Niestety po badaniach genetycznych miałam wiele konsultacji i najpierw okazało się tylko serduszko i lekarze chcieli zrobić amniopunkcję ale chciałam jej uniknąć ze względu na dziecko i zdecydowałam jej nie robić. Po wynikach byłam tak załamana że nie miałam siły pokazywać się na grupie. Okazało się że z serduszkiem malutka sobie poradziła i wszystko funkcjonuje prawidłowo na zastępczej żyle ale pojawiła się ta przepuklina. W tej sytuacji zaczynaja się schody i będę musiała rodzic w specjalnej klinice ECMO gdzie liczą się sekundy dlatego zdecydowałam się na amniopunkcję tak żeby dobrze zdiagnozować malutką i żeby od razu dostała potrzebna pomoc.
Rozumiem Twój stres związany z tym wszystkim co się dzieje z Malutką. Ale bardzo ważne jest to, że zrobiłaś i zrobisz wszelkie aktualnie dostępne badania, dzięki czemu lekarze będą wiedzieli co konkretnie trzeba będzie zrobić i kiedy a to daję ogromną szansę na to że dacie radę a Malutka sobie pięknie że wszystkim poradzę. Będę trzymać mocno kciuki za Was