reklama
Hejka!No i zlecialy swieta, my tez dwie wigilie obskoczylismy
Madzia ale super prezent dostalas
Kaja jak tam imprezka?Zosia piekne prezenty dostala
Lenka zdrowka, Pabla oby net szybko wrocil
Beaa jak tam po zakupach, tez bym z checia do Nexta na zakupy poszla
Mala w wigile miala goraczke ,ale podejrzewam ze od zebow bo 25 i wczoraj nic juz nie. Wychodza jej 3 trojki na raz. W wigilie najpierw poszlismu do tesciow a potem do moich siostr. Wieczorem pojechalismy do naszej chrzesniaczki i tak wigilia zleciala
Mala dostala krzeselko uczydelko, gasienice gawedziarke, zestaw sniadaniowy,ksiazeczki i ubranka. Od chrzesnego dostala pianinko,ktore strasznie wkurza rodzicow
I swieta zlecialy teraz Sylwester i 3.01 2010 do pracy na 6 rano
Ale mi sie nie bedzie chcialo wstac teraz spie do 9-10

Madzia ale super prezent dostalas

Kaja jak tam imprezka?Zosia piekne prezenty dostala

Lenka zdrowka, Pabla oby net szybko wrocil

Beaa jak tam po zakupach, tez bym z checia do Nexta na zakupy poszla

Mala w wigile miala goraczke ,ale podejrzewam ze od zebow bo 25 i wczoraj nic juz nie. Wychodza jej 3 trojki na raz. W wigilie najpierw poszlismu do tesciow a potem do moich siostr. Wieczorem pojechalismy do naszej chrzesniaczki i tak wigilia zleciala

survivor26
Mamy lipcowe'08
Witam i ja! Jakoś w święta nie chciało mi się nawet komputera włączyć
Wigilię i pierwszy dzień spędzaliśmy w gronie własnym - główniew piżamach oglądając zaległe filmy na DVD, a drugiego dnia R z małą pojechali do dziadków, a ja się dalej leniłam u siostry... tylko mała nam się poprzestawiała i od wigilii chodzi spać o północy a wstaje o 7 rano, więc permanentnie niewyspani chodzimy:-(
Jutro wyjeżdżamy do Czech na tydzień i mam nadzieję, że chociaż tam młoda ds odpocząć, bo będą też inne dzieci, więc może się nią zajmą (one lub ich rodzice:-))
Madzia, fantastyczny prezent dostałaś! A marka jaka?
Mnie R też zdołał zaskoczyć, bo mimo że maszyna miała być i na święta i na urodziny, to zaszalał i dostałam jeszcze ślicznego malutkiego, czerwoniutkiego Kodaka:-) Tym samym mamy w domu 4 aparaty, 5 obiektywów oraz około 5 kg akcesoriów
Beaa, mam nadzieję, ze udało się nieco świąteczne smutki załagodzić wyprzedażowym szaleństwem
No i także życzę Wam, żeby wraz z nowym rokiem przełamała się u Was zła passa
Zmykam, bo dziś goście, pakowanie i kupa rzeczy do zrobienia przed wyjazdem - nie wiem, czy jeszcze zajrzę, więc jeśli nie, to już teraz życzę Wam szampańskiej zabawy i wszelkiej pomyślności na Nowy Rok!

Jutro wyjeżdżamy do Czech na tydzień i mam nadzieję, że chociaż tam młoda ds odpocząć, bo będą też inne dzieci, więc może się nią zajmą (one lub ich rodzice:-))
Madzia, fantastyczny prezent dostałaś! A marka jaka?

