reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Kicrym, to od kiedy u Was ferie są? U nas już się zaczęły. Dlatego występ po feriach:tak:

Kasia u nas ferie dopiero w lutym:tak: (chyba od 15 się zaczynają ) ale nasze przedszkole ma dyżur więc i tak jaby ferii nie było:sorry2:tzn ja biore urlop więc mam:-p
Kaja no szybka jesteś:-Dtez mam ten blok, do przedszkola sobie kupiłam:-pjeszcze nie wiem co zrobimy:cool2:może w tym roku ten kubek strzelę bo w tamtym za późno się kapłam:-pa znając mój zapał, znowu małemu w jakiś komizny sposób łapki i nózki odbiję i będzie fajnie:-p
Pabla sama jej zrób:tak::-)zrób jej spódniczkę z bibuły i przebierz za murzynkę (oczywiście jak się nie boisz jej pomazac buzi ale są takie specjalne farbki do malowania) albo jak masz kogoś kto umie szyć na maszynie to za pająka, na nogi szare rajtuzki a na brzuszek taka ala koszulka wypchana watą i po boakch odstające nózki, na głowę chustkę i Tekla z Maji jest :-p

Ja własciewie skończyłąm pisać rózne pierdoły na studia, teraz jeszcze dodatkowa praca na antropologię (sama nie mogę uwierzyć że taka ambitna :-pjestem i robię cos dodatkowego)i mogę zabierać się za wkuwanie na pamięć metodologii:baffled:
Mały śpi więc korzystam z chwili spokoju:cool2:

reklama
witam się i ja:-)
właśnie czekamy na ksiedza, bo u nas koleda:-)
no i chciałam się pochwalić, iż siadłam na wagę dzisiaj i się coś ruszyło;-) (w sumie 3 kg) normalnie taka jestem z siebie dumna iż z tej okazji wcięłam trzy rafaello:-p;-)
Kic masz rację, ale mnie już malowały wcześniej rożne makijażystki i bylo oki, ale ta to normalnie niewypal jeden za przeproszeniem:no: i tak sobie pomyslałam, ze jakbym jeszcze miałą za coś takiego zapłacić to bym się pochstała:wściekła/y:
Pabla no wspólczuję Wam dziewczyny:-( zdróweczka dla Lenki:tak: no i rzeczywiscie dobrać strój dla naszych gwiazdeczek jest teraz trudno, aczkolwiek coś mi sie kojarzy, ze nieraz w H&M byly takie sukienusie, a"la ksieżniczka czy myszka miki;-) a moze sama kup kawałek materialu , przyszyj tasiemkę przy szyi, do tego na głowę z brystolu tuba, na końcu przyklejone tasiemki kolerowe i masz czarodziejkę;-)
Kasiu no wyrozumiałe masz dzieciorki;-) moja dzisiaj wstała o 10tej;-) czyli ze spankiem my nie mamy problemu, o czym nie mogę powiedzieć jesli chodzi o jedzenie:sorry2: nie dość, że ona z tych niejadków, to teraz absolutnie nie ma ochoty na nic do jedzenia:-(
dobra idę znowu uwalniać swoje wodze fantazji i robic 'twórcze" zdjęcia mieszkania (bo oczywiście chyba Wam nie pisałam, ale jednak chcemy sprzedać mieszkanko) bo po prostu nie wyrobimy się jak kupimy domek (o ile kupimy:sorry2:)

Ehhh iterneta mi wrócił. Coś ostatnio za często siada. Uroki radiówki
tosika mi się tez waga ruszyła :-D
kic przy twoim zalataniu to się nie dziwie, ze się nie zastanawiasz.

Dziewczyny, mózg mi prawie nie pracuje. Słaniam się z senności a młody nadal w łóżeczku broi. Nie moge paść bo mi jeszcze wyskoczy. Zmienilismy i tak łóżeczko na turystyczne bo ze zwykłego wychodził górą:szok: ale tu też wyłazi czasem.
Kurcze< przecież nie będe go nosić> Jak go teraz przyzwyczaje to co będzie za kilka miesięcy>

Kaja super karteczki. Dziadkowie na pewno będą wzruszeni:tak:
Pabla, zdrówka dla Lenki. Z tego co kojarzę, to w Ikei widziałam jakieś śmieszne czapeczki. W H&M na pewno były "stroje", ale nie wiem jaka rozmiarówka:sorry2:
Tosika, gratki za spadek wagi:tak:

