reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

U mnie pobudka o 9 nowego czasu- młodzi od 2 dni sie przestawiali i spać wcześnie iść nie chcieli.
M nadal śpi, Pyś ogląda 4 pancernych już na pamięć zna
a Tymi lata z gołą pupą- rozebrał się do nocniczka, jest cieplutko więc niech ma radochę.
Za niedługo do dziadków a potem -pogoda słoneczna więc na pewno gdzieś wybędziemy.
Jedzonko dzisiaj u babci więc mam z tym spokój.
Miłego dnia z grzecznymi dziećmi i kochanymi m-ami wam życzę babeczki.

niedobrze...Madzia...ja już ci kiedyś pisałam...:-D

reklama
U nas jak na razie pogoda fajna. Byliśmy w lesie - było bardzo przyjemnie. Po obiedzie znów wybywamy - pewnie na kawkę, sałatki i inne smakołyki do dziadków ;-)
Oglądała któraś z Was wczoraj usta, usta? Był kawałek tekstu z Olinka ("jak chuchnę, jak dmuchnę..." a w bajce jest jeszcze jak zionę :-))
Madzia podtrułaś się, czyyyy? ;-)

U nas pobudka o 6.40 starego czasu, zrobiłam obiad i poszłam do pracy. Kiepski ruch jest i w dodatku same marudy które nie wiedza czego chcą:wściekła/y: Zaraz się zbieram do domu, szkoda dnia.
D mnie wkurzył bo poszedł z kolegą na piwo i wrócił o 4 , chyba pocieszał kolegę bo tamten rozstał się z żoną i pewnie D go pocieszał. W stanie bardzo kiepskim przyszedł, mam nerwy bo mnie obudził.
Kasia ja już wczoraj pisałam , że oglądałam, fajnie pokazuje ten serial punkt widzenia kobiet i punkt widzenia mężczyzn, dokładnie tak jak jest to w życiu:-)

No pewnie że pisałaś, bo nawet Cię zacytowałam:-D Coś mi się "pokcićkało", jak to mówi Miki.
Uuuu, nie dziwie się, że miałaś nerwa...

melduję, ze wróciłam od tesciowej....cała i zdrowa:-p:-p:-p:-p

mała nam zasnęła w samchodzie i teraz M robi kółka po osiedlu:-D:-D
dziewczyny mnie też baaardzo się podoba ten serial :-) ale wczoraj niestety nie miałam jak obejrzeć:dry:
Kasiu kurcze jak policzyłam teraz na szybko to samych balerinek mam 15 par:baffled::zawstydzona/y: o szpilkach nie wspomnę (bo ten fason kocham najbardziej:-D)
aaa i melduję, że Tosi zajączek zakupiony i później zapokażę:-D:-p
Kamu wybacz M;-) nie ma to jak chłop pociesza chlopa:-p
Surv to my wczoraj robiliśmy taki obchód po dziadkach;-) i najlepszy byl tekst M dziadka jak się żegnaliśmy, dziadek mowi do Tosi: To zapraszam Was kochani na mój pogrzeb:baffled::szok: (a dziadzio ma 92 lata i trzyma się naprawdę dobrze:tak:) taki dowcipniś:sorry2:
oooj uciekam bo tatuś zadzwonił, że po dziewczynkę trzeba zejsć, to na razie;-)

tosika bucikó to ci szczerze, po babsku zazdroszczę:-D \
kamu ja jestem jędza totalna. Mojego zatelefonowała bym na śmierć jeśli by nie wracał o ustalonej porze. No może bym w takiej sytuacji godziny nocne przedłużyła.

My po spacerku na rzeszowskich bulwarach, obiadku u teściów i po pysznych lodach. Pisiedziałam z kompem chwile i widzę, że już musimy się iść myć. :baffled:

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem:happy2:
Tosika no kolekcja imponująca:tak:ja bardziej na sportowo:-pjak zmienialiśmy szafę to oddałam dużo butów:tak:
Haszi widzę że odpieluchowywanie nadal trwa;-):-D
Kamu ja bym zaszczeliła M:-p
Kasia oj taaak uwielbiam teżten serial:-D:-D
u nas dzisiaj była okropna pogoda:baffled:lało i lało ale załoozyłam małemu kalosze i chlapał się w kałuży ....dopóki się nie przewrócił:-p:-D:-D:-D
spokojnej nocki

Dzień dobry,a co to wszyscy jeszcze spią?

niedobrze...Madzia...ja już ci kiedyś pisałam...:-D

Madzia podtrułaś się, czyyyy? ;-)

Dziewczyny wy mi tu nic nie kraczcie:no: ...ale dzisiaj tez mnie mdli:-p ,wczoraj byłam totalnie dętka,w ogóle to mam takie objawy..hmm.. juz to raz przechodziłam:baffled: Nie wspomonając ,że ostatni raz @ miałam w styczniu:baffled:,ale to podobno przy implancie się często zdarza.
No niby implant mam,ale zawsze ten 1% niepewności jest i ja się własnie nakręcam:sorry2:
Po pracy po teścik skoczę.

Zgodnie ze zmianą czasu postanowiliśmy Macka kłaść o 21 -czyli po staremu o 20 jak zawsze,żeby pobudek o 5 nie urządzał,a o 6 i co? 6.20 gdzie musimy już wychodzić,a dziecko śpi w najlepsze, i nie da sie dobudzić,chodzę,gadam,ruszam..nic:sorry2: W końcu na ręce wzięłam to po 2 minutach oczy łaskawie otworzył.

U nas słonko już ładnie świeci,a zapowiadali deszcz-pewnie się pomylili:tak:
Dobra kawka wypity,make-up zrobiony można brać się do pracy.
Miłego dnia!

Aaa Tosika no butków to ja tez zazdroszczę:tak: Ja tez mam fioła na tym punkcie i jeszcze torebki,no ale teraz przystopowałam:sorry2:

reklama
serial boski..
Kasia...Olinek powiadasz...my jeszcze nie w temacie bajek, specjalizujemy się w książeczkach
Tosika...no no no, to tak jak moja bratowa...ja też lubię ale teraz to wole kupić młodej...są takie słodkie niektóre :) w związku z czym ma chyba więcej butów ode mnie :)
Madzia ja ostatnio hurtem dwie torebki zakupiłam :)..teścik powiadasz :)
a u nas młoda jeszcze śpi a młody obudził się o 6:30 a teraz sobie jeszcze kimnął :)

Do góry