reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Laski, sory, że tak dzisiaj ciągle piszę o tym detektorze, ale... JEST ❤️ Kiedy mogę go wypróbować? Przed spankiem? Myślicie, że coś wtedy złapię? Czekam, aż mój mąż w końcu zje po pracy (już na niego wyczekująco patrzę, jak wcina tę ostatnią kanapkę 😂😂) i mi odbierze paczuszkę.
Raczej odróżnię swoje tętno od tętna dziecka, prawda? 🤔

reklama
Laski, sory, że tak dzisiaj ciągle piszę o tym detektorze, ale... JEST ❤️ Kiedy mogę go wypróbować? Przed spankiem? Myślicie, że coś wtedy złapię? Czekam, aż mój mąż w końcu zje po pracy (już na niego wyczekująco patrzę, jak wcina tę ostatnią kanapkę 😂😂) i mi odbierze paczuszkę.

To na pewno, bo jest gdzieś dwa razy mocniejsze niż nasze 😊

Kochana ja po południu raz nie złapałam, rano zawsze :D wiec ja tylko rano i tętno odróżnisz od razu bez problemu. Możesz sobie tez przyłożyć i posłuchać chwile jak bezmi twoje
Ale dzidziusia dużoooo szybsze

Poszukaj najpierw swojego np tętnice biodrowe mi łatwo łapie po bokach brzucha przy nogach, wtedy jak znajdziesz bobo to na pewno nie pomyślisz 😁 chociaż to ciężko pomylić jeśli wiesz że dziecko ma bardzo szybkie tętno, bardziej jak jadący pociąg niz zegar, powodzenia 😍

Ja mam napisane ryzyko przed 35 i chyba przed 37 tygodniem jakoś tak
Dzięki za odp. No to ja oczywiście nie mam tego wyliczone 😕 czy to możliwe że lekarz z certyfikatem FMF sobie to pominął? Zaczynam się wkurzać bo jak piszecie o swoich badaniach to ja nie mam połowy tych informacji, zaczynam się zastanawiać czy nie zrobił byle jak...

Tętno dziecka to takie jak by kon w galopie biegł . Takie szybkie. Na pewno odróżnisz ❤️❤️

Ja pierdziele ... Nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam tak nos zawalony 😢😢😢 głowa mi normalnie pęka. .. nie tyle głowa co okolice czoła ... Wiem że to zatoki ... 😔 Nawet nie mam sił wstać z łóżka ... Nie chce brac leków przeciwbólowych ... Wiem że można paracetamol , Apap ... Ale chce uniknąć tego ... Czekam aż mąż wróci z pracy zrobi ciepła herbatkę i zrobię inhalację... Bojku żeby przeszło i obeszło się bez innych leków. .. 🙏🙏🙏 miałam sama jechać do apteki ale tak szybki jak wstałam , tak szybko się położyłam ... Byle mnie bardziej nie rozłożylo 🙏🙏🙏🙏
Ja tam u Ciebie? Mnie tak strasznie boli szczęka od zatok, górne zęby wszystkie że chyba wezmę paracetamol a jutro dzwonię do lekarza 😢😢😢 tak strasznie chciałam uniknąć leków ale ten ból jest masakryczny, wypróbowałam już chyba wszystkie domowe sposoby 😢

Zerknij sobie na YouTube, jak laski sprawdzają tętno, będziesz wiedziała czego szukać u siebie 🙂

reklama
Ja tam u Ciebie? Mnie tak strasznie boli szczęka od zatok, górne zęby wszystkie że chyba wezmę paracetamol a jutro dzwonię do lekarza 😢😢😢 tak strasznie chciałam uniknąć leków ale ten ból jest masakryczny, wypróbowałam już chyba wszystkie domowe sposoby 😢
U mnie lepiej , katar na tą chwilę jest płynny przezroczysty więc dobrze . Głowa raz boli raz nie . Jutro rano jadę do apteki po leki i mam nadzieję że będzie lepiej . Muszę zrobić wszystko żeby nie brać antybiotyku a już czuję że za moment zacznę kaszleć i się rozwinie chorubsko:/ oby nie , zrobię wszystko żeby się nie rozwinęło bo nie mogę brać antybiotyku 😔😔

Do góry