reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Od godziny próbuje się dodzwonić do przychodni by zmienić wizytę na teleporade to oczywiście nie odbierają ;/. Wizyta jutro a ja nie mam z kim młodej zostawić, a nie chce jej ciągać;/

Ja też :). Ja dziś cały dzień w Wawie w sprawach firmowych i właśnie siedzę w burger King na jedzonko. Pociąg do KRK dopiero po 20 więc w domu koło północy.
Zaraz idę na małe zakupy chodź nie wiem czy mi się chce ;p
Zazdro. Ja nie mam na nic mocy 😔 pojechała bym sama na jakieś takie jedzonko ale dalej mi nie wchodzi do ust 🙈🙈🙈🤢🤢🤢🤢😢😢😢😢😢

U mnie też 140x200 również x tych samych względów i czytając posty , myślę jak to będzie w przyszłości jak będzie dziecko..będziemy jak sarfynki w puszce 🤭🤭🤭

Ja z zachcianek, to wczoraj kazałam mojemu przywieźć pączki... ze snikersem, Kinder bueno i kokos.... mmmm wchodziły jak zloto. Ale takie ciasto ze śliwkami, tez bym zjadla.

Bylam tez dziś na małym spacerze, o od tej choroby i leżenia juz nie mam na nic siły. Ledwo co wróciłam... Tak mnie to umeczylo i zauważyłam właśnie, że tak jakby mi serce szybciej biło. Np. Teraz leze i czuje taki niepokój w klatce. Ostatnio często to czuje. Może jest po powiązane z tym co pisałyście, że w drugim 2 wzrasta puls... hmm

Załączniki

• IMG_20230119_165603.jpg
    IMG_20230119_165603.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 29
Powiedziałyście już rodzinie?
Najbliższa wie, rodzice i rodzeństwo 🍀
W weekend idę do moich dziadków, bo ich święto więc pewnie im też powiemy, że będą pradziadkami ☺️ ostatnio babcia dozownika do mojej mamy i pytała o mnie czy pracuje i jak się czuje, mieszkamy w małej wiosce więc myślę że i tak już jej jakaś dobra duszyczka doniosła wieści 🥺

reklama
Do góry