O dziewczyny @AlaMakota0220101 i @Mummy2synow to może macie jakaś listę potrzebnych rzeczy takich totalnie koniecznych, które się przydają. Bo w moim przypadku to pierwszy bobas i jestem normalnie jak we mgle w ilości tych rzeczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie ja planowałam wózek na start. Ale teściowa powiedziała ze ona wózek bierze na siebie wiec chociaż to mamy z głowyJa też. Ale na początek będę kupowała te grubsze rzeczy, jak fotelik do auta, wózek wiosną, dostawkę, itd.. żeby nie odczuć tak tego nadwyrężonego budżetu
ja dzisiaj i wczoraj mega ból głowy jak nigdyA mnie w ogóle dzisiaj głowa boli, aż musiałam sięgnąć po paracetamol. Nigdy nie byłam meteopatką a w ciąży każda zmiana ciśnienia/pogody to ból głowy
My byliśmy w piątek oglądać wózki mamybestepnie wybrany model ale zamawiać będziemy później. Pani powiedziała że trzeba czekać około 3 miesięcyJa to w ogóle jeszcze żadnych zakupów nie robiłam, a będzie to moje pierwsze dziecko nieśmiało przeglądam komody ;-)
Nie spodziewałam się że tyle czeka się na wózek miałam zamiar te grube rzeczy kupować na koniec a tu trzeba chyba będzie zmienić kolejnośćMy byliśmy w piątek oglądać wózki mamybestepnie wybrany model ale zamawiać będziemy później. Pani powiedziała że trzeba czekać około 3 miesięcy
A zdradzisz jaki model u Was wygrał?My byliśmy w piątek oglądać wózki mamybestepnie wybrany model ale zamawiać będziemy później. Pani powiedziała że trzeba czekać około 3 miesięcy