A jeszcze mi sie przypomniało! Dziewczyny używacie jakiś zestawów witaminowych? jakich? bo chyba wypada coś już brać, lekarz mi kilka wymieniał, ale tego jest tak dużo że nie wiem! a w aptece to samo....
Ja biorę centrum materna i od dziś żelazo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jeszcze mi sie przypomniało! Dziewczyny używacie jakiś zestawów witaminowych? jakich? bo chyba wypada coś już brać, lekarz mi kilka wymieniał, ale tego jest tak dużo że nie wiem! a w aptece to samo....
W sumie w składzie moich witamin tez jest kwas foliowy ale moja lekarka zaleca brać ten kwas foliowy więc biorę.To też zależy od lekarza,moja koleżanka ma bardzo dobre wyniki więc lekarz powiedziała żeby nic nie brała bo ni ma sensu niepotrzebnie faszerować organizmu sztucznymi witaminami