Witam wszystkie wyspane i niewyspane mamy:-)
Miłego kinowania. Ja z tej zazdrości ,zorientowałam sie (w porę),że tu pewnie też takie seanse z dziećmi organizują i faktycznie są we wtorki,ale jakiś nieciekawy film grali to nie byliśmy.Może za tydzień pójdziemy,a później to chyba do was będziemy przyjeżdzać,bo w Opolu takich atrakcji ni ma
Tosika już się nie mogę doczekać fotorelacji
Beaa ty taka leska,że te 3 kg nie straszne.Pozycz trochę słonka,bo u nas chyba sie deszcz zapowiada
Ja co do ubioru się nie udzielam,bo u nas pogoda do dupy.
Survivor moja dentystka w przychodni państwowej w Pl tez robi szare,a za białe trzeba płacić chyba 50 zł.Tu w UK też robią białe,ale powiedzieli mi ,że ok 70 funtów za zęba to ja podziękowałamAndula, to może rzeczywiście dowieź już dziury w zębach do PL? Swoją drogą dziwna praktyka, szare plomby w XXI wieku?
Miłego kinowania. Ja z tej zazdrości ,zorientowałam sie (w porę),że tu pewnie też takie seanse z dziećmi organizują i faktycznie są we wtorki,ale jakiś nieciekawy film grali to nie byliśmy.Może za tydzień pójdziemy,a później to chyba do was będziemy przyjeżdzać,bo w Opolu takich atrakcji ni ma
Tosika już się nie mogę doczekać fotorelacji
Beaa ty taka leska,że te 3 kg nie straszne.Pozycz trochę słonka,bo u nas chyba sie deszcz zapowiada
Ja co do ubioru się nie udzielam,bo u nas pogoda do dupy.