reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Ja też jutro, tylko że wieczorem dopiero 🙆‍♀️👍🙏

U mnie też jutro wizyta o 9 rano później dopiero prenatalne 13 stycznia jak wszystko będzie dobrze, ale nie wiem czy nie będę musiała przełożyć bo muszę mieć wynik Pepa z krwi, a moja lekarka jest do 9 stycznia na urlopie ciekawa jestem co mi powie. Mieszkam w Niemczech i tu muszę zrobić u swojego ginekologa krew bo akurat to jest refundowane.

reklama
Hej , ja miałam wizytę dzis w poradni ma nfz😅 czekałam 2h 😂😂😂 wyniki badań w miarę, ale hemoglobina poniżej normy wiec dostałam żelazo, pomimo że bylam u niego tydzień temu we wtorek zrobil mi dzis szybkie usg , ale jakość obrazu w porównaniu do jego sprzętu gdzie chodzę prywatnie tragiczna😅 wg dzisiejszego usg 10 +3 ( o 3 dni wyprzedza z om ) bobo 3.4 cm 🥰 kolejne badania mam 30.12 - prenatalne , a później 10.01 wizyta u mojego gina ;)

Ja mdłości nie mam, a też gotuję dziś kapustę tyle że kiszoną na jutrzejsze pierogi. Dopiero wstawiłam ciekawe czy będzie mi śmierdzieć jak się zagotuje 😀 chociaż u mnie nie ma wstrętu do zapachu w kuchni. Jedynie co drażnią mnie perfumy męża chociaż je uwielbiam 😀 Śmieje się że objaw ciąży to lenistwo i to straszne😂
Dziś bez mdłości

Ja mdłości nie mam, a też gotuję dziś kapustę tyle że kiszoną na jutrzejsze pierogi. Dopiero wstawiłam ciekawe czy będzie mi śmierdzieć jak się zagotuje 😀 chociaż u mnie nie ma wstrętu do zapachu w kuchni. Jedynie co drażnią mnie perfumy męża chociaż je uwielbiam 😀 Śmieje się że objaw ciąży to lenistwo i to straszne😂
Hahah no coś w tym jest. Ja to jestem teraz taki leń.. że siebie nie poznaje. Wstalam o 10.. zjadlam sniadanie i znowu o 12 się położyłam. 😬 właśnie wstaję i biorę się za gotowanie i sprzątanie, bo inaczej przegnije caly dzien w łóżku 🤣

Hahah no coś w tym jest. Ja to jestem teraz taki leń.. że siebie nie poznaje. Wstalam o 10.. zjadlam sniadanie i znowu o 12 się położyłam. 😬 właśnie wstaję i biorę się za gotowanie i sprzątanie, bo inaczej przegnije caly dzien w łóżku 🤣
To ja nie jestem wstanie wstać przed 10. Owszem budzę się i odprowadzam syna do drzwi 😉 gdy idzie na 8 do szkoły by życzyć mu miłego dnia ale wracam na drzemkę do łóżeczka 😁

Ja wczoraj robiłam gołąbki, bo po prostu miałam TAKA ochotę i jem je z takim smakiem jak dawno nic 😅

Zazdroszczę. Ja miałam ochotę niby na bułkę z majonezem i gotowanym jajkiem. Wczoraj ugotowałam. Przeszła ochota. Dziś zjadłam na śniadanie. Aby zjeść. Bo smakowało jak nie bułka z jajkiem 🤢 i szybko musiałam zapijać herbata

reklama
Do góry