Beaa, mam nadzieję, ze udało się nieco świąteczne smutki załagodzić wyprzedażowym szaleństwem

Zmykam, bo dziś goście, pakowanie i kupa rzeczy do zrobienia przed wyjazdem - nie wiem, czy jeszcze zajrzę, więc jeśli nie, to już teraz życzę Wam szampańskiej zabawy i wszelkiej pomyślności na Nowy Rok!

dzień doberek;-)
ale u nas pochmurno
mała przycięla komara, ja gotuję obiadek i po południu ruszamy na zakupy (takie tyci
bo koniec m-ca więc trzeba podatki cholera płacić
)
Surv no to sobie wypoczniecie i zapewne niańki też tam się znajdą, szczegolnie jak zobaczą takiego małego słodziaszka
Dorka no ładne prezenty dostała Misia
a my we wtorek ruszamy nad morze i chyba muszę małej nagotować zupek i zawekować
dziewczyny nie wiecie czym można jęczmień wytępić z oka, bo coś mi się czuje, że coś chyba tam sie dzieje
ale u nas pochmurno

Surv no to sobie wypoczniecie i zapewne niańki też tam się znajdą, szczegolnie jak zobaczą takiego małego słodziaszka

Dorka no ładne prezenty dostała Misia

a my we wtorek ruszamy nad morze i chyba muszę małej nagotować zupek i zawekować

dziewczyny nie wiecie czym można jęczmień wytępić z oka, bo coś mi się czuje, że coś chyba tam sie dzieje

Witam:-)
My w gościach byliśmy w pierwsze święto,a reszte spędziliśmy w domu i na spacerku
Kubuś dostał kilka zabawek i ciuszki.Ogólnie skromnie, w sumie nie mamy dużej rodziny więc przesytu nie było
Tosika i jak zakupy udane?kreacja jest?no i ja tez się czuję troszku cięższa
Dorka oj ja też sie przyzwyczaiłam do poźniejszego wstawania, a jutro mam na 6

Surv oj jak zazdroszcze wyjazdu
oby był udany!no i dzieciem pewnie się zajmie inny bąbelek
:-)
Pabla zdrówka dla małej!
Kaja co za prezenty dla małej!super!
spokojnej nocki!
My w gościach byliśmy w pierwsze święto,a reszte spędziliśmy w domu i na spacerku

Tosika i jak zakupy udane?kreacja jest?no i ja tez się czuję troszku cięższa

Dorka oj ja też sie przyzwyczaiłam do poźniejszego wstawania, a jutro mam na 6

Surv oj jak zazdroszcze wyjazdu

Pabla zdrówka dla małej!
Kaja co za prezenty dla małej!super!
spokojnej nocki!
Hej!
Survivor super prezent! a arsenał to macie niezły
Auto nic specjalnego ,bo Uno,ale ważne,że oboje mamy czym jeździć,zwłaszcza,że nasze prace w przeciwnych kierunkach,a dojazd autobusem owszem jest,ale musiałabym sie toczyć przez całe miasto i wychodzić z domu przed 6
Nie mówiąc o powrocie ,kiedy to bedę musiała jeszcze Maciusia odbierać.Pewnie K wpakujemy do Uno,a ja bedę "starym" jeździć,bo wygodniej
Zazdroszczę wyjazdu,udanego Sylwestra i oby Florce się dobrze poustawiało
Tosika to twoje facety miały gest
Też bym się cieszyła,bo ja też sroka
Święta,świeta i po świętach
Mysmy w pierwszy dzień byli u rodziców,a wczoraj u rodzinki.
Maciek przez zęby raz apetyt ma,a raz totalnie nie
Za to ze świątecznego stołu wyjadał wszystko łącznie z wędzonym boczkiem,z choinki non stop cukierki ściągał,przez co wieczorem miał brzuch jak kamień i pierdział jak stary.Widać też chłopak poświętował jak trza!
Dzisiaj byliśmy zywą szopkę zobaczeć,ale norodu ło matko! ledwo sie dopchać do zwierzątek dało!
Jutro z rana Maciek do złoba,a my w poszukiwaniu fotelika .
Survivor super prezent! a arsenał to macie niezły

Tosika to twoje facety miały gest

Święta,świeta i po świętach

Mysmy w pierwszy dzień byli u rodziców,a wczoraj u rodzinki.
Maciek przez zęby raz apetyt ma,a raz totalnie nie

