reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Ja mam google chrom, w pierwszej chwili nie podobało mi się , ale teraz już ok.
Izabellka super niespodzianka , to daleko twoja siostra mieszka?
Tosika akurat z tych firm co ja się zaopatruje nie stosują takich metod, sami ustalają kolekcję a w sumie dziwne bo dwie które mam to są firmy na wysokim poziomie. A jednak fajna jest taka możliwość wyboru.
Kic to ty zmieniasz wózek bo ci się tamten znudził? No to nie zła jesteś:-):-) Mój D ma czasem takie pomysły co mnie doprowadza do mocnej złości.
Kasia ale mężulek się spisał:-)
Surv a mój D dziś jedzie do Wrocka na "piłkę" będą grać. Szkoda że jedzie tak wcześnie bo jak by jechał później to bym się z nim zabrała ale on coś mówi że jedzie o 15.
My nadal u teściów siedzimy, jutro rano do domku bo już do pracy.

reklama
Nosz kurcze jakie zmiany
mnie się podoba:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
po dwóch dniach już zapomnimy jak było w starej wersji:-D
ja szybckutko
hu ha hu ha mamy złoto:-D:-D:-D:-D:-D
Normalnie się nastresowałam że hej
nocka w miarę
teraz rodzina się integruje a ja szukałam przepisu na bezy kokosowe i musiałam choć na chwilkę tu zagladnąć :)
wczoraj fotki chciałam wstawić i kicha...to przetestuję teraz
a potem te bezy:-)no ale to przez Cinka:tak: bo zupę z żółtkiem robiłam mu i białka zostały a że musiałam dwa razy robić bo okazuje się że groszek zielony jest beeeeee a szpinak mniam mniam to mam teraz dwa razy więcej białek. Goście dzisiaj to zjedzą bo ja omijam jak mogę słodkości:tak:
Surv.. nie masz szybkego przepisu na tort na ostro??? bo brat ma urodzinki a słodyczy nie je:-:)-:)-(
dobra lecę

OOOj, jakie zmiany:no: Ciekawe, kiedy się przyzwyczimy!
Moja koleżanka urodziła wczoraj córeczkę:-D:-D:-D Jestem wściekla, że jestem chora, bo chciałam pognać do szpitala:wściekła/y: Ale słyszałam przez telefon płacz i tak mnie to rozczuliło:-D Taka mała, fajna, nie pyskuje;-):-D No i widzicie - odchowali dwójkę (9 i 11 lat) i zachciało się trzeciego:-D
Surv - to przesilenie wiosenne, ja tez nie daję rady...
Jestem chora, a jutro muszę iść do roboty:wściekła/y: Sprzrycuję się czym tylko mogę, ale bez skutku...
Miłego popołudnia!
Iza - świetny pomysł, a tato pewnie zachwycony:tak:

Post, też się wczoraj spociłam jak oglądałam Justyne :-) Zuch dziewczyna!
U Was też tak pięknie świeci słonko?

Ojej, jakie zmiany:szok: Dziwnie jakoś:eek: Nie mogę się połapać.

Ja dzisiaj po nocce. Już odespałam troszkę. Teraz Natasia śpi, a mamunia nadrabia zaległości:-D
Bartuś u dziadków, przywiozą go popołudniu a M.na turnieju i święty spokój:-)

Dorka ja mam taki system pracy : dzień, noc i dwa dni wolnego i znowu D,N -- D,N--
Nieźle. Przynajmniej mam trochę luzu.
Pabla zdrówka dla Leniaczka. Oby jej się ten katar nie rozwinął.
Iza super niespodzianka:tak:
Kic jesteś szalona:-D:-D:-D:-D:-D:-D To teraz ile wózków u Ciebie garażuje??
Kasiu udanej imprezki:-)
Kaja kuruj się. ZDRÓWKA życzę.
Gratulacje dla koleżanki:tak: Takie maluszki są rozczulające. Ostatnio jak zobaczyłam w centrum handlowym takiego miśka malutkiego w nosidełku to aż mi zakiełkowała myśl o 3-cim dziecku:-D:-D ale już mi przeszło jakby co:-)
Post rzuć bezikiem do kawki :-p:-)

