reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

A u nas paskudnie...zimno, mgły i smętnie za oknem:-( Ja od rana w pracy, więc w sumie mi wszystko jedno, ale jak pomyślę, że muszę potem po małą iść, to się zastanawiam, czy by jej na weekend w żłobku nie zostawić:-p Powinnam też iść jakiegoś ciucha na ślub poszukać, a nie chce mi sie okrutnie...w ogóle nic mi się nie chce, jakieś totalne zmęczenie materiału - nawet szyć mi się nei chce, a to już coś znaczy:-p:-p

Tosika, Dorka - kiedy wyniki egzaminów? Właśnei sobie uświadomiłam, że moja siostrzenica też przecież zdawała...a ja nwet jej nie spytałam o wyniki:zawstydzona/y:

Renia, remont skończony w końcu? Bo my nadal na zdjęcia czekamy...:-)

Nic mądrego nie napiszę z tego bezwładu, więc idę popisać zawodowo - tam inteligencji za wielkiej nie trzeba:-p Miłego dnia!

reklama
Witam
Surv nawet nie wiem dokladnie kiedy wyniki:zawstydzona/y:Owocnej pracy:tak:
Kic milego dnia w pracy:tak:
Renia co slychac? jak tam przeprowadzka?
Kasia to chyba naprawde jakas sciema z tym "wybiegiem":tak:
A u nas dzis paskudnie szaro buro i pada deszcz:-( Chcialam isc dzis z mala na plac zabaw a tu kicha:angry:

cześć kochane kobietki
my jeszcze jesteśmy u rodziców
widzę, że święta jakieś felerne w tym roku
w poniedziałek spotkaliśmy się ze znajomymi i napadła nas zgraja młodych gniewnych - nasi mężczyźni dostali łomot od gówniarzy - było 15 na 3:szok:
no więc musiałam zostać założyć sprawę, moj m ma złamany noś więc wygląda jak Gołota po nokaucie i poki co się ludziom na oczy nie pokazuje

przeprowadziliśmy się - kuchnia zrobiona, łazienka prawie skończona:-) (stolika pod umywalkę brak), a meblowanie poźniej
postanowiliśmy, zamiast sie urządzać i kupować meble, wybrać się na wakacje :-D:tak:;-)
w maju lecimy do Turcji i czekam już z niecierpliwością na te 2 tygodnie luziku, słonka i ciepłej wody w basenie;-)
zdjęcia tego co jest po remoncie załączę w przyszłym tygodniu jak już wrócimy;-)

stęskniłam się za Wami i pogaduchami
zdrówka dla naszych milusińskich i nie tylko - Kamu już lepiej???
pogoda do bani więc ślemy uśmiechy
od przyszłego tygodnia postaram się być systematyczna

Gdzie mój długaśny post???!!!@#@$@34 Był!!!
o nic teraz już drugi raz nie popisze. Mamy kupę gości w tym tyg, Tymi pokasłuje a m całymi dniami w pracy ale za to widać już coraz większą nadzieje na lepsze jutro.
Zdrowia kochanym, biednym chorowitkom.
renia gratki przeprowadzki.
Trzymam kciuki za wynik testów
Spadam bo Tymi coś dewastuje

Napisałam rano dosyć długiego posta, ale mi się skasował. Nie miałam siły pisac od nowa. Rano nie czułam się jeszcze najlepiej , ale teraz widzę już poprawę.
Z Maksiem też lepiej, tyle że jest dosyć smutny, a on należy do bardzo pogodnych dzieci. Pewnie już ma dosyć i do tego mnie nie widzi tak długo, a on jest tak ze mną zżyty. Dziś trochę wymiotował, mama moja z płaczem dzwoniła, tak się wystraszyłam w pierwszej chwili, ale okazało się, że to nic takiego i to normalny objaw.
Renia ale was gnoje urządzili, mam nadzieję, że poniosą jakąś surową karę za to. Macie rację urządzanie mieszkania może poczekać , lepiej sobie odpocząć.
Haszi czyli nie zapeszając zaczyna się wszystko sprawdzać.
Surv energii dużo życzę, obyś jakiś ekstra ciuch kupiła za małą kasę, takie zakupy uwielbiam najbardziej.

hej
nareszcie wolne; Renia masakra, szok po prostu,ze takie rzeczy sie dzieja; fajnie z wakacjami, a meble nie uciekna
Surv zycze wiecej energii na weekend
Dorka pod koniec maja maja byc wyniki
u nas chlodno; jestem u mamy,ale wszystkich wywialo; siostra na imrpreze pojechala;brat na trening;czekam na meza,zeby nas zabral; spac mi sie chce
Kamu dobrze,ze lepiej jest

Witam wieczorkiem:happy:
Ja tez padnięta jestem:confused2:byłam na tym durnym szkoleniu (nudy że ho ho) potem taksówką na studia żeby zdażyć do dziekanatu po indeks:eek:ale zdążyłam no i można powiedziec że zaczęła się sesja:-p
renia normalnie skandal ale coż coś ta młodziezmusi robić, nic innego tępaki nie potrafią tylko się lać:wściekła/y:no i zazdroszczę wakacji, u nas w tym roku echo:-(
Haszi no zyczę żeby wam się poukładało:tak:
surv siły życzę chociaż kto jak kto ale ty potrafisz wziąć się w garść i ogarnąć wszystko:tak:
no a u nas się pogoda zepsuła:wściekła/y:zapakowałam mamie zabawki do piaskui co i d*** deszcz zaczął padać i w domu siedzieli:confused2:
mały okapany, właśnie zasypia...
spokojnej nocki!

ooo widzę że zakończyłam wczorajszy, wspaniały dzień i zaczynam dzisiejszy, a więc Dzień Dobry Mamuśki:-)
U nas za oknem ponuro:sorry:M zostaje z małym a ja idę po jakieś spozywcze zakupy, ble nie lubię tego robić zwłaszcza w sobotę:confused2:no a później na uczelnię:confused2:
Miłego dnia!

reklama
hej
u nas tez brzydko:(
ja ide z maluszkami do siostry, bo jutro wraca do Krakowa; a na 18 idziemy na imprezke +karaoke-zedre sobie gardlo hehe niania zostaje z dziecmi :)
zycze udanego dnia i odpoczynku
Kicrym niech ci szybko zleci na uczelni

Do góry