reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Witam!

Sylwia w szkole,Emilka po kaszy bajki ogląda.M muszę pochwalić bo ostatnio z dzieciakami posiedział a ja brykłam sobie na zakupki,ślicznościowe szpilki nabyłam w venezi to tak w ramach kuszenia wiosny .

Surv fajnie,że klimat lepszy

Kasia oby choroby szybko poszły precz

Kaja współczuję,trzymaj się

Tosika o tuptupa bardzo lubię ale nie mam nigdzie w pobliżu kiedyś był .
Z wójcika kupywałam z lini "życiodajna energia koloru 2" tak to się katalogowo zwie

Zdróweczka dla wszystkich!

Zmykam przegarnąć i dziś atakuję prasowanie,brrr

reklama
ha ha
kombinujcie Tosiko kombinujcie.
Jak M. powiedziałam to zrobił niezłą minę:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Co Wy takie wszystkie śnięte co????? Ja wiem że do wiosny jeszcze ciut ale uszy do góry:tak::tak::tak:
Madzia....te drzwi do poloneza to jest coś...:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ty i depresja....niemożliwe...jeszcze tylko luty minie, dnie dłuższe będą i śniegi potopnieją i będzie git:tak::tak::-)

Ja dzisiaj w miarę wyspana:-)
Młodemu poziom w łóżeczku obniżyć musieliśmy na maxa bo się tak wierci że strach samego w nim zostawić:tak:
pobudka w nocy o 12-tej była zjadł pomyślał troszkę i stwierdził że nie będzie dziś imprezy:-D:-D:-D czym strasznie matkę uradował:tak:

Tosika...tuptup fajny ale Ty masz przecież tę markę nie??
O tej reszczcie nie słyszałam...i nie wiem czy wogóle mamy taie sklepy w kraku///:szok::szok::szok::szok: to skandal...jako zawodowy zbieracz powinnam wiedziec takie rzeczy:tak:
Ja lubię jeszcze Zarę i ReKidsa...Do Mothercare tylko raz weszłam i jak zobaczyłam że śpiochy kosztują 99 zeta to grzecznie wyszłam ze sklepu...:-D:-D:-D:-D pogieło ich normalnie
za taki kawałek szmatki?? pewnie w przeceny dopiero coś można w normalnej cenie kupić:-D:-D:-D:-D:-D

dobra koniec laby czas dzieciaki z łożek wyciągać
paaaa

Madzia....te drzwi do poloneza to jest coś...:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ty i depresja....niemożliwe...jeszcze tylko luty minie, dnie dłuższe będą i śniegi potopnieją i będzie git:tak::tak::-)

Ja dzisiaj w miarę wyspana:-)
pobudka w nocy o 12-tej była zjadł pomyślał troszkę i stwierdził że nie będzie dziś imprezy:-D:-D:-D czym strasznie matkę uradował:tak:

te drzwi to tak w ramach anegdoty:-D:-D na faktach oczywiście:-D:-D:-D
Myśmy tez dzisiaj długo nie balowali tak około 3.15. ,więc w sumie wyspana jestem:-) ,a młodego trzeba było rano budzić o 6.45,bo zapomniał sam wstac o 5.30:-p:sorry:

Taki wiatr tylko narazie robię ,bo mam troche roboty.
Pa

Witam
ja tylko zrobie wiatr. Jestem po nocy i zaraz klade sie z mala spac.
Zycze wszystkim poprawy humoru, juz niedlugo bedzie wiosna:tak:

ja Cinkowi solą fizjologiczną przemywałam
a potem miałam taki antybiotyk do zakrapiania coby te bakterie zabić

No własnie rumiankiem przemywamy,ale średnio działa:sorry:
Chyba tą sól kupię.
Mam jeszcze taką maść do oczu Neomycyna czy jakoś tak,tylko boje się uzyc:sorry:Lekarz nam dał jak sie młodemu jęczmień robił,ale czy pomoze na to ropienie?

Madzia rumianek może uczulać , Maksowi pomógł jak przemywałam mu świetlikiem.

Tosika zgadzam się z tobą zawsze możemy trafić na gorszego faceta, oni są faktycznie do siebie podobni.

Surv dobrze, że milczenie przerwane, odpisałam ci , mam ten model.Ceną mnie powaliłaś.

Kasia zdrówka dla dzieciaczków.

Ja w pracy ale nic się nie dzieje, ludzi bardzo mało. Dziś niestety siedzę do 18, D ma odebrać Maksa od mamy o 15.
Wczoraj mieliśmy przygodę, D zatrzasnął Maksa w samochodzie, dziwne bo auto było odpalone i kluczyki w stacyjce. Dobrze że Maks zasnął bo ja musiałam jechać na drugi koniec miasta do domu po kluczyki i to nei swoim autem tylko znajomych w dodatku w automacie. Towarzystwo sobie troszkę drinknęło bo śledzik a tylko ja mogłąm jechać. Stresa mieliśmy. Dobrze , że Maks zawsze w samochodzie spokojny.

reklama
Madzia, neomycyna zdaje się jest z antybiotykiem, więc może trochę za silna na zwykłe ropienie? Może po prostu spytaj w aptece, co bez recepty dla takich maluchów się nada?

Kamu, odpisałam - dzięki za info - rzeczywiście różnice w cenie powalające..jeśli na wszystkim są takie różnice między metropolią a normalnym miastem, to chyba już wiem, czemu w wiecznej nędzy jesteśmy:-p

Ja sprawy na mieście pozałatwiałam, a teraz znowu siadam do roboty...oczywiście mi się nie chce, zdemotywowana jestem, jak myślę, że wszystko co zarabiam idzie na rachunki:-( No nic, nie ma co smękolić, dobrze, że jeszcze na rachunki jest:-p

Do góry