reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

hej
ja juz sie ciesze,ze po swietach :sorry:
zaraz jedziemy jeszcze do kuzynow i musze dac chrzesnicy prezent i wsio ;-)
Tosika udanych zakupow :tak:

reklama
Hejka!No i zlecialy swieta, my tez dwie wigilie obskoczylismy:tak:
Madzia ale super prezent dostalas:tak:
Kaja jak tam imprezka?Zosia piekne prezenty dostala:tak:
Lenka zdrowka, Pabla oby net szybko wrocil:tak:
Beaa jak tam po zakupach, tez bym z checia do Nexta na zakupy poszla:tak:

Mala w wigile miala goraczke ,ale podejrzewam ze od zebow bo 25 i wczoraj nic juz nie. Wychodza jej 3 trojki na raz. W wigilie najpierw poszlismu do tesciow a potem do moich siostr. Wieczorem pojechalismy do naszej chrzesniaczki i tak wigilia zleciala:tak: Mala dostala krzeselko uczydelko, gasienice gawedziarke, zestaw sniadaniowy,ksiazeczki i ubranka. Od chrzesnego dostala pianinko,ktore strasznie wkurza rodzicow:crazy: I swieta zlecialy teraz Sylwester i 3.01 2010 do pracy na 6 rano:wściekła/y: Ale mi sie nie bedzie chcialo wstac teraz spie do 9-10:-D

Witam i ja! Jakoś w święta nie chciało mi się nawet komputera włączyć:sorry: Wigilię i pierwszy dzień spędzaliśmy w gronie własnym - główniew piżamach oglądając zaległe filmy na DVD, a drugiego dnia R z małą pojechali do dziadków, a ja się dalej leniłam u siostry... tylko mała nam się poprzestawiała i od wigilii chodzi spać o północy a wstaje o 7 rano, więc permanentnie niewyspani chodzimy:-(
Jutro wyjeżdżamy do Czech na tydzień i mam nadzieję, że chociaż tam młoda ds odpocząć, bo będą też inne dzieci, więc może się nią zajmą (one lub ich rodzice:-))

Madzia, fantastyczny prezent dostałaś! A marka jaka?:tak: Mnie R też zdołał zaskoczyć, bo mimo że maszyna miała być i na święta i na urodziny, to zaszalał i dostałam jeszcze ślicznego malutkiego, czerwoniutkiego Kodaka:-) Tym samym mamy w domu 4 aparaty, 5 obiektywów oraz około 5 kg akcesoriów:-p

Beaa, mam nadzieję, ze udało się nieco świąteczne smutki załagodzić wyprzedażowym szaleństwem:tak: No i także życzę Wam, żeby wraz z nowym rokiem przełamała się u Was zła passa:tak:

Zmykam, bo dziś goście, pakowanie i kupa rzeczy do zrobienia przed wyjazdem - nie wiem, czy jeszcze zajrzę, więc jeśli nie, to już teraz życzę Wam szampańskiej zabawy i wszelkiej pomyślności na Nowy Rok!:tak:

dzień doberek;-)
ale u nas pochmurno:crazy: mała przycięla komara, ja gotuję obiadek i po południu ruszamy na zakupy (takie tyci:no: bo koniec m-ca więc trzeba podatki cholera płacić:crazy:)
Surv no to sobie wypoczniecie i zapewne niańki też tam się znajdą, szczegolnie jak zobaczą takiego małego słodziaszka:-p
Dorka no ładne prezenty dostała Misia:tak:
a my we wtorek ruszamy nad morze i chyba muszę małej nagotować zupek i zawekować:tak:
dziewczyny nie wiecie czym można jęczmień wytępić z oka, bo coś mi się czuje, że coś chyba tam sie dzieje:crazy:

Survi do Czech tez bym pojechala-super bedziecie mieli Sylwka:tak:
Tosika jeczmien pociera sie zlota obraczka:tak: Widze ze Wy tez wyjezdzacie na Sylwestra:tak:
My dzis mamy kolede. To dobrze ze tak szybko bo bedzie z glowy:tak:

Witam:-)
My w gościach byliśmy w pierwsze święto,a reszte spędziliśmy w domu i na spacerku:tak:Kubuś dostał kilka zabawek i ciuszki.Ogólnie skromnie, w sumie nie mamy dużej rodziny więc przesytu nie było:happy:
Tosika i jak zakupy udane?kreacja jest?no i ja tez się czuję troszku cięższa:sorry:
Dorka oj ja też sie przyzwyczaiłam do poźniejszego wstawania, a jutro mam na 6:baffled::confused2:
Surv oj jak zazdroszcze wyjazdu:tak:oby był udany!no i dzieciem pewnie się zajmie inny bąbelek:tak::-)
Pabla zdrówka dla małej!
Kaja co za prezenty dla małej!super!
spokojnej nocki!

