reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2024

reklama
Ja tez na 10go się umawiam 🙃
Super to czekamy razem a powiedz mi bo ja nie mam możliwości zbadania krwi i dzisiaj zrobiłam test co pokazuję tygodnie i liczyłam na 3+ bo dzisiaj zaczynam 5td0 a pokazał mi 2-3 niby nie jest zły wynik ale już powinien pokazać więcej😤 dwa dni temu też jak robiłam test z rana to druga kreska nie była taka intensywna jak powinna więc zrobiłam od razu drugi i już gruba krecha jak powinna 😅

Super to czekamy razem a powiedz mi bo ja nie mam możliwości zbadania krwi i dzisiaj zrobiłam test co pokazuję tygodnie i liczyłam na 3+ bo dzisiaj zaczynam 5td0 a pokazał mi 2-3 niby nie jest zły wynik ale już powinien pokazać więcej😤 dwa dni temu też jak robiłam test z rana to druga kreska nie była taka intensywna jak powinna więc zrobiłam od razu drugi i już gruba krecha jak powinna 😅
nie wiem, ja nigdy nie robiłam takich testów. Nie mniej jednak teraz najbardziej wiarygodne jest badanie bety i sprawdzanie jej przyrostów. Więc teraz bym nie przejmowała się wskazaniem tygodnia z testu. 🙂

Właśnie mieszkam w Holandii i oni opierają się na teście ciążowym 😅 więc pozostaje mi czekać jestem dobrej myśli 🙂

nie wiem, ja nigdy nie robiłam takich testów. Nie mniej jednak teraz najbardziej wiarygodne jest badanie bety i sprawdzanie jej przyrostów. Więc teraz bym nie przejmowała się wskazaniem tygodnia z testu. 🙂
Beta jest przydatna właściwie tylko przy zagrożeniu ciąży i też nie daje 100% 😔 Ja zrobiłam, żeby mieć pewność pozytywnego testu ale wątpię, czy zrobię przyrost. Teraz najważniejsze USG i żeby serduszko zaczęło bić 😁

Beta jest przydatna właściwie tylko przy zagrożeniu ciąży i też nie daje 100% 😔 Ja zrobiłam, żeby mieć pewność pozytywnego testu ale wątpię, czy zrobię przyrost. Teraz najważniejsze USG i żeby serduszko zaczęło bić 😁
tego nie neguje. Ostatnio w lipcu byłam w ciąży, przyrosty były jak najbardziej w porządku ale ciąża sama w sobie kiepsko się rozwijała i ostatecznie poroniłam w 9 tygodniu, serduszka nie było. Chodziło mi bardziej o kwestie testów i wskazywania tygodni ciąży 🙂

reklama
Do góry