reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

dzien dobry :-D
nie wyspalam sie, mala marudzi-nie wie czego chce :eek:
na 10 idziemy na przedstawienie, ciekawe czy Weronice sie spodoba i jak dlugo wytrzyma :-p potem do kolezanki, bo kota ma, niech dzieci sie pobawia; pod wieczor 2 kolezanki mnie odwiedza,wiec dzien zapelniony; musze tylko dom ogarnac; standard sprzatanie co dzien, bo tak "się balagani" hehe

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-
1266484750_by_vesperos_500.jpg

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
1265815934_by_fczelys_500.jpg

dzien dobry
Iza juz czuc wiosne:laugh2::laugh2::laugh2:Przyjmij piatke ja tez niewyspana mala zrobila pobudke o 7:wściekła/y:A o 21.30 zasnela:angry:
Survi to ile Wasi fryzjerzy biora od sciecia. Ja za podciecie i cieniowanie zaplacilam 20zl:tak:Fajnie ze z siostro lepiej:tak:
Madzia oby tak dalej:tak:Mysle ze Macio nie zmarzl, Misia wlasciwie cala zime przechodzila bez kombinezonu, a wczoraj bylismy na spacerku bez spiworka w wozku:tak:
My dzis odbieramy samochod:happy: Mam nadzieje ze wszystko wyszlo ok:tak:Jeszcze zostalo kupienie akumulatora bo jest pekniety:-(

Dorka, u nas ścięcie z cieniowaniem około 40-50 zł....takie ceny w 'metropolii':-( I wszystko tak, jak jadę do siostry, która mieszka raptem 30 km od Wrocławia i to w dosć popularnej miejscowości, to nawet jedzenie u nich tańsze...

Madzia, Florka też w te cieplejsze dni chodzi bez kombinezonu:tak: Zwłaszcza, ze teraz już na krótkie spacerki ze żłobka chodzą, więc w kurteczce jej wygodniej.

Dobra, godzinkę się przespałam i od razu lepiej na oczy widzę...apropos, w tej mojej nowej diecie stoi, że trzeba spać co najmniej 8 godz dziennie, bo człowiek niewyspany nie chudnie...może dlatego diety u mnei nie działają?:-p

Witam!
Ja już po pracy, uff cały tydzień na 6 chodziłam:confused2:
Surv super że z siostrą ok, no i czekam na tą fryzurę:tak:
Izabelka u mnie tez dziennie sajgon:eek::sorry::confused2:
Madzia my tez bez kombinezonu:tak:
Dorka oby autko było jak nowe:tak:

A nie chcesz nowego modelu Magica? Podobno nawet podnóżek ma regulowany:-p
a no własnie pluje sobie w brodę że go nie kupiłam bo miedzy magiciem a arią miałam wybierać, wczoraj to aż się poryczałm:zawstydzona/y:ale M stwierdził że sprzeda się i tyle:-pkochany jest:-pno i o ile dojdzie to do skutku to się wymienię tym wózkiem na inny:-p:tak::-D

mały śpi, ja czekam na mamę, bo chce na miasto skoczyć a nie chce małęgo brać ze sobą,
miłego popołudnia!

Survivor u nas w metropolii takie same ceny:baffled: A gdzie mieszka twoja siostra jeśli mozna wiedzieć? Pytam z ciekawości,bo mam rodzine pod Wrocławiem.

Kicrym masz kochanego m.Mój by mnie chyba udusił:sorry: Nawet mu nie wspominam o nowym wózku,chociaż nie powiem,chodzi mi taka mysl po głowie:-pAczkolwiek realnie patrząc chyba się jeszcze przeturlamy Buzzem.

Dziewczynki!! Byłam dzisiaj u gina i na usg. Moja fasolka już jest widoczna! Ma 4,6mm i serducho bije jak oszalałe. Na szczęscie jest tylko jeden zarodek ;-) Na trzecie dzieciątko jeszcze przyjdzie czas :-p Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa... uhh... tylko gdyby nie te mdłości i wieczna zachcianka na wątróbke z jabłkiem i cebulką :eek: to byłoby wogóle super :-):-D

Madzia jak ty Maćka w buzzie mieścisz:szok:ale wy chyba macie ten starszy model, prawda? no i u nas juz zatwierdzone że Buzzem 4 będziemy śmigać przy drugim dziecku:-p:-Djak mi się coś nie odwidzi oczywiście:-p no a M jak M trochę pomamrocze,ale przy Arii na prawdę zachował się super (tak po cichu żeby nie było że chwalę:-p)
Julia super!no mdłości to na chłopca:-p
Mały mamrocze pod nosem, a ja jakoś na nic nie mam ochoty:eek:chyba też się położę spać:confused2:
spokojnej nocki!

reklama
Kicrym my mamy ten nowszy model,czyli mniejszy:dry:Teraz to nim wcale prawie nie jeździmy,szczerze mówiąc to w ciągu tej zimy byliśmy gdzieś wózkiem dwa razy,w tym raz tydzień temu i w sumie jako tako sie młody jeszcze mieści,nawet w kombinezonie i śpiworze:tak:Gorzej sprawa się ma z budką,bo jakoś tak za nisko sie już wydaje być,ale myślę ,ze jeszcze bez budki pojeździmy:tak:No chyba ,że kupię od ciebie magica;-)
Julia super!!! cieszę się razem z tobą:tak:

Maciuś już śpi,ja się wykąpałam i myślę co by tu jeszcze zjeść:sorry::-p
Jakis taki apetyt wilczy ostatnio mam,a zwłaszcza na słodycze.Wmawiam sobie,że to na @,ale to już tak z trzeci tydzień leci,@ ani widu ani słychu,a ja żrę jak koń:sorry::eek:

Dobrej nocy! Pa

Do góry