reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Witam mamuski:happy2:
Izabelka sto lat dla Oskarka!
Pabla widze że ty Lenkę leczysz "domowymi sposobami", napisz cos więcej o tym:tak:no i super wyjazd wam sie szykuje:tak:
Tosika no to u mnie było inaczej:-pbo ja tez senna byłam na maksa, w pierwszym trymestrze o 19 byłam w łózku a przed 12 wstawałam:-ppotem to przeszło ale na zmiane albo spałam albo rzygałam, okropne:-p
My jedziemy na tydzień teraz naSłowacje, mam nadzieję że mały wytrzyma bo obecnie jest mama i tylko mama :sorry2:
Post no no może więcej trzeba takich wypadów organizować:-p
Renia no tak to jest jak sie nie upilnuje to robota stoi w miejscu:cool2:

Moje dziecice wstało o 8.20:tak:dopiero teraz go połozyłam, zobaczymy do której pospi...
miłego dnia!

reklama
Ja miałam wczoraj stan alarmowy, wysłałam m z wysokim ciśnieniem, tęntnem i bólami serducha do szpitala.
Na szczęście okazało się, że to prawdopodobie od skoków temperatury (wrócił zziebnięty i chciał w wanie sie rozgrzać) i ekg tez ok. Ale podenerwować sie musiałam.
Dzisiaj mnie jó\uż wk...z kolei. Pojechał z teściem na giełdę samochodową. I wpadł do rodziców potem i siedzi do tej pory d...A mieliśmy iść na spacer. Cały tydzień czasu nie ma to w niedziele jeszcze mamunie musi pooglądać Grrrrrr
pabla tez bym chciała sama do Egiptu....fajnie wam
ehhhh Szans nie mam chyba przez najbliższe 6 lat :baffled:n
tosika o wiesz , ja z chłopakami tylko ser itp wpitalałam, miesa pprzeciez nie jem i bynajmiej ochoty na nie nie miałam. Teraz królują jajka i owoce:tak:
renia ja miałam 1,5 tyg malo0wania i już miałam dość. Współczuje i oby szybko do konca.

jak tam leniwa niedziela?;-)
my dziś na obrotach
najpierw kosció,ł potem restauracyjka i teraz chłopy śpią a ja czytam ploteczki na pudelku:zawstydzona/y:
dziś moje małe 18 kończy :-);-) kiedy to zleciało??

Pabla ale Wam fajnie tak wyskoczyć we dwoje na urlopik:tak:
a Dukana zaczęłaś?
Haszi tak to jest z tymi chłopami
mój też rano na giełdę a wszelakie obowiązki na mnie:baffled:

Oski wszystkiego dobrego w 4 urodzinki:-)

Hej!

Oskarku, wszystkiego najlepszego!!! Szalonych zabaw z Rodzicami i siostrzyczką:tak:

U nas też było leniwie. Rano spacer w lesie, później szaleństwa w mieszkaniu, odwiedziny u jednych i drugich dziadków... Miki został u Babci spać a Olga pewnie zaraz padnie, bo spała dziś... 15 minut w czasie powrotu z lasu:sorry2:
Pabla, super wypad szykuje się Wam. A Lenka na pewno da radę. To samo Kubuś:tak:
Renia, nie ma to jak słowny robotnik:baffled:

Helo wieczorkiem:happy:
U nas też leniwie:-prano kościółek zaliczony, po drodze zakupy, potem obiadek, troszku lulu i spacerek-kurcze za szybko sie ciemno robi:-p
Kasia no jak zamawialismy ten wyjazd to byłam przekonana że moja mama da sobie wyśmienicie rade ale teraz z dnia na dzień mam coraz poważniejsze obawy:eek:
Haszi to na bank stresa przeżyłaś:baffled:
Renia no...kiedy to zleciało:szok:ja to się ostatnio aż zająknełam jak się Pani w sklepie pytała ile Kubcio ma...samej mi się nie chce wierzyć ze za kilka dni skończy 1,5 roczku:-D

Siostra mojego kolegi urodzila w piątek bliźniaki...już jej współczuję.;-) Nie dośc że wpadli to jeszcze bliźniaki i to parka:-DBartuś i Lilianna:-)muszę przetrzebić szafę w poszukiwaniu tak maleńkich ciuszków:-D
Jutro już do pracy....
Spokojnej nocki!

W końcu do Was dotarłam;-) Cały weekend R robił ten nieszczęsny regał, a ja z Flo wyjącą u nogi usiłowałam robić przemeblowanie, a po nocach zlecenie:baffled: Na szczęście w końcu uporaliśmy się ze wszystkim, wyszło fajnie, bo zrobiło się dużo luźniej - gdyby nie Młoda uporczywie rozwłócząca zabawki po całym domu, to byłby niemal porządek:-p Zdjęcia są...tylko kabla do aparatu znaleźć nie mogę, więc na razie nie wkleję. Oczywiście przy okazji nerwówki remontowej znowu się pożarliśmy fest:-p:-p

Dziś do pełni szczęścia Młoda obudziła się o 4.30 i już nie zasnęła... na szczęście poszła już do żłobka na cały etat, to jest nadzieja, że zdążę gdzieś złapać pół godzinki snu.

Izabelka, spóźnione życzenia wszystkiego dobrego dla Oskarka!

Kicrym, kiedy jedziecie? Choć niedawno sama byłam w górach to już Wam zazdroszczę...pobytu bez dziecka zwłaszcza:-)

Dobra, tyle pamiętam, idę po kawę i ponadrabiam BB-zaległości:tak: Miłego dnia!

A i jeszcze mi się przypomniało, że miałam Wam wkleić linka do portalu, gdzie można za darmo oglądać filmy i seriale (np. dr House'a:-D): www.seans24.pl. Filmy są za darmo, jedyne ograniczenie to to, że trzeba się zarejestrować, oraz, że po każdych 70 minutach oglądania, jest przymusowa godzina przerwy. Reklama to całkowicie bezinteresowna:-p Siostra mi pokazała, jak szukałam czegoś do zabawienia małej, no i teraz codziennie pacyfikujemy Potwornicką Pingwinami z Madagaskaru:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!
Surv, dobrze, że się odrzebaliście:tak:Polecam Olinka Okrąglinka - Olga zafascynowana, ogląda z otwartą buzią (to samo było z Mikim;-))

Do góry