reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i amniopunkcje:) będzie dobrze!
U mnie dalej pojawiają się mdlosci, są już słabsze, ale jednak... I jestem taka zmęczona. A drugi trymestr miał być pełen energii :D
Ja tak samo jeszcze mam mdłości i osłabienie tym razem tak długo nigdy wcześniej tak mnie nie trzymało🙂chyba już nie te lata🙊🤣🤣

reklama
Czy są tu już jakieś Mamy z terminem na lipiec 2023? U mnie testy już pozytywne, z OM termin na 7.07.2023, a dzisiaj jeszcze dla formalności beta :) pozdrawiam i czekam na Was!! :)
Dołączę i ja, mój termin na 25 lipiec, niedługo dowiem się czy chłopiec, czy dziewczynka. Już nie mogę się doczekać, pozdrawiam wszystkie mamusie ♥️

Ja tak samo jeszcze mam mdłości i osłabienie tym razem tak długo nigdy wcześniej tak mnie nie trzymało🙂chyba już nie te lata🙊🤣🤣
No ja mam prawie 28lat i moja mama mówi, że chyba jestem za stara na ciążę, bo strasznie mnie zmiotło 😅
Dołączę i ja, mój termin na 25 lipiec, niedługo dowiem się czy chłopiec, czy dziewczynka. Już nie mogę się doczekać, pozdrawiam wszystkie mamusie ♥️
Cześć ❤️ u mnie termin między 26 a 28 lipcem :)

Hej ja już po amino . Wszystko ok trwało to ok15min.Dziwne uczucie jak widzisz igłę na USG a obok dziecko się rusza.Teraz czekam bo musze dostać immoglobuline bo mam Brh- .Na kasę bym musiała leżeć w szpitalu do jutra 🤣🤣 jakaś paranoja . Węc zdecydowałam że wykupie sama szczepionkę na własny koszt i odrazu mi podadzą.
Miłego dnia dziewczyny 🤗

Hej ja już po amino . Wszystko ok trwało to ok15min.Dziwne uczucie jak widzisz igłę na USG a obok dziecko się rusza.Teraz czekam bo musze dostać immoglobuline bo mam Brh- .Na kasę bym musiała leżeć w szpitalu do jutra 🤣🤣 jakaś paranoja . Węc zdecydowałam że wykupie sama szczepionkę na własny koszt i odrazu mi podadzą.
Miłego dnia dziewczyny 🤗
Super że już po:)widzę że mamy tą samą grupę krwi😘niestety z tak to jest u nasw kraju, że za pieniądze jest dużo szybciej. Ja zaraz zabieram me dziecko na śnieg,póki jest korzystamy

Super że już po:)widzę że mamy tą samą grupę krwi😘niestety z tak to jest u nasw kraju, że za pieniądze jest dużo szybciej. Ja zaraz zabieram me dziecko na śnieg,póki jest korzystamy
O super że u Was pada.U nas rano trochę ale już po śniegu Ja odpoczywam po tygodniu z dzieciakami 24h😄😄.Mamuśka musi trochę odpoczać.
Miłego dzionka.

reklama
Dzień dobry wszystkim,u mnie dziś pada od rana i jest prawdziwa zima za oknem. Także mamy plany na ciąg dalszy sanek, spacerów, aniołów na śniegu. Mój syn uwielbia zimowe zabawy czasem myślę, że chyba bardziej niż letnie;)

Do góry