Dzień doberek!
Survivor ja poproszę fotke na modelce i z tymi dodatkowymi kolorowymi akcentami a jakże.Pewnie bedziesz wyglądać bosko
Z tego co widziałam na zywo to nic a nic na otłuszczoną dżdżownicę mi nie wyglądasz,więc nawet tak nie mów
!
I jak nocka? o której Flo padła? U nas jak Maciek pośpi popołudniu nawet do 18 ,bo czasem w weekend mu sie zdarza to i tak idzie spać o 20-21. A tak w ogóle to muszę go chyba wcześniej kłaść spać,bo rano ma problemy ze wstawaniem o 6 ,nie licząć weekendu,bo wtedy to i o 5 potrafi wstac
Kaja a chrom cos ci pomaga? ja kiedyś próbowałam,ale efektów nie widziałam dalej żarłam słodycze jak szalona
Natomiast ostatnio straszna miałam fazę na czekoladę,a to się okazało,że mam brak magnezu i sie organizm domaga.
Kic może byc trudno z tym smokiem,ale chyba im wcześniej tym lepiej.Spróbujcie w weekend,żebys nie miała stresa co bedzie w żłobku. Pochwal się zakupami
Fredka my poniekąd też mamy problem z powrotem z dworu,tzn problem jest w ogóle z wyjściem z auta ( a to jest jego głowny cel jak tylko na podwórko wychodzi
) Maciek jest taki zajarany jak siedzi ca kierownicą,wszystko przekręca,trąbi ,szyby czyści,ze jest cięzko go oderwać,ostatnio go przekupiłam teletubisiami
A przedwczoraj byłam z młodym w realu po pieluchy bo jest promocja na te wielkie paki,a chłopak sobie upatrzył autko przy kasie i taka afere na cały sklep zrobił,że
Nie mogłam sobie z nim dac rady,na rękach mi się wyrywał jeszcze niosłam ten wielki karton pieluch,oj cięzko było ogarnąć
Idziemy dzisiaj oglądac (prawie)nasze M:-)
;-) Trzeba pomierzyc i za kuchnią i łązienką się zacząć rozglądać