witam się i ja przed dzien wigilijny:-)
Kaja no popatrz jak piwko potrafi rozwiązać jęzorki

no no i mikołaj u Was będzie przedni

a do kasy dorzucicie po wyplacie

no i proszę później fotki wkleić prezencików

ja też mam takiego małego tylko, że uziowyyyy

i bardzo jestem zadowolona
Andula tak to jest jak jest się najmłodszym w drużynie;-) a macie tam interent?? to bys chociaż z nami poklikala

no i podziwiam Ciebie za wytrwałość!! jesteś silna babeczka

no i rzeczywiscie ciekawe skąd ta salmonella??

szczególnie, że tego typu placówki powinny być pod ścislym rygorem!!! a nie wierzę, że dzieci skądś indziej załapały paleczki salmonelli (bo to przecież kilkoro naraz!!) jako rodzce musicie domagać się wyjaśnienia prawdy od dyrektorki!! i pamietaj a co by ona nie zatuszowala sprawy!!
Madzia takie prezenty są najfajniejsze!! Ja chcialam udziergać tą torebkę, ale się nie wyrobiłam

i mam zrobioną polowę- ciekawe jakby teściowa zareagowała jakby dostała tylko jedną część?? bo już rączka do niej przymocowana jest

Surv masz rację chlipnij naleweczki i od razu cieplej na serduchu się zrobi

a mamy na starosć mają różne dziwne wizje i teorie spiskowe

ja to sie cieszę, że nie mieszkamy z mamą i teściową w jednym mieście

pomimo, iż moja mama jest ukochana, to po dwoch dniach wspólnego urzędowania wióry lecą, że ho ho

Kamu powiem Tobie, że 800 zl w plecy

a bo to klocki i jeszcze coś tam

a co do sprzedaży samochodow, to zima nie jest najleppszą porą roku

wiosną sprzedacie

a jak tam u Was pogoda?? bo u nas śnieg sypie ale jest 0 stop

i jak tu ma być nastrojowo???
kurcze mialam Wam wkleić zdjęcie moich schodów, ale jak to blonndynka ze mnie zrobilam je nowym aparatem (sprawdzałam no nie?

) no i później ładnie zapakowałam go i teraz d** blada, wkleję dopiero po mikolaju

acha dostaąlm od siostry super śliczny stroj asystentki Mikołaja dla Tosi wieczorem bedę mierzyć

dobrz idę dalej chalupkę ogarniać;-)