reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Kate brawo wiedzialam ze sie uda:tak:
Madziu z rodzina najlepiej na zdjeciu wazne ze tesciowie za Toba:tak:
Surv jak M zasluzyl to dobrze ze ochrzan dostal oby zrozumial:tak:
Tosika zdrowka dla Was i powodzenia w sprzedaniu mieszkania:tak:
Beaa dobrze ze sprawnie formalnosci poszly
My juz w Pl Tosika dzieki za czary pomogly Misiek byl aniolem ale duzo dzieki towarzystwu w samolocie :tak:Obca kobitka i facet bardzo mi pomagali zabawiali malego nosili go hehe:tak:Podroz nadzwyczaj dobrze.Na lotnisku czerwonego dywanu nie bylo ale super balon dla Miska z Supermanem:tak:

Dziewczyny nocka u nas do dupy spalam moze z 40 min Mis mial okolo 39 goraczki myslalam ze juz nie wylece ,temperature ma do tej pory caly czas zbijam nie wiem chyba zeby...:-:)-(
Milego wieczoru

reklama
My juz w Pl Tosika dzieki za czary pomogly Misiek byl aniolem ale duzo dzieki towarzystwu w samolocie :tak:Obca kobitka i facet bardzo mi pomagali zabawiali malego nosili go hehe:tak:Podroz nadzwyczaj dobrze.Na lotnisku czerwonego dywanu nie bylo ale super balon dla Miska z Supermanem:tak:
Andula ta para była ode mnie z łysej góry:-D:-D:-D:-D:-D:-D
super, że juz na miejscu jesteście:tak:a powiem Tobie, że myślałam dziisiaj o Was (i zle duchy odpędzałam:-p)
Kasiu jak piszesz o waszej małej kruszynce, to mi się znowu zachciało:-p
Beaa za mną też chodzi przekłucie uszków, i najpierw mi smaka narobiła Dorka a teraz Ty....prosimy o zdjątka naszej damusi:tak:

U nas według przewidywań ze szczepienia nici,bo Emilka zakatarzona i gardziołko nie ładne czyli kilka dni w domu.ehh lipa lipa,lipa.

Andula witaj na polskiej ziemi:tak:
Tosika zdrowka dla Was, oby mala sie nie zarazila.Jak karmilam piersia to Misia sie ode mnie nie zarazala:tak:
Beaa fajnie ze macie wszystko pozalatwiane:tak:Fajnie jak taka mala dziewczynka ma kloczyki :-)
Survi Twoj m chcial dobrze ale chyba za dobrze nie pomyslal:sorry2: Mam nadzieje ze sie zrehabilituje:tak:
Fredka przykro mi.
Kasia moja kolezanka niedawno urodzila mala tez ma na imie Maja. Jeszcze jej nie widzialam na zywo juz nie moge sie doczekac,
A ja jak czytalam Wasze posty to sie poryczalam nie wiem dlaczego:confused:
Mala padla z G, ja troszke posprzatalam i juz mi sie nic nie chce. Dziewczyny w mojej pracy nocki nie sa takie zle:tak:Czasami wole isc na nocke niz na rano.

Ostatnia edycja:
Dorka, Beaa - a jak Wam dziewczynki śpią po takim zabiegu?? ja też chcę małej przekuć uszka, może już w tym mcu ale boję się że w nocy będą jej przeszkadzać, albo będzie przez nie w nocy płakać czy zaczepi o coś...:confused:
Andula - super że już w PL i lot był całkiem ok!!!

Pearl, a wiesz, że mam w lodówce kiełbasę! I to od teściowej...że też głupia nie pomyślałam, dostałby mamusiną kiełbachą, może by do pionu wrócił:-p:-p Teraz kurna nie wypada tak znienacka kiełbasą zaatakować, ale ponieważ trwa w swoim durnym uporze, to bedę ją mieć na podorędziu:-):-)

Andula, super że dolecieliście cali i ...no zdrowi moze nie, ale w ojczyźnie może mały szybciej wyzdrowieje?:tak:

Tosika, telepatia albo co, bo ja dziś właśnie znowu wystawiłam na sprzedaż tę mężowską ruderę w lasach:-) Trzymam kciuki, żeby dzisiejsi oglądacze się zdecydowali:tak:
A ja jak czytalam Wasze posty to sie poryczalam nie wiem dlaczego:confused:
Hmmm....ja tak miewałam.....w ciąży:-p Może warto sprawdzić?;-)

Beaa, prosimy o zdjęcia zakolczykowanej Zainab;-) Ja małej uszu przekłuwać nie będę, niech sama zdecyduje, czy chce:tak: Zwłaszcza, że uszka ma słoniowe raczej, jeśli o rozmiar i obszerność chodzi:-p:-p

Kasia, ale Ci fajnie takiego maluszka oglądać! Też bym chciała.....ale raczej nei swojego na razie:-) I imię piękne, było na mojej top-liście, jak w ciaży chodziłam:tak:

Andula witaj w Polsce! Miś spisał sie na medal - super:tak:
Surv, oczami wyobraźni widziałam Ciebie przyczajona z kiełbacha na m:-D:-D:-D

Dorka, Beaa - a jak Wam dziewczynki śpią po takim zabiegu?? ja też chcę małej przekuć uszka, może już w tym mcu ale boję się że w nocy będą jej przeszkadzać, albo będzie przez nie w nocy płakać czy zaczepi o coś...:confused:
Pabla- jeszcze jest mi trudno powiedziec jak spi mala po zakolczykowaniu, ale wydaje mi sie, ze wszystko jest ok. Plakala przez jakies 5 min po przekluciu i juz chyba zapomniala o calej ''tragedii''. Uszka sa jasne, nie spuchnely wiec jest git. Kolczyki ma bardzo malutkie tak wiec nie sadze, aby przeszkadaly, ale mamy uwazac. Kosmetyczka zalecila, aby codziennie wieczorem przemywac uszka rumiankiem albo woda utleniona, a po tygodniu krecic kolczykami, aby uszy sie nie zarosly. Po miesiacu mam wyjac te kolczyki i zalozyc inne, wedlug uznania.
Kosmetyczka powiedziala, ze przekluwala uszka nawet 3-miesiecznym dzieciom, wiec chyba sie az tak bardzo nie pospieszylam.

Andula- jak sie czujesz na ''na swoim terenie''? Mam nadzieje, ze Mis ma sie lepiej.

Ostatnia edycja:
surv...ja mam taką kiełbasę od teściówki też ale w zamrażarce:-D:-D:-D:-D to chyba na ostrzejszą kłótnię
To chociaż mu pogrozisz ta kiełbasą to mu się odwidzi:tak::tak::tak::tak:
Andula....Jak to dobrze że dobrze poszło
tosika....oj zdrówka życzę:tak::tak::tak: :tak: a mi oscillo pomogło bo zdecydowanie lepiej się czuję... Młoda też przyczajona i nie będę pisać że oki bo wiecie jak to jest ale nie ma gorączki jak narazie..

Oki pędzę mleko mieszać bo moje szkraby z łazienki wyłażą:tak::tak::tak:

reklama
Post- wlasnie zauwazylam, ze ty juz w 23 tygodniu, boze jak to leci. Niebawem bedziesz miala w ramionach kolejny ksiezyc w pelni:-D, ciekawe czy tez bedzie robil takie fajne minki jak Ika:confused:.

Ostatnia edycja:
Do góry