reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Witam i ja :happy:
Kamu przykro się robi wraz z takimi newsami:-(szkoda dziewczyny, ale super że wierzy w swoje zdorwie to na bank pomoże jej przetrwać tą chorobę:tak:
Izabelka dużo zdrówka dla Wery, no i może zapytaj w przedszkolu nauczycielkę a nie słuchaj plotek od rodziców bo czasami z domu przyniosą a na przedszkole zwalają:wściekła/y:
Pabla dużo zdrówka dla Lenki, oby katarek przeszedł i do żlobka już mała dotarła, no i udanego weekendu:tak:
Surv ty to chyba masz motorek w d***:tak::-DFlo ma rzeczywiście niezłe pory do spania:eek:
Mondzi no to nie za fajnie z tym kręgosłupem, ale może jakaś rehailitacja by pomogła:tak:
Beaa ach ta praca:-ptrzeba wstać, zebrać się i iść z uśmiechem na twarzy do przecudnych rozbrykanych dzieciorków:-p:-D
Haszi mi się wydaję że Kuba normalnie chodzi:tak:wręcz biega, a zaczął chodzić jak miał 10 miesięcy i 11 dni:tak:
Renia nie zanudzasz, dawaj sowje pomysły to może też jakiś remoncik się przeprowadzi:tak::-)
Mondzi no my byliśmy w maju na 4 dni w górach sami, a Kuba też był z moją mamą, nie powiem bo bardzo tęskniłam ale co odpoczęłam to moje:tak:

Ja siedzę na wykładach z lapkiem w rękach:-ppiszę plany na grudzień do przedszkola no ale jakoś tak na BB ciągnie:-p:-Du nas cudna pogoda a ja siedzę i się nudzę:sorry:
Miłęgo dnia!

reklama
witam i melduję, że dzisiaj naprawdę szybciutka będę bo nadaję od rodziców;-)
u nas Tosia standarcik znowu wczoraj poszła o 23ciej spać:eek: i wstała o 7mej:sorry: ale na szczęśćie babcia przechwyciła dziecię;-)
a ja zaraz mykam na groby moich dziadków, bo dawno nie byłam i czuję wielka potrzebę pobyć z nimi:tak:
nie odpiszę wszystkim, bo mi dziecko chce odebrać klawiaturę:-p
Kamu bardzo mi przykro :-( los bywa okrutny i niesprawiedliwy:no: ale najważniejszy y chorej osoby jest optymizm i pozytywne nastawienie i nie poddawanie się, no i Ty również musisz swoją przyjaciółkę nakręcać i mobilizować do działania:tak:
Pabla, Iza zdróweczka dla dziewczynek!!!
Kic to sie nazywa uzależnienie:-D:-D:-D:-D
no i tak mi się w głowie nagromadziło, że zapomniałąm co jeszcze miałam napisać:zawstydzona/y:

mam 30 sek:-D:-D:-D:-D
zupa się gotuje w wielkim garze (ta sama co rok temu bo testowałam kilka ale jakoś żadna mnie nie powaliła a na więcej poszukiwań czasu brak)
na drugie indyk z boczkiem i serem oraz klopsiki z szynką
wkleję cosik ale to po chrzcinach:-):-):-):-) jak smaczne się okaże
Babcia zamiast dzieckiem się zająć to standardowo się uparła że tort zrobi chociaż specjalnie zamówiłam w cukierni coby mniej pracy było...uparta jak osioł,....no i dzieci z m. ja z doskoku cyca wyjmuję i potem biegnę do kuchni.....włoska rodzinka to mało przy naszej dzisiaj:-):-):-):-):-)
to lecę

paaaaaaaaa
dzięki za kciuki....trzymajcie trzymajcie:tak::tak::tak::tak::tak:

ps. musiałam do was zajrzeć:-):-):-):-):-):-):-):-)

Tosika udanego weekendu:tak:
Post widać to samo uzalżnienie:-pno i pewnie że kciuki trzymamy żeby wszystko wyszło jak chcesz:tak:no i cycuś najważniejszy:-p:tak::-D
Surv to do roboty:-pach ty to pracowita jesteś, ja to pewnie bym się walnęla i nic nie robiła:-p

Właśnie się dowiedziałam że mam dzisiaj krócej zajęcia.Yes, yes, yes:-D:-D:-D:-D
koło 14 powinnam być w domciu.Jupiiii:-D

Post aż mi slinka poleciała:-p czekam na przepisy:tak:
Pabla,Iza zdrówka dla dziewczynek!
Mondzi pewnie jakieś ćwiczenia pomogą,trza być dobraj myśli,a narazie korzystaj i odpoczywaj.

U nas nocka w miarę,ale z 1,5 h przerwą,bo się młody obudził i bidak zasnąć nie mógł przez ten katar,a i mnie się udzieliło.W końcu zasneliśmy ok 4.30 ,a o 6.45 pobudka:eek:
Teraz przez to dziecię szybciej padło,ja się ogarnęłam,ale w sumie to nic specjalnego dzisiaj nie robię,jak młody w stanie to idziemy na spacer do moich rodziców,pogoda ładna,to trza się przewietrzyć.K na kursie,więc znów sami.Wieczorem teściówka z K siostrą wracają,szkoda,mogły by dłużej w tych górach posedzieć:sorry:

Kamu przykro mi bardzo z powodu kolezanki teraz trzeba miec nadzieje ze choroba bedzie postepowac bardzo bardzo powli i z jak najlagodniejszym skutkiem!
Jutro poodpisuje bo padam od wczoraj spalam godzine i mam czorty na glowie! Milego dnia :-)

My u mamy
Beaa - Lenka ma katar od kilku dni i to bardzo mały, właściwie nic w dzień nie użźywamy, na noc troche euphorbium.
Iza - zdrowka dla Werci! Kurcze ona często chyba antybiotyk ma. Moż ejakoś domowymi sposobami udało by się wyleczyć kaszel?
dobra uciekam na łazanki z kapustką, mniam.....

reklama
hej dziewczynki
u nas dziś piękna pogoda i całe popołudnie na spacerku
nogi nam do d..... wchodzą ale warto było
dziś tez do południa pojechałam z kolegą do schroniska - zaadoptował psa:-) fantastyczny połroczny kundelek
popłakałam się na widok tych smutnych ocząt które zostały po tamtej stronie furtki
jakimż to trzeba być człowiekiem żeby wyrzucić, i zostawić na pastwę losu takie małe bezbronne:-(......

na nockę babacia przyjeżdża z sanatorium i może zostanie u nas kilka dni:-):-):-) już widzę zdziwienie Tymka jutro rano:cool:

zdrówka dla chorowitków
udanej imprezki chrzczonym
odpoczynku zapracowanym
buziaki

Do góry