reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2024

reklama
Witam dziewczyny 🥰 mam nadzieje sie zadomowic I dotrwac z wami do lipca :) jestem mamą 12sto latka i poronilam w 11 tyg w maju...
Bardzo bym chciała by tym razem się udało. Termin z kalkulatora 10.07 ❤️
hej :) badałaś przyrosty, i ogólnie robiłaś jakieś badania po poronieniu?
Trzymam kciuki za nas wszystkie ❤️
Spokojnych 9 mc

hej :) badałaś przyrosty, i ogólnie robiłaś jakieś badania po poronieniu?
Trzymam kciuki za nas wszystkie ❤️
Spokojnych 9 mc
nie robilam przyrostów. Robię testy od niedzieli i ciemnieją. Dziś elektroniczny pokazał 2-3. Mieszkam w UK i tu nie robią bety. Ale przez to że poronilam w poniedziałek mam wizyte w clinice wczesnej ciazy na badania... I jutro będę dzwonić do polskiej kliniki by umowic się do ginekologa. A po poronieniu nie robili żadnych badań.

nie robilam przyrostów. Robię testy od niedzieli i ciemnieją. Dziś elektroniczny pokazał 2-3. Mieszkam w UK i tu nie robią bety. Ale przez to że poronilam w poniedziałek mam wizyte w clinice wczesnej ciazy na badania... I jutro będę dzwonić do polskiej kliniki by umowic się do ginekologa. A po poronieniu nie robili żadnych badań.
no tak, za granicą wszystko inaczej wygląda, ja porobiłam trochę badań na własną rękę i dzięki temu wiem, że muszę przyjmować zastrzyki z heparyną,dopiero w pon mam wizytę a do tego czasu biorę acard

Pochwale się wam dziewczyny ☺️pojechałam dziś na wizytę prywatną i wszystko dobrze jak na ten moment 🥰jeszcze bez ❤️ale wiadomo jeszcze wcześnie . Dostałam progesterone besins 100mg 2xdziennie i utrogestan na noc , czy ktoras z Was bierze taki zestaw ?

Załączniki

• IMG_1248.jpeg
    IMG_1248.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 106
Pochwale się wam dziewczyny ☺️pojechałam dziś na wizytę prywatną i wszystko dobrze jak na ten moment 🥰jeszcze bez ❤️ale wiadomo jeszcze wcześnie . Dostałam progesterone besins 100mg 2xdziennie i utrogestan na noc , czy ktoras z Was bierze taki zestaw ?
ja wizytę mam dopiero w pon, ale mój progesteron troszkę ponad 12 więc kto wie co dołączy do mojego zestawu 😅

reklama
Do góry