reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Dziędoberek!

Moje Drogie!

Chciałabym życzyć Wam wesołych i spokojnych świąt,oby to był pogodny czas pełen miłości i odpoczynku.

U nas pomalutku ale do przodu i najważniejsze,że dziewczyny póki co zdrowe.Kończe właśnie pichcenie i pakujemy się do moich rodziców bardziej na wigilijny obiad,a potem do teściów.
Ściskam mocno i postaram się częściej pisać ( bo czytam regularnie) ale zbuntowane dziecko nie da myśli zebrać

reklama
Kochane dla Was i Waszych rodzin zycze wspanialych,usmiechnietych i pelnych ciepla swiat i tego aby przyszly rok byl passa sukcesow przepelniony radoscia i wielka miloscia i oczywiscie zdrowiem!!Buziaki !!

Ja również życzę Wam i Waszym rodzinom magicznych, rodzinnych Świąt, dużo odpoczynku i spokoju a w Nowym Roku samych dobrych dni, interesujących zdarzeń i miłych niespodzianek!

Surv- miejmy nadzieje, ze kolejny rok bedzie dla nas lepszy... U nas tez byl to chyba najgorszy rok bo kleska finansowa, powazna choraba malej i smierc szwagierki, gorzej chyba juz nie moglo byc.

Dotego Zainab znowu sie rozchorowala, ma mega przeziebienie i co 3 dni chodzimy do lekarza zmieniac antybiotyk na mocniejszy. Swiat nie bedzie bo maz pracuje, a ja sama z chorym dzieckiem:no:. Humor mi cos nie dopisuje wiec nie bede zarazac innych i napisze jak sie poprawi.

Moje Drogie Koleżanki,
magia Świąt, to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życzy cała rodzina Cosiowatych:-p:-)​

Kochane, jeszcze przekazuję życzenia świąteczne od Pabli, która jest odcięta od netu od 2 tygodni! Życzy nam wszystkim zdrowych i wesołych Świąt oraz radości, milości i pogody ducha!:)

............_,|,_...........................................
..............'|`.......................Gdy pierwsza.....
............../.\..........................gwiazdka.......
............./`,\.........................na niebie........
............/__\ .........................zabłyśnie.......
.........../ . o \.........................niech Cię.......
........../_ , *_\.........................Aniołek........
........../ `, .* \........................ode mnie.......
........./ ? `~ . \.......................uściśnie.........
......../_ . * .,o_\....................I przekaże.......
......../ ? o .. ~ \....................serdeczne........
......./ . * .... . o.\ ..................życzenia.........
....../_ ,,~~ '. * ' _\.................w Święta.........
....../`~,, .. o.......\.................Bożego..........
...../ .* ...`' * ? ,',..\ .............Narodzenia........
..../_.....o ..~~,, , _\.............oraz wiele.........
.../ .. * ......... ,, ~ ' \...............radości i.........
../* .... o ..._~`'*...o \..............nadziei..........
..`-,,~'`' ...* ... _ ,-´...............w Nowym........
..........":-------:"......................Roku!...........
............._||_...........................................

My już u teściów ja pokonałam sama 110 km samochodem, D siedział jako pasażer, a teraz zadbać troszkę o siebie aby ładnie wyglądać na Wigilii.

reklama
Niech te Święta
Tak wspaniałe `` . __/\_._
będą całe ``````` _).♥ (_
jakby z bajek `````` ●
Niechaj gwiazdka ``,●,●,
z nieba leci ``````,●,*,●,
niech Mikołaj ````,●,*,*,●,
tuli dzieci ``````,●,*,*,*,●,
Biały puch `````,●,*,*,*,*,●,
niech z ```````,●,*,*,*,*,*,●,
nieba ```````,●,*,*,*,*,*,*,●,