reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
U mnie to samo padam już bo właśnie skończyłam prasować i chować ciuchy .Dzieci przyjechały a więc szybka kolacja mam nadzieję że szybko padną😁

Ja miałam wczoraj bardzo podobnie, ogarniałam dom ale jednak wolniej niż zawsze. Wieczorem czułam się trochę lepiej,dziś z rana brak rozdrażnienia to chociaż tyle. Mała też się rozpycha strasznie,czasem jest to dość bolesne hakby chciała przez skórę się wydostać. Malutka była jednego dnia główką w dole ale teraz znowu jest w poprzek czyli jak widać ta pozycja najbardziej jej odpowiada

Hej
Ja w nocy ciągle wstaje bo mała uciska mi na pęcherz a jeszcze piję dużo bo w nocy mi mega gorąco także jestem niewyspana.Turlam się raz na jeden bo i drugi trochę pomaga mi poduszka ciążowa to trochę wygodniej jest 😏

Ja wczoraj popołudniu i wieczorem byłam taka rozdrażniona jak przed okresem😂 Teraz nie mam problemów ze spaniem, wręcz przeciwnie mega szybko mnie odcina... ale w nocy też wstaję do toalety i jest mi tak gorąco. Otwieram okno, potem mąż je zamyka, bo codziennie od 4 rano ptaki dają taki koncert...a ja wtedy umieram z gorąca, ale boję się odpalać klimatyzację, żeby sie nie przeziębić na końcówce.
@kulka1983 zdecydowałaś się na to szczepienie przeciwko krztuscowi? Pytam, bo ja postanowiłam się nie szczepić, ale ostatnio lekarz znowu mi przypominał o tym...

Ja wczoraj popołudniu i wieczorem byłam taka rozdrażniona jak przed okresem😂 Teraz nie mam problemów ze spaniem, wręcz przeciwnie mega szybko mnie odcina... ale w nocy też wstaję do toalety i jest mi tak gorąco. Otwieram okno, potem mąż je zamyka, bo codziennie od 4 rano ptaki dają taki koncert...a ja wtedy umieram z gorąca, ale boję się odpalać klimatyzację, żeby sie nie przeziębić na końcówce.
@kulka1983 zdecydowałaś się na to szczepienie przeciwko krztuscowi? Pytam, bo ja postanowiłam się nie szczepić, ale ostatnio lekarz znowu mi przypominał o tym...

Dziewczyny podziwiam Was z motywację do ogarniania.. u mnie zdarza się bardzo rzadko, a mam wrażenie ze czasami to samym oddychaniem się męczę 😂
Też się budzę w nocy na odwiedziny w toalecie- zazwyczaj raz dzisiaj trzy 🫣 No i tez mi w nocy gorąco… jak przyjdą upały po 30 st to chyba się rozpłynę..

reklama
Przebijam piątkę z tymi które spać nie mogą... ja się budzę co chwila raz zimno raz za gorąco do łazienki wstaje ze trzy razy a będzie jeszcze gorzej bo nie ma takich upałów. A u nas na poddaszu bez klimatyzacji to tragedia będzie... ja też już porasowalam ubranka i powoli kończymy z wyprawka chyba wszystko już ogarnięte. Muszę jeszcze prześcieradło kupić do łóżeczka i przewijak, no i ten wózek zamówić 🙂

Do góry