reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Ja też jutro, tylko że wieczorem dopiero 🙆‍♀️👍🙏

U mnie też jutro wizyta o 9 rano później dopiero prenatalne 13 stycznia jak wszystko będzie dobrze, ale nie wiem czy nie będę musiała przełożyć bo muszę mieć wynik Pepa z krwi, a moja lekarka jest do 9 stycznia na urlopie ciekawa jestem co mi powie. Mieszkam w Niemczech i tu muszę zrobić u swojego ginekologa krew bo akurat to jest refundowane.

reklama
Hej , ja miałam wizytę dzis w poradni ma nfz😅 czekałam 2h 😂😂😂 wyniki badań w miarę, ale hemoglobina poniżej normy wiec dostałam żelazo, pomimo że bylam u niego tydzień temu we wtorek zrobil mi dzis szybkie usg , ale jakość obrazu w porównaniu do jego sprzętu gdzie chodzę prywatnie tragiczna😅 wg dzisiejszego usg 10 +3 ( o 3 dni wyprzedza z om ) bobo 3.4 cm 🥰 kolejne badania mam 30.12 - prenatalne , a później 10.01 wizyta u mojego gina ;)

Ja mdłości nie mam, a też gotuję dziś kapustę tyle że kiszoną na jutrzejsze pierogi. Dopiero wstawiłam ciekawe czy będzie mi śmierdzieć jak się zagotuje 😀 chociaż u mnie nie ma wstrętu do zapachu w kuchni. Jedynie co drażnią mnie perfumy męża chociaż je uwielbiam 😀 Śmieje się że objaw ciąży to lenistwo i to straszne😂
Dziś bez mdłości

Ja mdłości nie mam, a też gotuję dziś kapustę tyle że kiszoną na jutrzejsze pierogi. Dopiero wstawiłam ciekawe czy będzie mi śmierdzieć jak się zagotuje 😀 chociaż u mnie nie ma wstrętu do zapachu w kuchni. Jedynie co drażnią mnie perfumy męża chociaż je uwielbiam 😀 Śmieje się że objaw ciąży to lenistwo i to straszne😂
Hahah no coś w tym jest. Ja to jestem teraz taki leń.. że siebie nie poznaje. Wstalam o 10.. zjadlam sniadanie i znowu o 12 się położyłam. 😬 właśnie wstaję i biorę się za gotowanie i sprzątanie, bo inaczej przegnije caly dzien w łóżku 🤣

Hahah no coś w tym jest. Ja to jestem teraz taki leń.. że siebie nie poznaje. Wstalam o 10.. zjadlam sniadanie i znowu o 12 się położyłam. 😬 właśnie wstaję i biorę się za gotowanie i sprzątanie, bo inaczej przegnije caly dzien w łóżku 🤣
To ja nie jestem wstanie wstać przed 10. Owszem budzę się i odprowadzam syna do drzwi 😉 gdy idzie na 8 do szkoły by życzyć mu miłego dnia ale wracam na drzemkę do łóżeczka 😁

Ja wczoraj robiłam gołąbki, bo po prostu miałam TAKA ochotę i jem je z takim smakiem jak dawno nic 😅

Zazdroszczę. Ja miałam ochotę niby na bułkę z majonezem i gotowanym jajkiem. Wczoraj ugotowałam. Przeszła ochota. Dziś zjadłam na śniadanie. Aby zjeść. Bo smakowało jak nie bułka z jajkiem 🤢 i szybko musiałam zapijać herbata

reklama
Do góry