ja to nie potrafię bez bb żyć normalnie

jak mam wolną chwilkę to myk i jestem z Wami

normalnie to nalóg czy cuś;-)
MamoBiN zdróweczka dla Kurcacka

pogoda teraz taka niesprzyjająca dla naszych bąbalińskich

no i masz rację, na kariery przyjdzie jeszcze czas

ja tam sobie wyznaczylam, że zasiądę w ławach sejmowych jak dzieciorki skończą 18tkę (tzn. Tosia);-)

a teraz przeliczyłam, ze Kornel wtedy skonczy 29 lat i zapewne zostanie mi siedzenie z wnukami

i tyle wyjdzie z mojego posłowania

Kasia oj Kornel był totalnym przeciwienstwem Tosiaki

on już z mlekiem matki wyssał stoicki spokój i opanowanie;-) (ciekawe jest to, że ja do spokojnych raczej nie należę

) on mi nigdy, przenigdy afery nie zrobił, ja nie wiedziałam co to znaczy płacz w sklepie, jak powiedzialam nie to bylo nie

aniołek w ludzkiej postaci

i taki jest do dzisiaj, bardzi karny i zdyscyplinowany, jedyna wada malego to cholerne bałaganiarstwo i tego wytępić nie mogę (a uwierzcie mi wszelakie środki używałam, łącznie z zastrasazniem

) a Tosia? aż się boję pomyśleć

aczkolwiek trzymam się wersji Kai, że to jednarazowy wybryk

natomiast akcja Zosi z misiem bombowa

Andula to proszę mi tu oszczędnie z tymi cieniami, co? a co by do wakacji zostalo

Madzia to ja bardzo proszę o zdjątko prezentóww:-) a biorąc pod uwagę fakt, że Ty urodziwa babka, do tego nieźle sie przyodziejesz i na dokladke zabłysniesz wiedzą napewno dostaniesz pracę

powiedz mi tylko kiedy masz tą rozmowę, to może jakieś czary-mary rzucę
Renia to Ci zazdroszczę takiej niani

bo ja znowu jutro mam kolejną rozmowę z nianią nową

no tak się wnerwiłam na tą poprzednią

bo to mialo wyglądać tak jej koleżanka sprzątała u mnie a ona miala siedzieć z Tonią, i wszystko gra gitara,sprzątanie wtorek, piątek a nianiowanie poniedziałek, środa

a one nagle stwierdziły że one by chciały w ten sam dzien razem siedzieć

więc ja, ze dlaczego??a one, że raźniej

a co tu ma być raźniej jak jedna sprząta, a druga opiekuje się małą przecież każda jest zaprzątnięta swoimi obowiązkami

...ale one nie twardo razem i już

no i kwotę wolały wyższą (a wychodziło w sumie za 4godz 45 zł) czyli dużo jak na Olsztyn

no ale jak przez czysty przypadek wyczaiłam panią, która ma referencje, doświadczenie spore i ogólnie aktualnie opiekuje się niezależnie dwójeczką i z chęcią moze dwa dni zająć sie Tosią i nie za 45 zl a za 30zł

jutro mamy spotkanie pierwszego stopnia więc trzymajcie kciuki:-)
Beaa trzymaj się kochana

raz z gorki, raz pod górkę

wszytsko będzie dobrze

daj znać jutro jak wrocicie ze szpitala
wiecie co czytam ja tu ostatnio wywiad z Rubikiem (nie pamiętam w jakiej gazecie tylko) a on między innymi mówi, że teraz to łatwiej jest wychować dziecko, oprócz tego jest baby boom gdzie tatusiowie mogą wymieniac się swoimi spostrzeżeniami odnosnie wychowania

a widzicie jakie my światowe jesteśmy