reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

jestem
przeczytałam ale nie odpiszę
po kosmosie pracy ogarniam kosmos w domu
lekko nie jest
musimy się dotrzeć głównie ja babcia i młoda która wyczuwa w babci słabe ogniwo i rządzić by chciała
lecę dzieci kąpać
paaaaaaa
acha zdrówka dla Zu...kurcze ale choróbska...nie ma nic gorszego
Maciuś Maks i Lenka....zdrowiejcie szybciutko..no i Ty Pabla też
muszę spadać

reklama
Czesc
Julia zdrowka dla Zu oby to nie bylo nic powaznego:tak:
Kamu super ze Maksiu jutro bedzie w domu:tak:
Post ale zwialo:-D
Survi ja chcialabym wchodzic w ten rozmiar co przed ciaza:tak:Brakuje jeszcze troche:eek: No to Flo ma ciezkie zadanie zeby urosnac do sukienki:-D
Haszi dobrze ze wyniki, okjeszcze Lotto i bedzie git:tak:
Madzia dobrze ze z Mackiem lepiej:tak:
Zdrowka dla chorych:tak:
Dalej nie wiem co pisac.
Mala dalej ma katar i lekki kaszel:baffled:Dalej robimy inhalacje, narazie bez zmian:tak:
W pracy dostalam oszalmiajaca podwyzke 75zl brutto:wściekła/y: To zabalujemy z G;-)
Do jutra. padam na twarz po pracy. Pa

witajcie moje drogie:-)

ja mam trochę dola, ale to nie na ten wątek:-(ale to jest taki mały dołeczek, który zapewne szybko się wyprostuje;-)
Julia zdrówka dla Zu!!! Dawaj koniecznie znać co i jak, bo bardzo się zmartwiłam tym sms-em:-(
Kic oj a ja myślałam, że Ty mnie zmotywujesz:-p bo nie uwierzyysz, ale ja też stanęłam na 4ce:sorry: aczkolwiek tak ja Ty "troszku" omijam dietę;-) ale tylko troszku:-p:-p:-p:-p ale powiem Tobie, że moją motywacją (jak również i Twoją może byc) jest mój M, bo on ma już 12 cie kilo mniej:szok:
Pabla ja mam świetny i niedrogi pensjonat w Stegnie, ale jest chyba czynny jakoś od maja (bo ta właścicielka jest z Niemiec) ale spróbuj zadzwonić - 510 083 572 a jak to nie jest ten numer (a z moimi zdolnościami, to duuuuże prawdopodobienstwo:-p:-D) to pensjonat nazywa się Delfin:tak: (chyba:-p) fakt, ze wyżywienie we wlasnym zakresie, ale jest baaardzo dużo miejsca do latania dla dzieci, jest basen (no odkryty), piaskownice, warunki są może nie jak u Sobieskiego, ale normalne:tak:
Surv- gąsko Ty nasza ja też bym baaardzo chciała wejść w kieckę sprzed ciąży;-) ale kurka wodna wchodzę ale normalnie w szwach prawie pęka:zawstydzona/y: pewnie jakbym w niej siadła to by bylo jedne, wielkie TRACH:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno i też czekam na sukieneczkę:tak: i pamiętaj - do kiecy letniej można doszyć futerko i będziesz miała w sam raz:rofl2:
Kamu no super, ze Maksiu już wychodzi!!
Madziu jak dla mnie to jest trochę niepojęte, ze lekarze wymeczyli Was i w sumie na odchodne, nie stwierdzili nic :sorry: no oprócz tego rzekomego gardła:eek::baffled: no absurd jakiś!! Może podjedzcie jeeszcze do jakiegoś innego specjalisty?
Dorka oj to Ty jutro szalejesz?:-p ale wiesz co, może potraktuj to na zasadzie- "ziarnko, do ziarnka i zbierze się miarka":tak:
Haszi śleeee pozytywne fluidy i chyba też zaraz się wybiorę do wróżki:-p i czekam na czwartkową wizytę u Twojej gin;-)
Post a to przesyłam wietrzne całusyyyy:-D:-D:-D:-D:-D i walcz kochana walcz;-) ja też staram się walczyć, bo moja córcia baardzo, ale to bardzo chce rzadzić w naszym domu:baffled: cholercia, a ma charakterek i too niezły:cool: ciekawe po kim?:-p
no dobra idę dalej się dołkować;-)

Dzień dobry kochane!
Ale u nas sloneczko pikne:-D:szok::tak:
A ze mnie jakby wszystkie sily uszly:eek::baffled:,ratuje sie kawa i mam nadzieje,ze stan moj sie polepszy.Kurde cos mi sie z klawiatura stalo i zamiast y mam z i alt nie dziala,wiec sorki jak jakiegos babola walne:sorry:

Pisalam do Julii wczoraj,odpisala to samo co Kamu i ze na chwile gorączka spadła i z dzieckiem odzyskali kontakt,ale znow rosnie.Teraz tez do nie napisalam,wiec jak cos bedzie wiadomo to dam znac.Biedna Zu:-(

Tosika ty taka optymistaka i sie dołujesz:confused: nu nu nu:no::sorry:Buziaki na pocieszenie :*Co do MAcia to spotkam się dzisiaj z ordynatorem ,bo do niego na odczulanie łażę i mam nadzieję,że coś mi mądrego powie,no i wyniki z posiewu tez już powinny być.
Pabla ja mam namiar na domki w łebie,ale dosyć daleko od morza,tzn jeśli się idzie pieszo-jakieś 25 min.Nie wiem czy nr jeszcze aktualny,ale podaje 505010979
Dorka lepsza taka podwyzka niz żadna,no ale masz racje-szału nie robi.

A ja mam diete przymusowa,chociaż sukienki przedciążowe i tak na mnie za duże:-p Żołądek mnie tak boli od kilku dni,że nic prawie nie jem (wczoraj np.tylko jeden jogurcik),ale głodu tez nie czuję,no tylko siły kurde na nic nie mam:baffled:

Ostatnia edycja:
Madzia, daj znać, jak będziesz miała wieści od Julii. Miałam do niej pisać, ale teraz to nie ma sensu bombardować Jej wiadomościami.
Na skiepszczone z i y włącz shift+ctrl:tak:
U nas jak na razie też pięknie, ale podobno ma padać. Oby nie!

Dzieki Kasia,już działa:tak:

Od Julii:
Zu juz lepsza.Kontaktuje i gada ale walczymy z temperaturą. Nie wiadomo dlaczego tak rośnie. Cały czas trzeba zbijać. Wszystkie wyniki w normie a jednak coś jest. Ehh. Ale była neurolog i mówiła,ze to minie, że to wszystko od temperatury i że będzie normalnie biegac i skakać.

reklama
Witam,
dobrze ze z Zu juz lepiej:tak:
Madzia oj cos niedobrego sie dzieje z Twoim zoladkiem:tak: Sukienki z przed ciazy masz za duze:szok: takiej lasce to dobrze:tak:
Tosika slonca dla Ciebie sle na lepszy humor:tak:(choc u nas nie ma ale pozniej mam nadzieje wyjdzie:tak:)
U nas mgla. Ostatnio jak byla rano mgla to tak ok 11 wychodzilo slonko i bylo cieplo. Zobaczymy jak dzisiaj. Oj chorobska trzymaja nasze dzieciaczki:-( mam nadzieje ze niedlugo przejda i bedzie ok:tak:

Do góry