aneta85aneta
Fanka BB :)
Ja też bym pojechała ale pogoda beznadziejnaZazdro. Ja nie mam na nic mocy pojechała bym sama na jakieś takie jedzonko ale dalej mi nie wchodzi do ust
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też bym pojechała ale pogoda beznadziejnaZazdro. Ja nie mam na nic mocy pojechała bym sama na jakieś takie jedzonko ale dalej mi nie wchodzi do ust
U mnie dziś wiosna była ... Wczoraj padał śnieg a dziś przepiękne słońceJa też bym pojechała ale pogoda beznadziejna
To ja też już się bojęAle będziesz miała co nadrabiać ! Bo tam już naprodukowane
Póki co jakieś 26 stronTo ja też już się boję
Truskawki też kupiłam i nektarynki i o zgrozo zapłaciłam 52 zł alee było wartoCiężko ogarniać 2 miejsca teraz .
Ja dziś kupiłam truskawki w Biedronce, wiem że o tej porze to sama chemia .. ale gdzie jej nie ma ?
O dziwo w smaku i zapachu przypominały truskawki, tylko twarde były jak jabłka
Ja dzisiaj kupilam mnóstwo kiwiCiężko ogarniać 2 miejsca teraz .
Ja dziś kupiłam truskawki w Biedronce, wiem że o tej porze to sama chemia .. ale gdzie jej nie ma ?
O dziwo w smaku i zapachu przypominały truskawki, tylko twarde były jak jabłka