reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Ja mam jutro amniopunkcje i trochę się denerwuje. Cieszę się że dotrwałam do tego terminu. Miała któraś z Was takie badanie?
ja miałam w poprzedniej ciąży. Może wygląda tak strasznie ale nie było tak źle. Najpierw lekarz robi USG,żeby wiedzieć gdzie wkłuć igłę. Boli jak przy pobieraniu krwi. U mnie akurat nic się nie działo po badaniu,od razu pojechałam do domu ale lekarz mówił,żeby się oszczędzać przez jakiś czas. Powodzenia 💪

reklama
o super,mam nadzieję,że jesteś zadowolona 😉 ja chyba znowu zamówię,może jakieś inne kolory ,bo brzuch coraz większy i w tych legginsach czuje się najlepiej,kobieco ale też chyba spódniczkę kupię. Dzisiaj kupiłam rajstopy ciążowe to będzie okazja przetestować 😀
Na razie mogę napisać, że jestem zadowolona z szybkiej wysyłki - zamówiłam dzisiaj, a po godzinie Info, że paczka już wysłana :D
Dam znać jutro czy jestem zadowolona ;)

Mimo wszystko myślę, że osoby które niedawno znalazły forum, a chcą z nami być, to chyba też warto im dać szansę. Nie każdy faktycznie wie o forach i czasami przypadkiem się trafia. Gdyby nie moja siostra i jej trzy ciąże, to bym też nie wiedziała pewnie o takich forach i może z czasem przypadkiem bym może trafiła:)

Ja powiem Wam ze mam tak skrajne emocje co do sobotniego badania raz się cieszę że sprawdzimy jak się ma bobo a raz chodzę jak z krzyża zdjęta tak się martwię

reklama
Ja czytam Was już jakiś dłuższy czas,regularnie wchodzę na forum i cieszę się z każdej udanej wizyty o której piszecie ale rzadko się odzywam to fakt. Zgadzam się z dziewczynami,że wątek prywatny oznacza bardziej intymne rozmowy i zwierzenia . Będzie mi niezmiernie miło jak mnie nie pominięcie przy oddawaniu do prywatnego. Fajnie byłoby poradzić się Wam lub o czym porozmawiać. Do tej pory ciężko było mi myśleć o ciążowych sprawach,bo już raz byłam w ciąży,od podatku wiedziałam,że dziecko ma wadę letalna i tak do 32 tc trwał koszmar.
Twój nick mi się akurat kojarzy, widać Cię na forum. Dziewczyny, tu nie chodzi o dzielenie się prywatnymi sprawami! Tylko o zainteresowanie tym co się dzieje u innych, pokazanie że się żyje .. 🙂

Do góry