Dzisiaj byliśmy zywą szopkę zobaczeć,ale norodu ło matko! ledwo sie dopchać do zwierzątek dało!
Jutro z rana Maciek do złoba,a my w poszukiwaniu fotelika .
Ostatnia edycja:
kaja1978
Fanka BB :)
Dorka - też jak myślę o pracy i tym wstawaniu przed 6, to bleee
Ale póki co jest wolne i trzeba korzystać
Madzia - super prezent dostałaś
Auto to jednak ogromne ułatwienie... I nie ważne jakie, byle by się nie psuło i było... własne
Tosika, Surv - udanych wyjazdów! Zazdroszczę... Ja dziś próbowałam i zadzwoniłam w kilka miejsc do Świeradowa, ale nie ma wolnych pokoi
Jak co roku zresztą, ale miałam nadzieję, że może jednak,, bo pogoda taka kiepska...
Impreza była okropna... Straszne zamieszanie, baaaardzo głośno (a głupio mi było ciągle uciszać), a mała wybudziła się koło 24 i spać nie chciała
Położyłam się z nią i odkładałam z 30 razy do łóżeczka, aż w końcu wyczerpana zawołałam M., żeby uśpił małą
Nie mam wyrzutów, bo rozmawiał z moim bratem, a oni mogą tak do rana
I potem mnie i moją bratową widok powala - tak jak gadają tak zasypiają - jeden na fotelu, drugi też w pozycji półsiedzącej
Nie pamiętam, co miałam jeszcze napisać:-( Jutro idziemy na 9 do ortopedy w sprawie tej stopki skierowanej do środka... Trochę się boję (bo już się nasłuchałam od brata M. o różnej długości nożkach, nawet sprawdzał małą i stwierdził, że to to, ekspert
).
Spokojnej nocy!!!

Madzia - super prezent dostałaś

Tosika, Surv - udanych wyjazdów! Zazdroszczę... Ja dziś próbowałam i zadzwoniłam w kilka miejsc do Świeradowa, ale nie ma wolnych pokoi

Impreza była okropna... Straszne zamieszanie, baaaardzo głośno (a głupio mi było ciągle uciszać), a mała wybudziła się koło 24 i spać nie chciała

Nie pamiętam, co miałam jeszcze napisać:-( Jutro idziemy na 9 do ortopedy w sprawie tej stopki skierowanej do środka... Trochę się boję (bo już się nasłuchałam od brata M. o różnej długości nożkach, nawet sprawdzał małą i stwierdził, że to to, ekspert

Spokojnej nocy!!!
witam
Kaja kto ma wolne ten ma
ja własnie klikam z pracy jakoś mi się dziwnie oczy przymykają;-)
no i podziwiam, bo ja bym wyprosiła towarzystwo i tyle
Madzia ważne że własne!no i czy to ten prezent o którym myślałaś, a nie chciałaś zapeszać?
:-)
no nic miłego dnia!oby do 11
no do 10 bo mam 2 grupy

Kaja kto ma wolne ten ma

Madzia ważne że własne!no i czy to ten prezent o którym myślałaś, a nie chciałaś zapeszać?

no nic miłego dnia!oby do 11

reklama
Izabelka
Oski i Wercia
hej wam
widze,ze wesolo bylo u was, fajnie
Surv udanego wyjazdu
i zeby mala dala odpoczac ;-)
Kaja trzymam kciuki,zeby wizyta poszla gladko
Madzia w takim razie prezent trafiony na 100% super

Dorka wspolczuje ci tych nocek
prezenty fajne
a co sie kupuje takim starszakom jak Twoj Seba?
życze udanego dnia
mamy tez troche latania dzisiaj
widze,ze wesolo bylo u was, fajnie
Surv udanego wyjazdu

Kaja trzymam kciuki,zeby wizyta poszla gladko
Madzia w takim razie prezent trafiony na 100% super

Dorka wspolczuje ci tych nocek

życze udanego dnia
mamy tez troche latania dzisiaj