reklama
Adasiowa51015
Aktywna w BB
Ja tez na 10go się umawiamJa muszę czekać do 10-tego na USG
Szelejla
Fanka BB :)
Super to czekamy razem a powiedz mi bo ja nie mam możliwości zbadania krwi i dzisiaj zrobiłam test co pokazuję tygodnie i liczyłam na 3+ bo dzisiaj zaczynam 5td0 a pokazał mi 2-3 niby nie jest zły wynik ale już powinien pokazać więcej dwa dni temu też jak robiłam test z rana to druga kreska nie była taka intensywna jak powinna więc zrobiłam od razu drugi i już gruba krecha jak powinnaJa tez na 10go się umawiam
Aksamitka28
Hej Powoli się witam
Mam już prawie 1,5 rocznego synka staraliśmy się od kilku miesięcy
Wczoraj zobaczyłam dwie kreseczki i poleciałam na betę jest 33
Mam już prawie 1,5 rocznego synka staraliśmy się od kilku miesięcy
Wczoraj zobaczyłam dwie kreseczki i poleciałam na betę jest 33
Adasiowa51015
Aktywna w BB
nie wiem, ja nigdy nie robiłam takich testów. Nie mniej jednak teraz najbardziej wiarygodne jest badanie bety i sprawdzanie jej przyrostów. Więc teraz bym nie przejmowała się wskazaniem tygodnia z testu.Super to czekamy razem a powiedz mi bo ja nie mam możliwości zbadania krwi i dzisiaj zrobiłam test co pokazuję tygodnie i liczyłam na 3+ bo dzisiaj zaczynam 5td0 a pokazał mi 2-3 niby nie jest zły wynik ale już powinien pokazać więcej dwa dni temu też jak robiłam test z rana to druga kreska nie była taka intensywna jak powinna więc zrobiłam od razu drugi i już gruba krecha jak powinna
Aksamitka28
Beta jest przydatna właściwie tylko przy zagrożeniu ciąży i też nie daje 100% Ja zrobiłam, żeby mieć pewność pozytywnego testu ale wątpię, czy zrobię przyrost. Teraz najważniejsze USG i żeby serduszko zaczęło bićnie wiem, ja nigdy nie robiłam takich testów. Nie mniej jednak teraz najbardziej wiarygodne jest badanie bety i sprawdzanie jej przyrostów. Więc teraz bym nie przejmowała się wskazaniem tygodnia z testu.
Adasiowa51015
Aktywna w BB
tego nie neguje. Ostatnio w lipcu byłam w ciąży, przyrosty były jak najbardziej w porządku ale ciąża sama w sobie kiepsko się rozwijała i ostatecznie poroniłam w 9 tygodniu, serduszka nie było. Chodziło mi bardziej o kwestie testów i wskazywania tygodni ciążyBeta jest przydatna właściwie tylko przy zagrożeniu ciąży i też nie daje 100% Ja zrobiłam, żeby mieć pewność pozytywnego testu ale wątpię, czy zrobię przyrost. Teraz najważniejsze USG i żeby serduszko zaczęło bić
reklama