reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki w kuchni

reklama
A oto sernik z przepisu aniołka :-) dodałam tylko brzoskwinie. Wyszedł pyyyszny :-D
DSC01408.jpgDSC01409.jpgDSC01406.jpg

Załączniki

• DSC01406.jpg
    DSC01406.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC01408.jpg
    DSC01408.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC01409.jpg
    DSC01409.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 40
Lizosomek piekny ci wyszedl :))) szybko sie robi nie? Pycha mi tylko blacha do mycia zostala po serniku hehe

W lodowce mam chatke baby jagi jutro wstawie fotke pyszny wyszedl choc maz twierdzi ze za slodki troche i za bardzo cytrynowy hehe :) dla mnie bomba jak znalazl na jutro do porannej kawusi :)

Lizosomek piekny ci wyszedl :))) szybko sie robi nie? Pycha mi tylko blacha do mycia zostala po serniku hehe

robi się szybciochem :-) dodałam tylko o połowę mniej cukru, a i tak wyszedł słodki i chyba lepiej byłoby delikatnie namoczyć czymś biszkopty bo na moj gust trochę suche.
Ogólnie to po serniku zostało już tylko wspomnienie :szok: wczoraj został ze znajomymi imieninowo zjedzony :-D

reklama
Do góry