Hej!

Survivor super prezent! a arsenał to macie niezły:tak: Auto nic specjalnego ,bo Uno,ale ważne,że oboje mamy czym jeździć,zwłaszcza,że nasze prace w przeciwnych kierunkach,a dojazd autobusem owszem jest,ale musiałabym sie toczyć przez całe miasto i wychodzić z domu przed 6:sorry2:Nie mówiąc o powrocie ,kiedy to bedę musiała jeszcze Maciusia odbierać.Pewnie K wpakujemy do Uno,a ja bedę "starym" jeździć,bo wygodniej:-p Zazdroszczę wyjazdu,udanego Sylwestra i oby Florce się dobrze poustawiało:tak:
Tosika to twoje facety miały gest:tak: Też bym się cieszyła,bo ja też sroka:blink:

Święta,świeta i po świętach:sorry2:
Mysmy w pierwszy dzień byli u rodziców,a wczoraj u rodzinki.
Maciek przez zęby raz apetyt ma,a raz totalnie nie:no:Za to ze świątecznego stołu wyjadał wszystko łącznie z wędzonym boczkiem,z choinki non stop cukierki ściągał,przez co wieczorem miał brzuch jak kamień i pierdział jak stary.Widać też chłopak poświętował jak trza!:-D
Dzisiaj byliśmy zywą szopkę zobaczeć,ale norodu ło matko! ledwo sie dopchać do zwierzątek dało!

Jutro z rana Maciek do złoba,a my w poszukiwaniu fotelika .

Ostatnia edycja:
Dorka - też jak myślę o pracy i tym wstawaniu przed 6, to bleee:wściekła/y: Ale póki co jest wolne i trzeba korzystać:tak:
Madzia - super prezent dostałaś:tak:Auto to jednak ogromne ułatwienie... I nie ważne jakie, byle by się nie psuło i było... własne:-D
Tosika, Surv - udanych wyjazdów! Zazdroszczę... Ja dziś próbowałam i zadzwoniłam w kilka miejsc do Świeradowa, ale nie ma wolnych pokoi:zawstydzona/y: Jak co roku zresztą, ale miałam nadzieję, że może jednak,, bo pogoda taka kiepska...
Impreza była okropna... Straszne zamieszanie, baaaardzo głośno (a głupio mi było ciągle uciszać), a mała wybudziła się koło 24 i spać nie chciała:szok: Położyłam się z nią i odkładałam z 30 razy do łóżeczka, aż w końcu wyczerpana zawołałam M., żeby uśpił małą:blink: Nie mam wyrzutów, bo rozmawiał z moim bratem, a oni mogą tak do rana:wściekła/y: I potem mnie i moją bratową widok powala - tak jak gadają tak zasypiają - jeden na fotelu, drugi też w pozycji półsiedzącej:wściekła/y:
Nie pamiętam, co miałam jeszcze napisać:-( Jutro idziemy na 9 do ortopedy w sprawie tej stopki skierowanej do środka... Trochę się boję (bo już się nasłuchałam od brata M. o różnej długości nożkach, nawet sprawdzał małą i stwierdził, że to to, ekspert:wściekła/y:).
Spokojnej nocy!!!

witam:happy2:
Kaja kto ma wolne ten ma:-pja własnie klikam z pracy jakoś mi się dziwnie oczy przymykają;-):-Dno i podziwiam, bo ja bym wyprosiła towarzystwo i tyle:zawstydzona/y:
Madzia ważne że własne!no i czy to ten prezent o którym myślałaś, a nie chciałaś zapeszać?:-p:-)
no nic miłego dnia!oby do 11:-pno do 10 bo mam 2 grupy:sorry2::baffled::confused:

reklama
hej wam
widze,ze wesolo bylo u was, fajnie
Surv udanego wyjazdu :tak: i zeby mala dala odpoczac ;-)
Kaja trzymam kciuki,zeby wizyta poszla gladko
Madzia w takim razie prezent trafiony na 100% super :-D:-D
Dorka wspolczuje ci tych nocek :baffled: prezenty fajne :tak: a co sie kupuje takim starszakom jak Twoj Seba?
życze udanego dnia
mamy tez troche latania dzisiaj

Do góry