reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

tosika hehe wino przez rurkę:-D ja mam gingersa;-) i na hp kukam a małż za ścianą koncert daje.
kraków to niby nie tak daleko, może by się dało...tylko trochę bym wyrzuty sumienia miała bo młodego jeszcze do zoo nie zabrałam a sama się włócze. w okolicach wisły pół rodziny mam i już lata u nikogo nie byłam. też trza się w końcu wybrać. ehhh

jak tu zainteresowanie sie pojawiło to jeszcze kilka torebek wstawie, jak nie ja to chociaż was zakręce i coś wydziergajcie.
http://seejayneknit.blogspot.com/2007/01/free-pattern-jaynes-ap-bag.html
http://www.gerarddarel.com/en/index.php?idZone= w tym linku bags- dublin bezpośredni mi nie wychodzi
http://www.margaretnicole.com/banglebags/
http://www.lionbrand.com/patterns/50377.html?r=1
http://www.berroco.com/exclusives/damask/damask.html

heksa fajnie, że jesteś.
widzisz, teraz masz pociechę z pociesznego syna:-D. my dostaliśmy taka tablice od wujka i jest fajna. mazak ze ściany da się zmyć spirytusem:-)
literki przydają nam się teraz przy nauce tylko jak się tymi dorwie to trochę zbierania jest.

Ostatnia edycja:
reklama
Pierwsza!
Podczytywalam Was wczoraj ale malo czasu na pisanie.Misiek mial w przedszkolu Mikolaja podobno sie bal i prezent musialy mu dac sniezynki:tak:Ja dzis jeszcze wolne do pracy jutro ale dyzur mam z moja najlepsza kumpela ze szkoly wiec zleci szybciutko.

Tosika
oj szkoda ze Krakow taki szmat drogi od Szczecina.Powiedz kochana kiedy biznesy lub moja skromna osoba;-);-) przywieja Cie do szczecina lub w okolice wtedy napewno nie odpuszcze winka z Toba
Haszi piekna torebka o ile znam Twoje zdolnosci chwil moment i sobie z nia poradzisz nawet bez wzoru:-)
Madzia gratki dla Twojego M widzisz chcial prace w biurze i ma super:tak:
Post oby Cinkowe bole brzuszka poszly precz:tak:
i zapomnialam co dalej...
Milej niedzieli !

Dzień doberek!

Heksa fajnie,że wróciłaś:tak: Dobrze ,że dzieciaki zdrowe:-)

Maciek wczoraj poszedł spać później ,bo się w dzień drugi raz kimnął,a i jeszcze prezent mikołajkowy od cioci czekał w domu ,więc musiał się chłopak nacieszyć i tym sposobem zasnął o 22,co nie przeszkodziło mu wstac dzisiaj znów o 6.30:eek:,a i pobudka w nocy tez była,ale niegroźna.

Jedziemy później do CH Mikołaja zobaczyć,a przy okazji chrześnicy może prezent w Smyku kupię takie cóś wypatrzyłam : WIETRZNY DZIEŃ , KUBUŚ PUCHATEK GRA HASBRO,NOWA! (827599958) - Aukcje internetowe Allegro Tylko,że w Smyku promocja niby ze 119 na 29 zł:szok: Myslicie ,że się spodoba? 3 latka młoda ma.I mam jeszcze dla niej książeczkę z bajkami.

Póki co mam zamiar się zabrać za zabawki młodego i te starsze popakować i na strych wynieść,niech się nowymi nacieszy,a za jakiś czas stare sie ze strychu zniesie i znów bedą interesujące jak nowe:-p

hejka
wpadlam w wir porzadkow; tesciowa przyjdzie do malych potem-ja do pracy buuu mamy Festyn Adwentowy :tak: wstrzele sie dzisiaj w nowa sukienke-wczoraj kupilam :cool2: mąż zamiast pochwalic ze ładnie wygladm to mowi-do pracy tak pojdziesz?? dla mnie tak sie nie stroisz :sorry::confused2: ech faceci
jutro jedziemy do prawdziwego Mikolaja do Drzewiny do Przystanku Swietego Mikolaja- pisalam wam o tym; jade tam za 2 tyg z klasa to przynajmniej sie nie pogubie :tak:
dla Werci kupilam znikopis-lubi ostatnio mazakami rysowac

zazdroszcze spotkanka :tak:
zdrowka dla malych
moj syn znowu kicha i prycha :no:

