reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Hashi, przeczytałam i nie zrozumiałam...tzn. słowa rozumiem oczywiście, ale nijak mi się to we wzór w głowie nie układa, więc jak dla mnie to trudne....

reklama
Kasia,Kamu dzięki,ale juz ciotka mi z lexa właśnie wydrukowała ,to co chciałam:tak:
Tosika a no musze sie na rozmowe kwalifikacyjna przygotować,bo test ze znajomości ustawy o drogach publicznych z Prawa Budowlanego ma byc.Mam nadzieje,że tylko z tej ustawy,bo oczywiście głupia ja sobie nie zpisałam,jak były napisane wymagania w ofercie,a oferty juz nie ma ,a pani tam w sekretariacie sie chyba nie bardzo orientuje w Prawie Budowlanym,bo mi powiedziała,że wszystko mam umieć:eek:
Post ja mam taką nadzieję,że nastepne da pospać:tak:
Haszi cudo ta torebka.

Myśmy dzisiaj byli w nowym sklepie z dziecięcym i babcie skusilismy na prezenty mikołajkowe:zawstydzona/y::-p - kolejne autko juz jeździ:tak:

A i zapomniałabym -K dostał fajną pracę:-D:-):-):-):-):-),więc jednak koszule trza będzie sprezentować,bo faktycznie praca biurowa będzie:-D

poczytałam Was ale weny do pisania brak:-(
Młoda coraz gorsza, szczerze to jestem przerażona bo jeszcze takiej jej nie znałam:no: jak wracamy ze złobka około 17:00 to do zasnięcia 90 procent czasu to krzyki, wycie i marudzenie. Nie wiem co robić:sorry::confused2::-( czy jej to przejdzie:sorry: to juz nie jest moja roześmiana, wesoła dziewczynka:-:)-:)-(
ja zakatrzona i zachrypnięta, M też sie rozkłada:-(
no i tyle...
uciekam do łóżka

Haszi, super ta torebka. Dla mnie to black magic:-D No ja też wole opcje starszak ;-) Ale jak młoda kimnie na 2,5 godziny jak dziś, to nie jest źle;-):-)
Madzia, to dobrze, że masz co trzeba, no i gratulacje dla m:tak:
Pabla, wytrwałości!!!
Tosika, będziesz w Krakowie??? Kurcze, zrobię wszystko, żeby móc sie spotkać!

Witam po kolejnej długiej nieobecnosci mam nadzieje ze juz ostatniej.
Nie jestem w stanie nadrobic miesięcznej nieobecnosci wiec postaram powoli właczyć sie do Was na bierząco.
Co do grzeczności tu u mnie a raczej u Szymka w końcu zmiany na + tzn mały przestał wkońcu plakac, krzyczec zrobił sie pogodnym szeroko uśmiechniętym wiecznie rozesmianym dzieckiem.
oboje ostatnio duzo chorowali naprzemiennie zapalenie płuc, oskrzeli i gardła obecnie od czasu mojego powrotu do antybiotyków które sie juz pokonczyły włączyłam babcine sposoby na leczenie
1) czosnek, miód, cytryna- 2xdziennie
2) syrop z cebuli 2x dziennie
3) teraz dostałam przepis na syrop z buraczka wiec bede na przemiennie
kuracje polecam na tyle ze jak Szymek wiecznie chorował i nawet 2 dni nie byl bez kataru tak jak narazie jakos ciągnie

co do prezentów mikołajowych to ja preferuje jednak takie typowe paczki jak pamietam z czasów własnej młodości(owoce, słodycze itp.) prezenciki rzeczowe to bardziej pod choinke w naszym przypadku bedzie to jeden wspólny dla obojga maluchów to u nas takie coś NOWA TABLICA DWUSTRONNA ROZKŁADANA SMOBY 28760 (813243135) - Aukcje internetowe Allegro

Madzia737 gratulacje dla męza za zdobycie swietnej pracy i pomyślności w niej

no to nieźle, skoro dla was ta torebka to black magic to dla mnie nekromancja. może jednak szalik albo rękawiczki...:-p
pabla pewnie to jakiś mały szok rozwojowy, przejdzie, dasz radę. zdrowia dla was
madzia
super, ze wam się tak wszystko układa. aż milo czytać. mnie wasze dobre wiesci zawsze pozytywnie ładują :-), więc oby ich wiecej było
tymi tez przez pierwsze 30 min spotkania udaje grzeczne dziecko:-D

też chce do krakowa, ale marne szanse:-(, jeszczejakby tow niedziele było...
mój młody siedzi w łóżeczku i z zajęciem rozbiera je z prześcieradła.
przedtem zostawiłam go w łóziu i wyszłam z pokoju, kukam a tu on bez pidżamki, materac bez przescieradła a wszystko co zwykle w łóżeczku- na podlodze.
mlodszy ogląda 101 dalmatyńczyków, m zleciłam prezęty- znów pewnie kupi za drogie:wściekła/y:. cóż, kase w portfelu ma, tylko ona przydała by się na cos innego.
cóz, w firmie coraz lepiej idzie, damy radę.
acha od mamy na mikołajki dostałam wyjście do kosmetyczki [jej psiapsióły:-D]
wiec moze zaczne wyglądac jak ludzie bo ostatnio kompleksy mi pod sufit rosną.
jeszcze tylko fryzjer, jakieś porzadne zakupy, tjaaaaaa trafic w totka nie jest znowu tak trudno:-D:tak::sorry: cóz przy kryzysie pierwsze w odstawke poszły kosmetyki i inne zbytki.

dobry wieczier babuszki;-)
no i ostałam na placu boju sama:sorry: Tosia śpi, psiapsiółka musiala ruszać na Gdansk bo biznesa wołają :-( ale przywiozla mi żarelko, które wlaśnie wciagam podczas oglądania babskiego filmu ;-)
Haszi powiem Tobie tak, ja nigdy nie robilam wedle przepisu:-p i na moje oko da rade to wydziergać (natomiast patrząc na instrukcje to ni cholery, takie to trudne:szok:) i wiesz co normalnie chyba cościk zacznę dziergać, a co by sprawdzić stopien trudnosci:cool2: a co do Krakowa, to damy radę, bo ja będę cały tydzień dokladnie w Wiśle, a stamtąd do Kraka to chyba nie dalekko? prawda?
Surv a może jednak byś wpadła do mnie?;-)a wiesz co moze zrobimy sobie taki dzień dobroci dla zwierząt i zbierzemy się wszystkie i gdzieś wszystkie same (czyt. bez dziecia i męża) na weekend sie wybierzemy, co Wy na to? no i zdroweczka Surv!!! nie daj się choróbsku!!!:wściekła/y:
Pabla moze rzeczywiście malutką i zębolki denerwują i katarek?:-(
Madzia przede wszyskim wielkie gratki dla M:tak: no i ma sie rozumieć pierwsza wypłatę calutką oddaje dla Ciebie, no nie?:-p Bo gdyby nie Ty to pewnie by nie zdał tych egzaminów:tak:
Kasik a Tobie to napewno nie daruję:-p
Heksa fajnie, że wróciłaś i dzieciaczki lepiej się czują:tak:
Mondzi nieee to nie murzynka, ale baneczka ma taki niski głos - murzynski:-p
ooo właśnie skonczyl się pieerwszy film, trza ruszyć tylek i wsadzić drugą płytę i płyna do kieliszka dolać:-p kurcze wyobraźciee sobie, ze wino przez rurkę pijęe (z wiadomych przyczyn:-p) ale się zaraz ululam;-)

reklama
Do góry