meeegy
Zaangażowana w BB
5+3 , a zarodek miał 3.87 mmU mnie też było tętno 100 i powiedziała że okej, zarodek 1,5 mm ledwo było widoczne, ledwo złapała. A u Ciebie który był tydzień ile miał zarodek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5+3 , a zarodek miał 3.87 mmU mnie też było tętno 100 i powiedziała że okej, zarodek 1,5 mm ledwo było widoczne, ledwo złapała. A u Ciebie który był tydzień ile miał zarodek?
U mnie przy 0,54 cm było 129/minute5+3 , a zarodek miał 3.87 mm
zwariuje przysięgam, a nie chce też ci chwile latać do lekarza żeby mi tam dlubal.U mnie przy 0,54 cm było 129/minute
Spokojnie dopiero zaczynało
No to między naszymi usg był mniej więcej dzień różnicy bo zarodek rośnie 1,5 mm na dobę, więc tętno miałyśmy takie same5+3 , a zarodek miał 3.87 mm
Skocz do lekarza wczensiej, albo chociaż zrób progesteron bo może ci spada dlatego to plamienieJa wróciłam do pracy po urlopie i powiem Wam że jest ciężko. Mam jakieś mikroplamienie. Już oczywiście jestem cała w nerwach, chociaż niby nic wielkiego się nie dzieję. Najwyżej jutro skończę na IP... Póki co mam pierwszą wizytę na 26 u lekarze prywatnego. Chyba dodatkowo umówię się na NFZ (chcę prowadzić w 2 miejscach).
w sumie może jakby nie było okej to by coś powiedział jak robił USG.No to między naszymi usg był mniej więcej dzień różnicy bo zarodek rośnie 1,5 mm na dobę, więc tętno miałyśmy takie same
a na kiedy masz kolejne USG zaplanowane? Bo jeśli masz teraz świrować długo, to lepiej serio iść i sprawdzić jeśli to by Cie uspokoiłow sumie może jakby nie było okej to by coś powiedział jak robił USG.
26.11 , całe dwa tygodniea na kiedy masz kolejne USG zaplanowane? Bo jeśli masz teraz świrować długo, to lepiej serio iść i sprawdzić jeśli to by Cie uspokoiło
wytrzymasz?26.11 , całe dwa tygodnie