My też od rana w galopie, R poszedł z małą na spacer, żeby się rpzespała i d*** nie truła, a zaraz jak wrócą jedziemy do tej Ikei. Mała trochę lepiej z katarem, ja dla odmiany gorzej, ale nie mam czasu chorować, więc przeziębienie musi sobie samo poradzić:-p

Madzia, super, że K pracę dostał - pogratuluj mu od nas:tak:

Heksa, witaj z powrotem i zapraszamy do częstszej obecności;-)

Andula, aż na kalendarz spojrzałam, jak nam miłej niedzieli życzyłaś:-) Chyba za dużo masz ostatnio na głowie...:tak:

Hashi, no i czemu to zrobiłaś?? Ja mam do świąt ze 20 projektów handmadowych do skończenia, a Ty takie pokusy wrzucasz??:-D Nic, będę dzielna, najpierw obowiązki, a w góry wezmę druty i spróbuję się zmierzyć jednak z tą torebką trudną... jak sobie przetłumaczę opis na nasze i z 10 razy spróbuję, to może dojdę, co i jak;-)

Dobra, lecę, bo niedoczas paskudny od rana mam...miłego dnia:tak:

witajcie moje miłe:tak:
Andula ja w Szczecinie mam przyjaciółkę (aczkolwiek ona więcej teraz W-wie siedzi);-) natomiast w Koszalinie mam ukochaną ciocię i wujka;-) dosyć często do nich jeździliśmy przed urodzeniem Tosi:tak: szczególnie, że oni nie mają dzieci i na mnie wszystkie uczucia scedowali;-) a ja uwielbiam do nich jeździć, bo to są ludzie, ktorzy caly świat zjeździli, i te opowieści co widzieli i przezyli - nieziemskie:szok::szok::szok: dlatego Ty się nie boj, też zajadę:cool2:...kiedyś:-p aczkolwiek w wakacje ja czekam na Ciebie:tak: mam nadzieję, że do tego czasu wreszcie jakiś dom nabędziemy, to wtedy zrobię jakąś parapetówę w tym czasie (kominiarkę zaproszę tak przez przypadek:-p) i będzie siuper:-D:-D:-D:-D
Haszi jesteś normalnie zołza:-p:-p taką mnie nakręciłaś tymi torebkami, ze jak mała wstanie to ruszam na przegląd włóczki:-D:-D:-D i powiem Tobie kochana, ze te torebeczki z kokardą baaardzo proste są w wykonaniu:tak: tylko zastanawiam sie, gdzie mozna takie rączki zakupic??
Madzia to daj znać jak Macio na Mikołaja zareagował, bo ja sie boję, że Tosia zareaguje podobnie jak Michalek:-( a nna święta chcemy mieć 'prawdziwego" mikołaja;-)
Iza to koniecznie prosimy o fotkę w sukieneczce:tak::tak::tak: no i fajna sobota się zapowiada:-)
a moje dziecie prawie śpi (ale jak tu spać jak pani na dole odkurza:cool:) mała bardzo fajny kontakt zlapała z nianią (zreszto z kim ona nie lapie kontaktu?:-D:-D:-D:-D mam takiee sprzedajne dziecko, ze aż sie boję:-p) a ja zastanawiam się nad drugą kawą i książką? w sumie mam trochę tel do wykonania i papierkowej roboty, ale tak sobie pomyślalam, ze w końcu nie ma M, cisza spokój to coś mi się należy od życia no nie?;-)

Izabelka zdrowka dla synka:tak:
Tosika w wakacje zajade na 100 % Mis bedzie wiekszy wiec pociag mniej bedzie mnie stresowal albo Miska zostawie na 2 dni z rodzinka i sobie poszalejemy .Na parapetowke jestem pierwsza:tak::-)
Tosika robote zostaw na pozniej a teraz naciesz sie cisza i odpoczywaj.

Misio spi ,ja zaraz uciekam na obiad i moze jakis spacerek zaliczymy choc mi caly dzien zimno i z domu ruszyc sie nie chce:tak:

reklama
Do góry