reklama
Scully
mamusia :)
I tu pod nogą zgietą mam poduszkę taką -się klin na nogi nazywa czy jakoś tak.Ja jeszcze śpię na pół brzusznie czyli tak jakby na brzuchu jedna noga i reka styłu, druga noga i ręka z przodu. Z tym że noga z przodu zgieta... brzuszek trochę na bok... hm... może foto na necie znajdę... mojej pozycji spania nie ma przerobilam...
Miętusek
Moderator
Ooo, to też moja pozycja! najczęściej spałam na brzuchu, a teraz to tak trochę na brzuchu trochę na bokuJa jeszcze śpię na pół brzusznie czyli tak jakby na brzuchu jedna noga i reka styłu, druga noga i ręka z przodu. Z tym że noga z przodu zgieta... brzuszek trochę na bok... hm... może foto na necie znajdę... mojej pozycji spania nie ma przerobilam...
U
użytkowniczka LB
Gość
O to jest pytanie... Mieszkam w UK. Nie podali mi wyników, listu też żadnego nie dostałam... Dostałam tylko telefon że mam niskie pappa i coś im się nie podoba w moich wynikach krwi i wyliczyli ryzyko 1:20...a jakie masz wyniki PAPPA?
Ja śpię jak wyjdzie w pozycji obronnej, tak żeby nie dostać kopniaka w brzuch ani w głowę z 4 letnim synem, mężem i psem w nogach do tego.
A ja mam do Ciebie pytanie inne niż stricte ciąża. Pies zawsze śpi z Wami w lozku? Nasze ogólnie tez są przyzwyczajone, ze mogą okupować kanapę (wcześniej tez zawsze spały z nami w lozku). Myślałaś co po porodzie? będziecie odzwyczajać pieska, żeby spał gdzieś na swoim posłaniu? Niby taka błahostka, ale trochę mnie to stresuje. Moj ciagle psioczy jak widzi, ze psy są na sofie w ciągu dnia. Bo zaraz będzie dziecko itp itd.. Nie muszę wspominać, ze przed ciąża mu to nie przeszkadzało
O to jest pytanie... Mieszkam w UK. Nie podali mi wyników, listu też żadnego nie dostałam... Dostałam tylko telefon że mam niskie pappa i coś im się nie podoba w moich wynikach krwi i wyliczyli ryzyko 1:20...
Kurczę, a nie ma możliwości jakiś poprosić o te wyniki i skonsultować u innego lekarza? Czy nie ma szans
U
użytkowniczka LB
Gość
Myślę że nie ma szans... Jutro będę na amnio, spróbuję podpytać jakie miałam wyniki... Mam tylko nadzieję że jak to Angole albo panikują albo coś pomylili... Pocieszające jest to że ponoć wyniki będą maksymalnie do wtorkuKurczę, a nie ma możliwości jakiś poprosić o te wyniki i skonsultować u innego lekarza? Czy nie ma szans
P odczytuje dzisiaj grupę dziewczyny ja od kilku dni mam wrażenie że czuje ruchy, jakby lekkie trzepotanie skrzydełkami motyla i to w okolicach gdzie łapie tętno detektorem być może to wynik rozciągania się macicy a być może już mój synuś, to pierwsza ciąża która do nosiłam do tego momentu więc ciężko mi stwierdzic. jutro zaczynam 16 tydzień co do grupy prywatnej - możemy zakładać a ta sobie zostanie.
Morskawoda32
Fanka BB :)
Powinni Ci zaoferować NIFT lub Amniopunkcję na NHS. Nie powiedzieli ze ktoś się skontaktuje? Jeśli nie to warto jak najszybciej zadzwonić do położnej.O to jest pytanie... Mieszkam w UK. Nie podali mi wyników, listu też żadnego nie dostałam... Dostałam tylko telefon że mam niskie pappa i coś im się nie podoba w moich wynikach krwi i wyliczyli ryzyko 1:20...
Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze
reklama
Myślę że nie ma szans... Jutro będę na amnio, spróbuję podpytać jakie miałam wyniki... Mam tylko nadzieję że jak to Angole albo panikują albo coś pomylili... Pocieszające jest to że ponoć wyniki będą maksymalnie do wtorku
To super, ze tak szybko będziesz miała wyniki. Mniej czasu na rozmyślanie i zamartwianie się dodatkowe.