post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
witam się w przelocie:-)
Zapomniałam napisać..madzia...toż to sukces..super

takie zasypianie u dziecka...bezcenne

My dzisiaj na szczepienie ale z młodym...ciekawe czy znowu szczepień w ośrodku nie odwołali bo coś dodzwonić się nie mogę
Młoda wczoraj chyba z godzinę marudziła przed snem...jęczała mruczała a to do niej niepodobne.wkońcu zasnęła bez interwencji rodziców i co?? nie dalej jak 3 dni temu wyszły wszystkie 4 a dzisiaj zobaczyłam prawą dolną 3

nie wiem czy jest ich więcej bo do dzioba ciężko zajrzeć...jedyny sposób jest na ziewanie Cinkowe...pytam jak cinek ziewa a ona dzioba rozdziawia i wtedy szybciutko lukam
konczę śniadanko na szybcika jak zwykle ale obowiązkowo przy kompie...dwa w jednym:-)
to miłego dnia
no i wlasnie sie dodzwoniłasm..szczepien nie ma bo duzo chorych
ciekawe kiedy sie zaszczepimy
Zapomniałam napisać..madzia...toż to sukces..super

My dzisiaj na szczepienie ale z młodym...ciekawe czy znowu szczepień w ośrodku nie odwołali bo coś dodzwonić się nie mogę
Młoda wczoraj chyba z godzinę marudziła przed snem...jęczała mruczała a to do niej niepodobne.wkońcu zasnęła bez interwencji rodziców i co?? nie dalej jak 3 dni temu wyszły wszystkie 4 a dzisiaj zobaczyłam prawą dolną 3

konczę śniadanko na szybcika jak zwykle ale obowiązkowo przy kompie...dwa w jednym:-)
to miłego dnia
no i wlasnie sie dodzwoniłasm..szczepien nie ma bo duzo chorych
ciekawe kiedy sie zaszczepimy