reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
KasiaDe jeszcze jedno pytanko :)czy u Ciebie suwaczek pokazuje prawidlowo ilosc tyg, tzn czy tak samo jest na suwaczku co w karcie ciazy ? u mnie suwaczek sie troszke opoznia, wg lekarza jestem w 18 tyg. ale to tylko 3 dni :)

Dokładnie tyle co na suwaczku pani dr wpisuje mi do karty:-)
A co do połówkowego, to po prostu są to pomiary dokładniejsze, innych organów, na co innego pani doktor zwraca uwagę. jak dostane jutro opis, to Ci przytoczę co jest napisane;-)

Joaś ty rzeczywiście Matka Polka jesteś. Moja teściow ama 4 dzieci i stwierdzilam ze pomnik jej postawię jak nic :-).
Wiesz ja bym chcial przynajmniej 3 dzieci, ale to niestety moja ostatnia ciąża, bo mam już bardzo zniszczoną macicę i lekarz więcej nie pozwolił,

Jak się sptykam z koleżankami co opowiadaja o dyskotekach i, imprezach, wyjazdach itd to tak za bardzo nie mam o czym z nimi rozmawiać... ( zupki ,niania, nowe słowka ) ale znamy się już tyle lat .

Moj lekarz w ogole nie ma usg i wysyla mnie do innego, ktory zajmuje sie tylko usg, mam wyznaczone badanie na poł marca to tak jakoś bedzie 22/23 tydz
i ja sobie chyba fundnę usg 4D, przy Jaśku nie było jeszcze tej technologii...
No i prenatalne + 4D to jakieś 400 zł chyba bedzie :szok:

Mąz mnie zabrał dzisiaj na kolację na moje ukohane owoce morza, mniam,mniam pycha było, on na to nie mogł patrzeć, bo twierdzi ze to ma oczy i na niego patrzy :-D, a ja byłam wniebowzięta .

Witam ja tak krótko bo dopiero mnie wypuscili dzisiaj i taki dzien pomieszany ze nie wiem co sie dzieje ja jak wiadomo szpital z człowieka dodatkowo wyciag.
Dzieki ze o mnie pamietalyscie i przepraszam ze tek nagle zaginęłam, ale decyzja o pobycie była szybka podjeta przez p. doktor o 17 byłam na wizycie i chciała abym juz do 22 dotarła na oddzial, wykłuciłam sie ze na 7 rano tyle to wiecie.
Nie napisze dzis wiele bo niestety nic nie nadrobiłam z tego co pisałyscie a troche mi zajmie tym bardziej ze nie wolno mi długo siedziec.
W szpitalu ponad tydzien bylismy z maluszkiem na dozylnym leczeniu i kroplówkach i do tego doszło jeszcze zapalenie nerek zła filtracja i zakazenie obu organizmów.Nie bede opisywac dokładnie bo nie oto chodzi ale napisze najwazniejsze ze jest lepiej sytuacja opanowana ale za 2 tygodnie kontrola ponownie w szpitalu usg i kompleksówka ale miejmy nadzieje ze juz nie zatrzymaja. Jeszcze raz miło mi sie z wami przywitac i ciesze sie ze pamietałyscie o nas.

Właśnie zwróciłam uwagę na te suwaczki, znowu fiksują! Sylcia 31 ty masz poród na 28 prawda? a zobacz jak nam odlicza - mamy inaczej o tydzień, a dzś kończymy 17 tydzień!dziwne....

reklama
Do góry