reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

My własnie wrócilismy z placu zabaw:tak:od 14 siedzimy więc chyba małemu starczy na dzisiaj, co prawda musiałam go przekupić kinderkiem żeby wszedł do wózka ale większych problemów nie było:-p
Kamu u nas jeszcze nie byli,ale tez syszałam o tej akcji.zdrówka dla Ciebie i Maksia:tak:
Tosika no to teraz tylko czekać na wyniki:tak:no i szukaj tej kierowniczki:tak:no i pogratulowac rozmiaru:tak::tak:
Ok lecę jakąs zupke małemu zgrzać

reklama
Hej!
a no jestem,jestem,ale już siły nie mam na nic:no:
Wyniki lepsze,mieliśmy dzisiaj skończyć anybiotyk (też Zinnat) dożylnie i być wypisani ze szpitala,skoro już doustny możemy brać,ale się posrało i to dosłownie:wściekła/y: Maciek ma takie rozwolnienie że masakra,więc dousntnie anybiotyku mu nie podadzą,bo to jeszcze mu nasili biegunkę.
Nic nie chce jeść,jest taki słaby,ze non stop śpi:-(Do tego stan podgoroączkowy.Ech szkoda gadać:no:

Kamu u nas minimum 4 lub 5 dni w szpitalu,zeby im NFZ zwrócił.

Dobra lecę ,bo mały już jęczy

To ja nie wiem jak to jest z tymi przepisami NFZ
MAdzia to wypisali was z takim rozwolnieniem ze szpitala? Pije chociaż, żeby się nie odwodnił bo u takich dzieci to jest moment. A z rota też były dzieci w szpitalu, oby bidulek nic nie złapał. Jak jakis czas temu Maks miał wymioty to lekarka z pogotowia mówiła, żeby podawać mu wodę z glukozą ostudzoną. Do tego orsalit lub coś podobnego, probiotyk i zero mleka. Sprawdzaj skórę np pociągnij na brzuszku jeśli nie wróci na swoje miejsce to znaczy że jest odwodnienie i natychmiast do szpitala.
Biedactwo, kiedy nas te pieprzone choroby ominą:wściekła/y:

jejku Madzia wspolczuje, oby szybko z tego wyszedl
Tosika na pewno dobrze mu poszlo- test nawet fajny byl :) a ja sie wkurzylam,zreszta nie tylko ja, bo musialam 1,5 godz czekac zeby na zbiorczyl protokole podpisac sie grrr
poszlam potem z mala do siostry na kawke, polazlysmy na miasto i kupilam sobie torebke, pierwszy raz wydalam 80 zl na torebke :) potem z mezem- nie chcialo mi sie gotowac-poszlismy do baru :) a potem do tesciowej bo ma urodziny- z kielbasa chcialam isc, ale pomyslalam,ze czasami sie przydaje:) to kupilam kosmetyki:d Oski nauczyl sie jezdzic na rowerze; mala na jezdziku pomykala
a potem na plac budowy pojechalismy do znajomych, Oski zjezdzal z gory piachu-trzeba go wyprac; sa padnieci co mi sie podoba
intensywny dzien byl
ale bylo fajnie

Surv wspolczuje latania po biurach
Tosika powodzenia tez w znalezieniu kierowniczki:)
wszystkim zdrowka

Madzia, ale kicha... Zdrówka Maciusiu!
Ja słyszałam coś o 3 dobach w szpitalu, ale tylko słyszałam...
Tosika, na pewno test poszedł super! Oj dobra karda to podstawa. Życzę Ci kompetentnej kierowniczki!
Izabelka, ale szalony dzień. Takie lubię!

U nas dziś spokojnie. Była ciocia z kuzynką w odwiedziny. Miki z tatkiem i Luką pojechali na wybieg ;-)

Witam. Dopiero teraz bo rano bylam padnieta:eek:
Kamu dobrze ze juz z Toba lepiej:tak:Nie mam pojecia jak to jest z pobytem w szpitalu
Madzia dobrze ze choc wyniki dobre, ale biedny Macius sie meczy z biegunka:-(
Iza ale szalenstwo dzis mieliscie:tak:
Tosika zdrowka dla malej:tak:Kornel na pewno zda. Seba mowi ze mu dobrze poszlo, zobaczymy. Rano kopnelam go w pupe na szczescie:-D
Kasia Miki pewnie szybko padl, po wybiegu:laugh2:
Kic to maly sie wybiegal na placu.Misia tez plubila plac zabaw czesto chodzi tam z opiekunka:tak:
Survi zapros do siebie Super Nianie moze Wam pomoze.:-DJa czasami tez wymiekam z mala, ale ogolnie jest grzeczna.

G dzis pomaga znajomym klasc panele. Wykanczaja dom, w poniedzialek sie wprowadzaja. patrzylam jak "rosnie" ten dom i juz marze o swoim domku:tak:
Mala dostala kataru, ja mam zwalone zatoki. Zaraz malej zaczelam robic inhalacje z soli fizjologicznej, wit.C podaje i smaruje mascia majerankowa. Mam nadzieje ze nic sie nie wykluje:tak:
Dobranoc

witam moje kochane
zdrówka dla naszych maluszkow
surv- kondolencje
Kamu obyście wracali jak najprędzej do zdrowia i D niech dba o nogę
Kornel, Seba - ciotka z opóźnieniem ale wysyła pozytywne fluidy
Postusiu oby w pracy było miło

ściskam

reklama
Witam pięknym porankiem:happy:
U nas pogoda zapowiada się superowa, szkoda że jednak musze iść do pracy bo chciałam z Kubciem posiedzieć troszkę,no ale mus to mus. Kubcio już w żłobku a ja się przygotowuje na popołudniowe szkolenie:sorry:muszę sprawozdanie ze stażu napisać:confused2:
Kasia może to taka knajpka "wybieg" a ty ściemę łapiesz;-);-);-):-D:-D
Dorka mój Kuba to by cały dzień spędził na dworze, latając o jednej hustawki do drugiej:-D
Renia a witamy;-):-Dcotam u Was słychać?już po przeprowadzce?
wcianm serek wiejski i do pracy:happy:
miłego dnia!

Do góry