U nas postęp w leczeniu jest ale naadal z młodą w domu siedzimy:-( M. był z nią w piatek na kontroli i podobno płuca już czyste ale w oskrzelach jeszcze słychać gluta:eek: Doktórka dopisała jej jeszcze 8 zastrzyków:no: Już mi jej tak żal ...Jak widzi ze jej szykuję zastrzyk to robi pa,pa i ucieka. Bidulka . Najważniejsze że się w szpitalu nie skończyło.
Pogoda u nas fajna, przynajmniej przez szybę:sorry: Słoneczko świeci ale bardzo wieje. Ech, chętnie wypełzłabym na spacerek. Nawet w ten wiatr.

Miłego dzionka.

hejjj
ja na sekunde, wlasnie obiad zjedlismy i jedziemy do tatki
Kamu siostra w Krakowie mieszka ;-) spotkalam mame i mowi,ze na torcie bedzie niespodzianka :-) pewnie swieczki,ktorych nie da rady zdmuchnac hehe
'i jeszcze raz zdrowia dla dzieci, oby szybko przeszlo, bo wiosna idzie :tak: u nas tez piekne slonko; bylam na spacerze i Oskar oczywiscie w g...no wdepnal :wściekła/y: uroki-wszystko widac, niby na trwwnikach zakaz wyprowadzania psow;ale malo kto widac umie czytac
hmm ide szukac sukienki dla Werci na wyjscie

Iza no to faktycznie kawałek od was siostra mieszka. A o tych kupach psich to nawet słyszeć nie chcę bo mnie krew zalewa, gdzie się nie spojrzę to g....o , jak tu z dzieckiem wyjść na spacer.

ja kielbasię jakie zmiany:szok::szok::szok::szok: jak dla mnie starego tetryka to tatmta szata fajniejsza byla;-) bo ja ślepota i nic niie widzę teraz a do tego mam przecież mikrusi komputerek i jak mam dodać jakoś buziaczkę to po okulary muszę gnać:cool: a dodam, ze ja nie taka kumata w obsludze jak Kasia:sorry: Kasiu a o co chodzi, czy mogę sobie jakoś ułatwic życie i np. zwiększyć okna? bo ja mam z boku też jakieś okna:sorry:
Kamu ja też nienawidzę teraz spacerów, normalnie slalom gigantyczny robię :confused2:
Iza superaśny pomysł dla taty zrobilyście:-)
Post no wybredny ten nasz Cinek:-) no i ja też bezika malutkiego poproszę;-)
MamoBiN jeszcze raz zdroweczka dla Kurcacka:tak:
Fredka a na jaki samochodzk masz ochotkę?:-)
Kaja mój M dzisiaj mówi, że jak maała rano wstała i zaczęła wyglądac z łóżeczzka i wołać, to normalnie w pierszej chwili pomyślał, że ktoś podmienił mu córcię:-p bo przeciez jego córenka jest taka maciupka a nie jakaś duża pannica na wpół wystająca z łóżeczka z wielkaśną czupryną na glowie:-D:-D:-D Gratki dla koleżanki:tak: to się odmłodzą teraz, tak jak ja z M;-)

my dzisiaj byliśmy na spacerku bo piknie świecilo sloneczko aczkolwiek baaardzo wiałao:tak: oj muszę na razie konczyć bo sisters chyba już na przyjechała (na kawę się wprosiła;-))

reklama
Zainstalowałam Google chrome. Chodzi szybciej, fakt ale mam pytanko GDZIE DO JASNEJ ANIELKI MOŻNA TAM DODAĆ ULUBIONE STRONY NA KTÓRE NAJCZĘŚCIEJ ZAGLĄDAM?????? W starym Google miałam całą listę a tu G......
HELP ME!!!!

Do góry