Bardzo mi przykroU mnie niestety dziś beta spadkowa. Niepotrzebnie się cieszyłam, niepotrzebnie zakładałam ten temat
Nie wiem czy nie lepiej dziewczyny w tej sytuacji zamknąć ten temat i żebyście otworzyły nowy, bo w tym nawet nie będziecie miały jak dodać listy terminów porodu na pierwszej stronie
Przepraszam Was za zamieszanie
reklama
olka11135
Fanka BB :)
U mnie niestety dziś beta spadkowa. Niepotrzebnie się cieszyłam, niepotrzebnie zakładałam ten temat
Nie wiem czy nie lepiej dziewczyny w tej sytuacji zamknąć ten temat i żebyście otworzyły nowy, bo w tym nawet nie będziecie miały jak dodać listy terminów porodu na pierwszej stronie
Tak strasznie mi przykro. Nie mam słów. Przytulam
Mika88
Bardzo mi przykroU mnie niestety dziś beta spadkowa. Niepotrzebnie się cieszyłam, niepotrzebnie zakładałam ten temat
Myśle ze możemy zostawić ten wątek - każda z nas jest na początku i wszystko jeszcze moze się zdarzyć
Mrufka@@1
Bardzo mi przykro kochana , przytulam mocnoU mnie niestety dziś beta spadkowa. Niepotrzebnie się cieszyłam, niepotrzebnie zakładałam ten temat
Adasiowa51015
Aktywna w BB
Hej. Powolutku witam się i ja. Dzisiaj z niedowierzaniem ujrzałam dwie kreski, jutro idę na betę. Na razie się nie cieszę zbytnio, ostatnią ciąże poroniłam. Tym razem może się uda…
hachette
Bardzo mi przykro nie mam słów pocieszenia… chvj z tym wszystkim.U mnie niestety dziś beta spadkowa. Niepotrzebnie się cieszyłam, niepotrzebnie zakładałam ten temat
Hejpomalutku i ja się dołączam. Dwie kreski zobaczyłam 25.10. po 3 latach starań. Zrobiłam trzy bhcg:
-25.10. 42.00
-27.10. 125.00
-29.10. 375.00
Także na razie wszystko okMam już synka 9 lat. Wizytę u lekarza 06.11. Także teraz trzeba czekać
-25.10. 42.00
-27.10. 125.00
-29.10. 375.00
Także na razie wszystko okMam już synka 9 lat. Wizytę u lekarza 06.11. Także teraz trzeba czekać
Mika88
Piekna beta! Ja nie umiałam się zebrać żeby podjechać do laboratorium wiec muszę czekac na wizytę u lekarza 9.11.Hejpomalutku i ja się dołączam. Dwie kreski zobaczyłam 25.10. po 3 latach starań. Zrobiłam trzy bhcg:
-25.10. 42.00
-27.10. 125.00
-29.10. 375.00
Mam 1,5 roczna córeczkę już
Powiem Ci,że po takim czasie starań panikuje trochę bardziej niż przy pierwszej ciążyu mnie akurat laboratorium całodobowe i wynik w ciągu 2h to wolałam sprawdzić przyrost, żeby się tak nie stresowaćPiekna beta! Ja nie umiałam się zebrać żeby podjechać do laboratorium wiec muszę czekac na wizytę u lekarza 9.11.
Mam 1,5 roczna córeczkę już
reklama
Adasiowa51015
Aktywna w BB
Nie dziwię Ci się. Ja dzisiaj tez pobiegłam w czwartek następna. Sprawdzałaś przy okazji progesteron?