reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie. Wg USG 9+4 wg OM 10+4 ciąża nadal tydzień młodsza. Maluch ma prawie 3 cm 🥰😍 Zapisałam się na prenatalne na 28 grudnia.
Ale żeby nie było za kolorowo to moja glukoza po dwóch godzinach jest niestety podwyższona glukometr idzie w ruch.
Gratulacje😍😍😍 3cm to już jest duże Bobo ;)

U
Właśnie te wskaźniki są bardzo przekłamane moja koleżanka miała 1:10 była załamana ... Oczywiście ja to mówię tylko z doświadczeń innych, dużo się naoogladalam bo jestem ostatnia 🤣
Mojej koleżanki też tak było... USG i pappa wskazywały na jeden z zespołów 😢 już nawet brali pod uwagę aborcję ale zdecydowała się na amniopunkcję i wtedy wyszło wszystko ok... Chłopczyk urodził się zupełnie zdrowy
Dziewczyny jestem po wizycie. Wg USG 9+4 wg OM 10+4 ciąża nadal tydzień młodsza. Maluch ma prawie 3 cm 🥰😍 Zapisałam się na prenatalne na 28 grudnia.
Ale żeby nie było za kolorowo to moja glukoza po dwóch godzinach jest niestety podwyższona glukometr idzie w ruch.
Myślałam dziś o Tobie ❤️ super że z dzidzia wszystko ok 😍 mam dzień po Tobie prenetalne 😁

Byłam na wizycie i chyba wszystko okej dr puściła nawet na chwile serduszko coś pięknego piersi jakimś magicznym sposobem stały się lekko bolesne spowitej ale nie aż tak, lekarka tez mówi ze to ok nie musza bolec cała ciąże widzę teraz duża różnice jakości sprzętu po zdjęciach i po obrazie na monitorze 8 tc termin z om i usg 19.07

Byłam na wizycie i chyba wszystko okej dr puściła nawet na chwile serduszko coś pięknego piersi jakimś magicznym sposobem stały się lekko bolesne spowitej ale nie aż tak, lekarka tez mówi ze to ok nie musza bolec cała ciąże widzę teraz duża różnice jakości sprzętu po zdjęciach i po obrazie na monitorze 8 tc termin z om i usg 19.07
Pięknie 😍

Ja mam wizytę u swojego lekarza dopiero 17 grudnia, ale zapisałam się na jutro na 19 do luxmedu. Lekarz ma takie sobie opinie ale mam w pakiecie więc pójdę. Od kilku dni mam straszne mdlosci z rana. Dzisiaj myślałam że się nie zwlekę do pracy. Nie dość że było mi niedobrze to duszno i słabo.

reklama
Ja mam wizytę u swojego lekarza dopiero 17 grudnia, ale zapisałam się na jutro na 19 do luxmedu. Lekarz ma takie sobie opinie ale mam w pakiecie więc pójdę. Od kilku dni mam straszne mdlosci z rana. Dzisiaj myślałam że się nie zwlekę do pracy. Nie dość że było mi niedobrze to duszno i słabo.
Ja mam to samo :( jest mi tak niedobrze, jeśli chodzi o strefy żołądkowe, że masakra.. :( nie wymiotuje, ale non stop mnie muli..juz nie mam pomysłu co jeść.. 😑😑

Do góry