Nie a mam 39 latBo ja mam 27 lat , idę do genetyka plus pappa ale Pani doktor bardzo nam rekomenduje badanie dodatkowe jeszcze przed pappa , aby mieć czas na reakcje
reklama
Miętusek
Moderator
Gratulacje 3cm to już jest duże BoboDziewczyny jestem po wizycie. Wg USG 9+4 wg OM 10+4 ciąża nadal tydzień młodsza. Maluch ma prawie 3 cm Zapisałam się na prenatalne na 28 grudnia.
Ale żeby nie było za kolorowo to moja glukoza po dwóch godzinach jest niestety podwyższona glukometr idzie w ruch.
Anuszka272
Moderator
U
Mojej koleżanki też tak było... USG i pappa wskazywały na jeden z zespołów już nawet brali pod uwagę aborcję ale zdecydowała się na amniopunkcję i wtedy wyszło wszystko ok... Chłopczyk urodził się zupełnie zdrowyWłaśnie te wskaźniki są bardzo przekłamane moja koleżanka miała 1:10 była załamana ... Oczywiście ja to mówię tylko z doświadczeń innych, dużo się naoogladalam bo jestem ostatnia
Myślałam dziś o Tobie super że z dzidzia wszystko ok mam dzień po Tobie prenetalneDziewczyny jestem po wizycie. Wg USG 9+4 wg OM 10+4 ciąża nadal tydzień młodsza. Maluch ma prawie 3 cm Zapisałam się na prenatalne na 28 grudnia.
Ale żeby nie było za kolorowo to moja glukoza po dwóch godzinach jest niestety podwyższona glukometr idzie w ruch.
Natalianatalia
Fanka BB :)
Byłam na wizycie i chyba wszystko okej dr puściła nawet na chwile serduszko coś pięknego piersi jakimś magicznym sposobem stały się lekko bolesne spowitej ale nie aż tak, lekarka tez mówi ze to ok nie musza bolec cała ciąże widzę teraz duża różnice jakości sprzętu po zdjęciach i po obrazie na monitorze 8 tc termin z om i usg 19.07
PięknieByłam na wizycie i chyba wszystko okej dr puściła nawet na chwile serduszko coś pięknego piersi jakimś magicznym sposobem stały się lekko bolesne spowitej ale nie aż tak, lekarka tez mówi ze to ok nie musza bolec cała ciąże widzę teraz duża różnice jakości sprzętu po zdjęciach i po obrazie na monitorze 8 tc termin z om i usg 19.07
Gratulacje udanych wizyt , ja czekam i pewnie trochę to potrwa bo jest mały poślizg..a ja cala w stresie...
Oli55
Ja dziś 9+2 i też prenatalne 28Dziewczyny jestem po wizycie. Wg USG 9+4 wg OM 10+4 ciąża nadal tydzień młodsza. Maluch ma prawie 3 cm Zapisałam się na prenatalne na 28 grudnia.
Mama 88
Ja mam wizytę u swojego lekarza dopiero 17 grudnia, ale zapisałam się na jutro na 19 do luxmedu. Lekarz ma takie sobie opinie ale mam w pakiecie więc pójdę. Od kilku dni mam straszne mdlosci z rana. Dzisiaj myślałam że się nie zwlekę do pracy. Nie dość że było mi niedobrze to duszno i słabo.
reklama
kamczix
Ja mam to samo jest mi tak niedobrze, jeśli chodzi o strefy żołądkowe, że masakra.. nie wymiotuje, ale non stop mnie muli..juz nie mam pomysłu co jeść..Ja mam wizytę u swojego lekarza dopiero 17 grudnia, ale zapisałam się na jutro na 19 do luxmedu. Lekarz ma takie sobie opinie ale mam w pakiecie więc pójdę. Od kilku dni mam straszne mdlosci z rana. Dzisiaj myślałam że się nie zwlekę do pracy. Nie dość że było mi niedobrze to duszno i słabo.