nelusia1992
Zaciekawiona BB
I tez zaczęły się u mnie mdłości, wymioty, piersi mnie chwilami pobolewają i sikam co chwile
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na usg cokolwiek można zobaczyć przy becie około 1000 tak ze spokojnie ja w maju tego roku poroniłam w 11 tc wcześniej ciąża biochemiczna ale tym razem jestem jakoś tak spokojna i wiem ze wszystko będzie dobrzeU mnie beta 25.10 - 56,03, a 30.10 - 561,50. Byłam u lekarza 26 października ale jeszcze nie było widać nawet pęcherzyka, następna mam 9.11. mam nadzieje ze będzie wszystko Ok. Wariuje trochę bo rok temu dokładnie o tej samej porze poroniłam. Trzymam kciuki za nas wszystkie
Jedną zrobiłam 33, jutro zrobię przyrostWybierasz się na betę ?
Daj znać jaki wynikJedną zrobiłam 33, jutro zrobię przyrost
Dzisiaj zaczynam 6 tydzień czyli 5t0d i czuła na zapachy się robię a nigdy nie miałem dobrego węchuKtóry tydzień u Ciebie ?
To dokładnie tak jak u mnieDzisiaj zaczynam 6 tydzień czyli 5t0d i czuła na zapachy się robię a nigdy nie miałem dobrego węchu