A mnie dzis nosi:dry:

hej hej
ja wiatr tylko
dzisiaj dzień zakupowy:tak::tak::tak: stolik i krzesełka dla iki sa:tak::tak::tak: i pantofle bo poprzednie miały ślizg jak nie wiem
aaa i byliśmy wkońcu na avatarze......boski.....a ja normalnie jak na wycieczce szkolnej się poczułam tyle godzin bez dzieci:-D:-D:-D:-D
oki lece do rodzinki

:-)hejka
dziś widzę cisza na bb:confused:
syn właśnie padł - myślałam, że już nie uśnie bo jakaś energia go rozpierała i o spaniu ani mowy
Kaja super karteczki:tak:
Post no to szlaństwo normalnie - zakupy, kino
oby tak jak najczęściej:-)
Tosika super wynik na wadze:tak: gratulki

a co do remontu to wyjaśniam, że przedmiotem owych zmagań od 3 miesięcy jest mieszkanie
o domu póki co nie chcę myśleć (pewnie jak się powiększymy to zacznę;-))
no i dzis panowie przyszli na 8h bo czas leci (od 7 do 15) i przychodzę o 13 a tam już cisza i spokój:baffled: normalnie rozstrzelać to mało:cool2:
szkoda słów
idę na wiko, pod prysznic i spać bo padam
miłej nocki;-)

pierwsza!:-)
oj, u nas w końcu spokojna nocka w miarę, młoda chwilkę kasłała około 23:00 i potem cała noc spania, dopiero około 05:00 przytkało jej na maksa nos i musiałam interweniować. Wczoraj na wieczór robiłam jej jeszcze okłady na plecy z siemienia lnianego i gorczycy i fajnie na kaszel pomogły:tak:
dziś przetestujemy okłady z ziemniaków...
Renia - wspólczuję z remontem, naprawdę...koleżanka też ostatnio remontowała i szlag ją trafiał codziennie.
Post - ale mieliście fajny dzionek!! super!!
My planujemy za 2 tyg na weekand oddać Lenkę do mojej mamy i będziemy sami w wawie cały weekand:-) to taka próba przed planowanym wylotem na tydzien do Egiptu, muszę sprawdzić czy młoda nie będzie marudziła i płakała jak zostanie bez nas.
dobra, młoda już wcina śniadanko, ja narazie kefir 0%:-(
Tosika - piekny wynik na wadze, u mnie wciąż około 2 kg mniej po tygodniu diety, teraz trochę mam zastój bo okres przyszedl.

hej
impreza urodzinowa synka sie udala, tylko jeszcze balagan zostal
mam nadzieje,ze w koncu poczytam co u was
poki co buziole

reklama
Witajcie!!
Oski cmokaski przeogrommne z okazji urodzin:-):-):-):-)

Pabla to wy sami jedziecie do tego Egiptu??wow!! my to sobie obmysliliśmy, że może sami pojedziemy na jakis weekend majowy do Wenecji, taki romantyczny wypad sobie zrobimy:-p no i jakie fajne masz sposoby na okłady!! zdradź nam jak robisz te z gorczycy?:tak: i jeszcze raz caluski dla Lenki:tak:
Renia no to już jesteście przed końcowką:tak: a efekt końcowy napewno będzie powalający:-) no a pracownicy wiadomo...co oczy nie widzą tego dercu nie żal:baffled:
Post no to super mieliście wczoraj dzionek:tak:no i zdjątko buików by sie zdalo, a?:-p
Haszi ja tak samo mialam z Tosią, non stop senność i senność;-) a z Kornelem to bylam wulkanem enrgii:baffled: acha i wiesz co miałam jeszcze jak chodziłam z Tosią to uwielbiałam nabiał :szok: (a ogolnie ja nienawidzę nabiału, bo ja z tych co mięso nr.1:sorry2:) -podobno to jest też na dziewczynkę:-p

a moi chłopcy poszli na Avatara (a ja za to w tygodniu idę Sherloka;-)), mała próbuje zasnąć, a ja gotuję obiadek:tak: taaaki leniwy dzionek dzisiaj mamy;-)

Do góry