reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Cześć dziewczynki! Wy ciągle o dietach, a ja się dołuję, bo się poddałam... Ale tylko na chwilkę, bo od poniedziałku znowu zacznę... Teraz nie jem pieczywa i ziemniaków, ale za to nadrabiam słodyczmi:no: Chyba kupię chrom!
Dobrze, że z Zu lepiej! Oby szybko wróciła do zdrówka:tak::tak::tak:
Lecę do roboty, bo znowu trochę pracy mam na jutro:wściekła/y:

reklama
Kic, mówisz, że przeceny w H&M? W sumie nic mi dla Olgi nie potrzeba (oprócz butów), to może jednak nie będę wstepować?
A próbowałaś ze zrobieniem dziurki w smoczku? Podobno skuteczna metoda
Surv, zdjęcia wklej koniecznie! Na pewno nie jest tak źle

Dzień doberek!

Survivor ja poproszę fotke na modelce i z tymi dodatkowymi kolorowymi akcentami a jakże.Pewnie bedziesz wyglądać bosko:tak: Z tego co widziałam na zywo to nic a nic na otłuszczoną dżdżownicę mi nie wyglądasz,więc nawet tak nie mów:no: !
I jak nocka? o której Flo padła? U nas jak Maciek pośpi popołudniu nawet do 18 ,bo czasem w weekend mu sie zdarza to i tak idzie spać o 20-21. A tak w ogóle to muszę go chyba wcześniej kłaść spać,bo rano ma problemy ze wstawaniem o 6 ,nie licząć weekendu,bo wtedy to i o 5 potrafi wstac:sorry:

Kaja a chrom cos ci pomaga? ja kiedyś próbowałam,ale efektów nie widziałam dalej żarłam słodycze jak szalona:sorry: Natomiast ostatnio straszna miałam fazę na czekoladę,a to się okazało,że mam brak magnezu i sie organizm domaga.

Kic może byc trudno z tym smokiem,ale chyba im wcześniej tym lepiej.Spróbujcie w weekend,żebys nie miała stresa co bedzie w żłobku. Pochwal się zakupami:tak:

Fredka my poniekąd też mamy problem z powrotem z dworu,tzn problem jest w ogóle z wyjściem z auta ( a to jest jego głowny cel jak tylko na podwórko wychodzi:sorry:) Maciek jest taki zajarany jak siedzi ca kierownicą,wszystko przekręca,trąbi ,szyby czyści,ze jest cięzko go oderwać,ostatnio go przekupiłam teletubisiami:-p
A przedwczoraj byłam z młodym w realu po pieluchy bo jest promocja na te wielkie paki,a chłopak sobie upatrzył autko przy kasie i taka afere na cały sklep zrobił,że:szok::szok::szok: Nie mogłam sobie z nim dac rady,na rękach mi się wyrywał jeszcze niosłam ten wielki karton pieluch,oj cięzko było ogarnąć:eek:

Idziemy dzisiaj oglądac (prawie)nasze M:-):tak:;-) Trzeba pomierzyc i za kuchnią i łązienką się zacząć rozglądać:tak:

biegiem melduję się
miałam wczoraj zajrzeć ale coś internet mi mulił
nic prawie nie poczytałam tylko że Madzia mieszkanie urządza i że Kic szaleje w H@M :)
i jakaś dżdżownica???? hmmm
ja za chwilkę do pracy, wieczorkiem do was zajrzę mam nadzieję bo nam się znowu zła fala zaczęła kolkowa i noc do bani zupełnie już druga z kolei...:(
buziaki

Post, znów przeciągi robisz ;-) Na którą do pracy masz?
Madzia, to jak moja pośpi za długo, to wieczorem jest siwy dym... Mówisz, że masz bunt dwulatka?;-)

My od wczoraj wreszcie w domu, ale nie miałam siły na nic bo mnie jakiś wirus szpitalny dopadł i była jakaś masakra. Dziś już jest dobrze,. Maks nie dostał leków ani inhalacji, lekarze uważają że jest zdrowy, tylko skierowanie do alergologa. Moim zdaniem głos ma jeszcze zmieniony troszkę , ja mu robię inhalację z soli fizjologicznej.
Surv nie przesadzaj, dobrze wyglądasz. Fajnie że sukienka kupiona, ja zazwyczaj też na takie imprezy chodzę w czarnych, najlepiej się czuję.
Super że z Zu lepiej.
Madzia już sobie wyobrażam tą radość jak będziecie mieszkanie oglądać.

witam rankiem:happy:
Mały juz w żłobku, dzisiaj całą drogę ze mną za rączkę szedł:tak::tak::-):-)
Surv ja tez niska jestem ok 158, pewnie że mi te dodatkowe kg przeszkadzają ale jakaś bardzo otyła się nie czuję:-ptakże skoncz z tą dżdżownica:tak::-D
Kaja ja dzisiaj kupiłam maizenę i słodzik w proszku, będę piekła biszkopt wg Dukana bo też słodycze zabijają moje pozostałe starania:tak:
Post współczuje nocek, oby sie te nocki poprawiły:tak:
Kasia no ja najgorzej jak "wdepnę" doH&M nie mogę się opamietać wtedy:-p
Madzia super że miekszanko idziecie oglądać:tak:nie skumałam to Maciek do zwykłego auta wchodzi czy ma takie na akumulator?
Kamu zdrówka dla Ciebie:tak:
ja dzisiaj jednak na 13 idę do 17,a jutro dłużej zostanę ale co mi tam, zdjęcia przynajmniej zdążę dzisiaj wywołac:tak:
pogoda u nas okropna, brzydk, pada, brak słońca, wiatr brrrr bleeee:confused2:
miłego dnia!

Madzia, bunt jak nic ;-)
Kic, to musisz omijać h&m szerokim łukiem ;-)
Kamu super, że już w domu jesteście! A Ty dochodź do siebie!!!
Post, ja też nie potrafie czara-mara, ale przesyłam fluidy, żeby Cinek spał spokojnie. Mój Miki dziś źle spał. Wybudził się o 23 i nie mógł zasnąc - wiercił się jak szalony ... u nas w łóżku, brrr

reklama
Witam, dzis pobudka o 7.30:baffled: Troche ogarnelam chalupke i przygotowalam miesko do obiadu:tak:
Madzia super. Pewnie nie mozesz sie juz doczekac:tak:
Survi z ta dzdzownica to naprawde przesadzasz:tak:
Post oj noc zle przespana a tu trzeba isc do pracy, wspolczuje:-(
Kamu super ze Maks juz w domu,pewnie caly szczesliwy:tak:
Kasia Misia przegryzla smoczek zaraz jak jej kupilismy i jej nie przeszkadza:eek:
Kic lacze sie z Toba w bolu odzwyczajania od smoka:tak:U nas tez bedzie tragedia:tak:
Pabla zdrowka dla Lenki:tak:
Nie wiecie co u Zu?
Ja zaraz ide dokaczyc obiad a na 18 do pracy:baffled:

Do góry