reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

Witam wszystkie wyspane i niewyspane mamy:-)

Andula, to może rzeczywiście dowieź już dziury w zębach do PL? Swoją drogą dziwna praktyka, szare plomby w XXI wieku?:szok:
Survivor moja dentystka w przychodni państwowej w Pl tez robi szare,a za białe trzeba płacić chyba 50 zł.Tu w UK też robią białe,ale powiedzieli mi ,że ok 70 funtów za zęba to ja podziękowałam :sorry:
Miłego kinowania. Ja z tej zazdrości ,zorientowałam sie (w porę:sorry:),że tu pewnie też takie seanse z dziećmi organizują i faktycznie są we wtorki,ale jakiś nieciekawy film grali to nie byliśmy.Może za tydzień pójdziemy,a później to chyba do was będziemy przyjeżdzać,bo w Opolu takich atrakcji ni ma:baffled:

Tosika już się nie mogę doczekać fotorelacji:tak:

Beaa ty taka leska,że te 3 kg nie straszne.Pozycz trochę słonka,bo u nas chyba sie deszcz zapowiada:baffled:

Ja co do ubioru się nie udzielam,bo u nas pogoda do dupy:angry:.

reklama
Tak rowno za tydzien:-):-) 6 maja okolo poludnia bede juz w domku:tak::-) Do Anglii moge od czasu do czasu wpadac ale tylko na zakupy;-)

ja lecę 11-go więc tak liczę,że jeszcze tydzień:laugh2:
Też mi się sprzątać nie chce,ale te kilka dni zostało to się nie opłaca:sorry: Okna nam przed chwilą umyli to już coś zrobione,nieważne,że nie moimi rękami:zawstydzona/y:Mały chodzi i wszystko rozrzuca,co tylko położę na miejsce to on już leci,bo ma być tak jak on zrobił:-pDo tego @ dostałam i coś czuję,że moją dietę szlag zaraz trafi ,bo mam wilczy głód,a całkiem dobrze mi do tej pory szło - 4 kg mniej:tak:
Dobra idę chociaż krzesełko do karmienia wyczyszczę,bo zaczynam mieć wyrzuty sumienia,że wszystkie coś robicie,a tylko ja klikam:zawstydzona/y:

Post, Wy to chyba naprawdę wirtualni. Jak nie idealny mąż, to córka, która pospać daje... Dlatego muszę przyjechać na zlot, żeby Cię zobaczyć i dotknąć;-):-D

:-D:-D:-D:-D:-D, o kurcze....... muszę męża uprzedzić, choć wie że my wirtualni jesteśmy. Mieliśmy jakąś kłótnię na zlot przećwiczyć ale coś nam nie idzie....
....zanosi się na grupowe macanie.... :)...nieźle

No jak dla mnie to też to dziecko takie idealne że naprawdę się boję że mi Łucek dopiero naświetli co to znaczy mieć dziecko:-):-):-):-)
Młoda odkryła ostatnio że można prosić żeby coś jej dali:-):-):-). Wyciąga ręce i wydaje jęki, z ogródka chciałaby kota, wszystkie drzewa:szok::szok::szok: i krzaki:-D:-D:-D:-D:-D:-D Obśmiałam się z niej okrutnie....tak mama Ci zaraz tą wiellką czereśnie przyniesie... luz

Tosika....supermama, czekamy na relacje:tak::tak:

madzia, Andula....no słoneczko super. U nas dzisiaj lampa i normalnie lato w pełni.
Po południu znowu na kocyk:tak::tak::tak::tak:

Pearl....jak czytam Twoje wstawki w stylu.... A u nas dzisiaj padał śnieg to mi się słabo robi i wiem że za Chiny bym tam nie mieszkała.....normalnie pół roku pod śniegiem....brrrrrrr...Wracaj wracaj:-):tak:

Ostatnia edycja:
siostra już pojechała do siebie i wiecie co ... siedziała z nami kilka godzin i na koniec poryczała mi się:szok::confused2: bo ona mnie podziwia jak daje sobie rade z dziećmi, bo ona by się już załamała. Wiecie dzieci się kłócą, Nata się nie słuchała w ogóle, Wiktor ryczy i lata za mną- czyli jak dla mnie norma;-), ale aż mi się głupio zrobiło.
Z drugiej strony miło, że ktoś w końcu docenił moje wysiłki w zmaganiach z dziećmi

także dziewczyny głowy do góry ktoś kiedyś nas doceni ;)

Ostatnia edycja:
no i druzyna mojego dziiecia zdobyla drugie miejsce:tak: super!!
foty zaraz wkleję:-)
Andula fajnie, ze już tylko pare dni i w domciu będziesz:tak: odpoczniesz sobie- bo pewnie mama przejmie Miska:-D:-D:-D no Madzia raczej czasu mieć nie będzie na odpoczynek, w końcu ślub za pasem:-p;-)
Post a jak ja sprawdzę, ze wy prawdziwi:confused:
a ja jakaś przymulona jestem, chyba cisnienie skacze, bo mnie cos glowa napitala:-(

reklama
Do góry