dirtycriminal
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroNiestety muszę się z wami pożegnać.. serce przestało bić w zeszłym tygodniu.. Trzymam za was mocno kciuki i za wasze kropki![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykroNiestety muszę się z wami pożegnać.. serce przestało bić w zeszłym tygodniu.. Trzymam za was mocno kciuki i za wasze kropki![]()
A który tydzień u ciebie?Strasznie mi przykrotrzymaj się jakoś
Idziesz do szpitala?
Dziewczyny tak piszecie o tych witaminach że aż zgupialamczy same te.dla kobiet w ciąży nie wystarczają? Ja już po wizycie... Wszystko super... Dzidziuś tak fikał że ciężko było go zmierzyć
i dziś pierwszy raz słyszałam serduszko
już ma 5.8 cm
mam wrócić do acardu i czekam cierpliwie na prenetalne za tydzień już
![]()
przykro mi ;-(Niestety muszę się z wami pożegnać.. serce przestało bić w zeszłym tygodniu.. Trzymam za was mocno kciuki i za wasze kropki![]()
Ja biorę tylko Omegamed optima startStrasznie mi przykrotrzymaj się jakoś
![]()
Idziesz do szpitala?
Dziewczyny tak piszecie o tych witaminach że aż zgupialamczy same te.dla kobiet w ciąży nie wystarczają? Ja już po wizycie... Wszystko super... Dzidziuś tak fikał że ciężko było go zmierzyć
i dziś pierwszy raz słyszałam serduszko
już ma 5.8 cm
mam wrócić do acardu i czekam cierpliwie na prenetalne za tydzień już
![]()
Bardzo przykra wiadomość...Niestety muszę się z wami pożegnać.. serce przestało bić w zeszłym tygodniu.. Trzymam za was mocno kciuki i za wasze kropki![]()
Bardzo bardzo bardzo mi Kochana przykroNiestety muszę się z wami pożegnać.. serce przestało bić w zeszłym tygodniu.. Trzymam za was mocno kciuki i za wasze kropki![]()
Z dzisiejszego USG wychodzi 12+2A który tydzień u ciebie?![]()
Dam, oczywiście. Tylko nie wiem czy uda mi się od razu, bo jadę potem do domu na święta od razu.Daj znać po jak to wyglada itd. :-) idziesz na Wadowicka? Czy w okolice szpitala Jana Pawła? ;-) słuchajcie dziś w Krakowie takie korki, ze droga z pracy, która normalnie zajmuje mi 20 minut trwa już godzinę, a jeszcze pod domem nie jestem :-/:-/
12+5 będzie jutroKtóry tydzień u Ciebie?![]()
Też mam wrażenie, że lepiej brać osobno. Co do kwasu foliowego to biorę raz paczkę taka, raz takąBardzo mi przykrościskam mocno.
Dziewczyny co do supli, mi ginekolog zaleciła tylko wit d 3, jod, kwas foliowy. Kupilam każde osobno, bo sama gin powiedziała, że wiele supli dla ciężarnych ma dodatkowe składniki za które się płaci a i tak są zbędne. Wiem, że od nasteonej wizyty chyba będę brac coś dodatkowo, ale póki co tyle.
Mi też coś przyspieszyło na tym USG bo powinno być 11+3 a jest 11+6Z dzisiejszego USG wychodzi 12+2z poprzedniego powinnam mieć 11+6 a według om 12+0