maratonka77
Zaciekawiona BB
Uwielbiam pomidorową, może ugotuję w piątek.Oj ja też przesypiam do 10 Wstawiłam pomidorówkę, bo miałam na nią taką ochotę i znów do łóżeczka, i pewnie zaliczę wkrótce jakąś drzemkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwielbiam pomidorową, może ugotuję w piątek.Oj ja też przesypiam do 10 Wstawiłam pomidorówkę, bo miałam na nią taką ochotę i znów do łóżeczka, i pewnie zaliczę wkrótce jakąś drzemkę
Mam tak samo! Budzę się jak mąż wstaje o 6:30 do 8 nie śpię, potem zasypiam na 2h do 10, no i aktualnie po obiedzie zrobilam się taka senna, że chyba też zaliczę drzemkęOj ja też przesypiam do 10 Wstawiłam pomidorówkę, bo miałam na nią taką ochotę i znów do łóżeczka, i pewnie zaliczę wkrótce jakąś drzemkę
Z usg :-) gratuluje :-)Cześć dziewczyny
Ja byłam dziś na wizycie, bobasek ma już 5,6 cm i wazy ponad 70g. Wszystko jest super i zdrowo
Mam do was takie pytanie - z ostatniej miesiączki mam dziś 11+3 a na wydruku z USG pisze mi 12+4. Na którą datę powinnam patrzeć i brać pod uwagę?
Ja też dziś jem pomidorową i jutro też, bo jeszcze sporo zostałoOj ja też przesypiam do 10 Wstawiłam pomidorówkę, bo miałam na nią taką ochotę i znów do łóżeczka, i pewnie zaliczę wkrótce jakąś drzemkę
Dziewczyny, ja mam straszny problem z…. Pastą do zębów Co próbuje umyć zęby, to mnie tak naciąga na wymioty, ze ledwo co wytrzymałam dziś :-(
Mam to samo cały czas od początku ciąży. Znalazłam jedną jedyną pastę Elmex taką pomarańczową dla dorosłych bez mentolu i nią dam radę myć zeby rano. a na wieczór jak jest mi bardziej niedobrze to myję szczoteczką bez pasty.Dziewczyny, ja mam straszny problem z…. Pastą do zębów Co próbuje umyć zęby, to mnie tak naciąga na wymioty, ze ledwo co wytrzymałam dziś :-(
Dziękuje i dzięki za odpowiedzZ usg :-) gratuluje :-)
hej też mam problem z pastą do zębów....dzięki za podpowiedzi...dobrego dnia Dziewczyny!U mnie ostatnio słano i infekcyjnie, wię c więcej czytam niż piszę...trzymajmy się dzielnie i ciepłoMam to samo cały czas od początku ciąży. Znalazłam jedną jedyną pastę Elmex taką pomarańczową dla dorosłych bez mentolu i nią dam radę myć zeby rano. a na wieczór jak jest mi bardziej niedobrze to myję szczoteczką bez pasty.
Kupiłam też irygator do zębów ale problem jest taki że strasznie po użyciu krwawią dziąsła bo są teraz w czasie ciąży bardziej wrażliwe.