reklama
lizosomek kiepska sprawa, jeśli nie jest przeterminowany to pisz reklamacje do producenta!!!
Zawsze tak robię , i zawsze jakiś odzew jest i korzyści dla mnie:-)
Obecnie czekam na prezent od Danona bo trafił mi się spleśniały jogurt Ale Owoc!
Obecnie czekam na prezent od Danona bo trafił mi się spleśniały jogurt Ale Owoc!
ja własciwie zawsze idę oddać produkt do sklepulizosomek kiepska sprawa, jeśli nie jest przeterminowany to pisz reklamacje do producenta!!!
lizosomek kiepska sprawa, jeśli nie jest przeterminowany to pisz reklamacje do producenta!!!
Hmm nie pomyślałam...a jak to załtwiasz? po prostu piszesz że miałaś zepsuty mimo że ważny? tak bez potwierdzenia?
Do sklepu mi się już nie chce...i chyba nie mam paragonu
(już mąż wraca z nowym serkiem, więc będzie sernik!)
aniolek1986
Fanka BB :)
lizosomek robisz sernik z tego przepisu co dalam?
ja przeważnie robię zakupy w osiedlowym sklepie a wtedy to co innegolopop pewnie też bym tak robiła , ale wszystko kupuje w marketach w zasadzie i nie opłacałaby mi się jechać po to na miasto...
lizosomek pisze maila z formularza kontaktowego chyba że jest podany. Towar zepsuty, spleśniały datę ważności, serie , numer partii. , dalej że jestem bardzo zdegustowana całą sytuacją
Zapraszam po odbiór zepsutego produktu i tu adres. NIKT PO TO NIE PRZYJEŻDŻA
Z Bakalandu dostałam pudło ich produktów od żurawiny, orzechy , śliwki itp
Z Tyskiego dostałam koszulkę zapalniczkę breloczek, smyczkę
Zapraszam po odbiór zepsutego produktu i tu adres. NIKT PO TO NIE PRZYJEŻDŻA
Z Bakalandu dostałam pudło ich produktów od żurawiny, orzechy , śliwki itp
Z Tyskiego dostałam koszulkę zapalniczkę breloczek, smyczkę
reklama
tak, pochwalę się co wyszło :-) już się piecze :-)lizosomek robisz sernik z tego przepisu co dalam?
Angie - dzięki za pomysł - już piszę, ciekawe co będzie hi hi w końcu ser z dr oetkera...