reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Kasiu - doszła, dziękuję Ci ogromnie!
Kurcze, Kobity, dlaczego ja jestem ostatnio taka zmęczona:angry::sorry: jak wracam z pracy to o 18:00 już mogłabym iść spać, a jak Lenę kładę spać około 20:30 to ostatnio zasypiam razem z nią. Koszmar, nawet pisać nie mam siły..
wszystkim chorowitkom zdróweczka!!
my narazie odpukać super, inhaluję młodą codzień solą fizjologiczną i jest dobrze.
w pracy mnóstwo roboty, już mam dosyć....

reklama
Nie było mnie kilka dni, bo mam chandrę, trochę roboty i dopadły mnie wampiry:-D:-D:-D
KasiaDe - Próbuję rozgryźć o co chodzi z tą książką, że tak wciaga i nie potrafię... Jestem już po 3 części i czekam na 4.... Jutro uczennica mi przyniesie... Ale nastolatki sie wkręciły - jedna ma plakaty, filmy i ze sto gadetów ze "Zmierzchu". Była w Egipcie i mówiła ,że nad basenem dziewczyny różnych nacji czytały Zmierzch:no:Musiałam im nagadać, że to biznes, i dzieci mają Autka, hanę montanę, itd., i tak się zarabia, ale chyba sprawa jest beznadziejna... Nawet majtki są z Edwardem:szok: Hmm, uczennica mi powiedziałą, że widziała wibrator:szok::szok::szok: a'la Edward i wklada się go do lodówki... Masakra jakaś...

Post - no to już niedługo do pracy... Początek najgorszy, potem będzie już ok...
Madzia - Zosia podobnie... 11 godzin snu w nocy, 1 godzina w dzień i po 19 już zmęczona:tak: Dziś pierwszy raz nie spała w dzień (niania nie dała rady) i położyłam ją o 19, bo strasznie marudna była...
Zdrówka dla chorowitków!!!
I nie pamiętam, co miałam napisać... Ja mam doła i ciche dni z M. (co niestety zwykle się wiąże)... Strasznie mnie wkurzył... I jak mi schodzi z oczu, to jest tak spokojnie:tak: Więc nie dążę do pogodzenia:-D

Kaja, ja jestem w końcówce drugiego i mam wszystkie 4. Takie "romansidło" dla dziewczynek, więc wiesz;-) Nawet moja mama "łyknęła" pierwszy tom:-D
Pabla, może przesilenie wiosenne?
Kic, podaj ten sinecod w kropelkach:tak: - tak mi się przypomniało:sorry:

Witam kobitki!
Dzięki za wsparcie:tak:dzisiaj już lepiej, dzwoniłam do lekarki mamy jutro przyjść i zobaczy czy jest lepiej. Te kropelki kupiłam i dałam małemu, oby nocka była lepsza:tak:jeszcze inhalator muszę kupic, oby było ok...
Mam innego malutkiego doła:-pkupiłam tą Arię (wózek) i jestem rozczarowana i niezadowolona:-:)-:)-:)-)

hejka
Kic oby z Kubulkiem było lepiej:tak:
a dlaczego z wózka jesteś niezadowolona?

Beaa zdrówka dla księżniczki:tak:

o matko, czyżby teraz wiosenne wirusy :szok:

ja dziś po aerobiku:-) był niezły wycisk ale z formą coraz lepiej, choć i tak nadal wiele do życzenia:-p

mąż nalał piwko i czuję jak odpływam:-)
dobrej nocki

Witam wczesnym rankiem:happy:
Dzisiaj w nocy już o niebo lepiej:tak:kaszel był ale nie tak mocny no i i tak się nie budził:happy:idziemy na kontrolę to zobaczymy co i jak:tak:
Renia wiesz, ja to jestem bardzo wymagająca:-pogólnie wszytsko ok, ale jak dla mnie za wysoko rączka i ciężko się prowadzi:confused2:już jest na sprzedaż:-pmój M powiedział że mam nawalone, no ale ja mu powiedziałam że jeździć nim nie będę:-p
miłego dnia!

Kicrym super,ze Kubcio lepiej:tak:zobaczysz,ten antybiotyk dopiero zaczyna działać.Szkoda,że aria ci nie podpasiła,ale cóż,przynajmniej masz pretekst żeby szukac nowego;-)
Pabla ja mam to samo-o 18 odpływam i nie wiem o co chodzi:zawstydzona/y::sorry2: Myślę,że to przesilenie wiosenne.
Kaja zycze poprawy nastroju!

U nas noc rewelacja bez pobudek od 20 do 6.30:tak:,ale ciiiiiiiii coby nie zapeszyć.:-):happy2:
Az poszłam po 6 zobaczyć co on tak długo śpi,może ma gorączkę,bo wtedy śpi jak suseł,ale nie miał:tak::-)

hej
Kicrym ciesze sie, ze z malym lepiej; a co do wozka to szalona jestes hihihi moj maz by sie wkurzyl,gdybym mu tak powiedziala :-p
wszystkim zycze zdrowia
Pabla ja tez tak chodzilam, ciagle spac; teraz jest lepiej drugi tydzien ferii, chodze spac wczesniej i wstaje pol godz pozniej, nawet sie wysypiam; zaczelam brac witaminki; moze wez magnez?

dzisiaj ide z Weronika na szczepienie (zalegle); ciekawe jak pojdzie :sorry: aha i ZNOWU SYPIE :no::wściekła/y::wściekła/y: a juz tak ladnie bylo

Ja znowu przelotem, bo zaraz mykamy do żłobka, a potem ja lecę na pociag i jadę do siostry na wieś - mają fryzjera o połowę tańszego niż w naszej metropolii,t o zamierzam zaoszczędzić i obciąć się na krótko;)

A poza tym strasznie się martwię, bo moja druga siostra w 19 tygodniu ciąży wylądowała wczoraj z ostrym bólem brzucha w niemieckim szpitalu:-( Nie wiadomo co jej jest, z synkiem podobno w porządku, ale podejrzewają zapalenie jajników lub wyrostek:no: Nic nie wiadomo na razie, robią badania i oby nic się nie stało...bardzo się boję o nią i malutkiego...

Sorry, że tylko o sobie, ale wieczorem postaram się nadrobić czytanie i wszystkim odpisać - miłego dnia!

reklama
Do góry