reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Ja mam jutro amniopunkcje i trochę się denerwuje. Cieszę się że dotrwałam do tego terminu. Miała któraś z Was takie badanie?
ja miałam w poprzedniej ciąży. Może wygląda tak strasznie ale nie było tak źle. Najpierw lekarz robi USG,żeby wiedzieć gdzie wkłuć igłę. Boli jak przy pobieraniu krwi. U mnie akurat nic się nie działo po badaniu,od razu pojechałam do domu ale lekarz mówił,żeby się oszczędzać przez jakiś czas. Powodzenia 💪

reklama
o super,mam nadzieję,że jesteś zadowolona 😉 ja chyba znowu zamówię,może jakieś inne kolory ,bo brzuch coraz większy i w tych legginsach czuje się najlepiej,kobieco ale też chyba spódniczkę kupię. Dzisiaj kupiłam rajstopy ciążowe to będzie okazja przetestować 😀
Na razie mogę napisać, że jestem zadowolona z szybkiej wysyłki - zamówiłam dzisiaj, a po godzinie Info, że paczka już wysłana :D
Dam znać jutro czy jestem zadowolona ;)

Mimo wszystko myślę, że osoby które niedawno znalazły forum, a chcą z nami być, to chyba też warto im dać szansę. Nie każdy faktycznie wie o forach i czasami przypadkiem się trafia. Gdyby nie moja siostra i jej trzy ciąże, to bym też nie wiedziała pewnie o takich forach i może z czasem przypadkiem bym może trafiła:)

Ja powiem Wam ze mam tak skrajne emocje co do sobotniego badania raz się cieszę że sprawdzimy jak się ma bobo a raz chodzę jak z krzyża zdjęta tak się martwię

reklama
Ja czytam Was już jakiś dłuższy czas,regularnie wchodzę na forum i cieszę się z każdej udanej wizyty o której piszecie ale rzadko się odzywam to fakt. Zgadzam się z dziewczynami,że wątek prywatny oznacza bardziej intymne rozmowy i zwierzenia . Będzie mi niezmiernie miło jak mnie nie pominięcie przy oddawaniu do prywatnego. Fajnie byłoby poradzić się Wam lub o czym porozmawiać. Do tej pory ciężko było mi myśleć o ciążowych sprawach,bo już raz byłam w ciąży,od podatku wiedziałam,że dziecko ma wadę letalna i tak do 32 tc trwał koszmar.
Twój nick mi się akurat kojarzy, widać Cię na forum. Dziewczyny, tu nie chodzi o dzielenie się prywatnymi sprawami! Tylko o zainteresowanie tym co się dzieje u innych, pokazanie że się żyje .. 🙂

Do góry