reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

U mnie pobudka o 9 nowego czasu- młodzi od 2 dni sie przestawiali i spać wcześnie iść nie chcieli.
M nadal śpi, Pyś ogląda 4 pancernych już na pamięć zna
a Tymi lata z gołą pupą- rozebrał się do nocniczka, jest cieplutko więc niech ma radochę.
Za niedługo do dziadków a potem -pogoda słoneczna więc na pewno gdzieś wybędziemy.
Jedzonko dzisiaj u babci więc mam z tym spokój.
Miłego dnia z grzecznymi dziećmi i kochanymi m-ami wam życzę babeczki.

niedobrze...Madzia...ja już ci kiedyś pisałam...:-D

reklama
U nas jak na razie pogoda fajna. Byliśmy w lesie - było bardzo przyjemnie. Po obiedzie znów wybywamy - pewnie na kawkę, sałatki i inne smakołyki do dziadków ;-)
Oglądała któraś z Was wczoraj usta, usta? Był kawałek tekstu z Olinka ("jak chuchnę, jak dmuchnę..." a w bajce jest jeszcze jak zionę :-))
Madzia podtrułaś się, czyyyy? ;-)

U nas pobudka o 6.40 starego czasu, zrobiłam obiad i poszłam do pracy. Kiepski ruch jest i w dodatku same marudy które nie wiedza czego chcą:wściekła/y: Zaraz się zbieram do domu, szkoda dnia.
D mnie wkurzył bo poszedł z kolegą na piwo i wrócił o 4 , chyba pocieszał kolegę bo tamten rozstał się z żoną i pewnie D go pocieszał. W stanie bardzo kiepskim przyszedł, mam nerwy bo mnie obudził.
Kasia ja już wczoraj pisałam , że oglądałam, fajnie pokazuje ten serial punkt widzenia kobiet i punkt widzenia mężczyzn, dokładnie tak jak jest to w życiu:-)

No pewnie że pisałaś, bo nawet Cię zacytowałam:-D Coś mi się "pokcićkało", jak to mówi Miki.
Uuuu, nie dziwie się, że miałaś nerwa...

melduję, ze wróciłam od tesciowej....cała i zdrowa:-p:-p:-p:-p

mała nam zasnęła w samchodzie i teraz M robi kółka po osiedlu:-D:-D
dziewczyny mnie też baaardzo się podoba ten serial :-) ale wczoraj niestety nie miałam jak obejrzeć:dry:
Kasiu kurcze jak policzyłam teraz na szybko to samych balerinek mam 15 par:baffled::zawstydzona/y: o szpilkach nie wspomnę (bo ten fason kocham najbardziej:-D)
aaa i melduję, że Tosi zajączek zakupiony i później zapokażę:-D:-p
Kamu wybacz M;-) nie ma to jak chłop pociesza chlopa:-p
Surv to my wczoraj robiliśmy taki obchód po dziadkach;-) i najlepszy byl tekst M dziadka jak się żegnaliśmy, dziadek mowi do Tosi: To zapraszam Was kochani na mój pogrzeb:baffled::szok: (a dziadzio ma 92 lata i trzyma się naprawdę dobrze:tak:) taki dowcipniś:sorry2:
oooj uciekam bo tatuś zadzwonił, że po dziewczynkę trzeba zejsć, to na razie;-)

tosika bucikó to ci szczerze, po babsku zazdroszczę:-D \
kamu ja jestem jędza totalna. Mojego zatelefonowała bym na śmierć jeśli by nie wracał o ustalonej porze. No może bym w takiej sytuacji godziny nocne przedłużyła.

My po spacerku na rzeszowskich bulwarach, obiadku u teściów i po pysznych lodach. Pisiedziałam z kompem chwile i widzę, że już musimy się iść myć. :baffled:

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem:happy2:
Tosika no kolekcja imponująca:tak:ja bardziej na sportowo:-pjak zmienialiśmy szafę to oddałam dużo butów:tak:
Haszi widzę że odpieluchowywanie nadal trwa;-):-D
Kamu ja bym zaszczeliła M:-p
Kasia oj taaak uwielbiam teżten serial:-D:-D
u nas dzisiaj była okropna pogoda:baffled:lało i lało ale załoozyłam małemu kalosze i chlapał się w kałuży ....dopóki się nie przewrócił:-p:-D:-D:-D
spokojnej nocki

Dzień dobry,a co to wszyscy jeszcze spią?

niedobrze...Madzia...ja już ci kiedyś pisałam...:-D

Madzia podtrułaś się, czyyyy? ;-)

Dziewczyny wy mi tu nic nie kraczcie:no: ...ale dzisiaj tez mnie mdli:-p ,wczoraj byłam totalnie dętka,w ogóle to mam takie objawy..hmm.. juz to raz przechodziłam:baffled: Nie wspomonając ,że ostatni raz @ miałam w styczniu:baffled:,ale to podobno przy implancie się często zdarza.
No niby implant mam,ale zawsze ten 1% niepewności jest i ja się własnie nakręcam:sorry2:
Po pracy po teścik skoczę.

Zgodnie ze zmianą czasu postanowiliśmy Macka kłaść o 21 -czyli po staremu o 20 jak zawsze,żeby pobudek o 5 nie urządzał,a o 6 i co? 6.20 gdzie musimy już wychodzić,a dziecko śpi w najlepsze, i nie da sie dobudzić,chodzę,gadam,ruszam..nic:sorry2: W końcu na ręce wzięłam to po 2 minutach oczy łaskawie otworzył.

U nas słonko już ładnie świeci,a zapowiadali deszcz-pewnie się pomylili:tak:
Dobra kawka wypity,make-up zrobiony można brać się do pracy.
Miłego dnia!

Aaa Tosika no butków to ja tez zazdroszczę:tak: Ja tez mam fioła na tym punkcie i jeszcze torebki,no ale teraz przystopowałam:sorry2:

reklama
serial boski..
Kasia...Olinek powiadasz...my jeszcze nie w temacie bajek, specjalizujemy się w książeczkach
Tosika...no no no, to tak jak moja bratowa...ja też lubię ale teraz to wole kupić młodej...są takie słodkie niektóre :) w związku z czym ma chyba więcej butów ode mnie :)
Madzia ja ostatnio hurtem dwie torebki zakupiłam :)..teścik powiadasz :)
a u nas młoda jeszcze śpi a młody obudził się o 6:30 a teraz sobie jeszcze kimnął :)

Do góry