reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Rozumiem, ja mam -6 i -11 i to drugie praktycznie nie pracuje. Ale rodziłam naturalnie. Mam wrażenie, że wzrok po ciąży się poprawił, w drugiej ciąży znów się pogorszył ale nie znacznie. Mam nadzieję że będę mogła rodzic sn
To u mnie też jedno takie słabsze... a czuję że w ciąży się pogorszył wzrok :( Mnie zaczyna przerażać myśl o jakimkolwiek rodzaju porodu 😅 To moja pierwsza ciąża ..
Hej u mnie 22 tc+5 tak teraz szybko dziecko nabiera .U mnie już widać kilka osób się spytało czy jestem w ciąży 🙈choć tydzień temu nic nie było widać .W sumie od początku 4 kg.przytyłam .1 kg od ostatniej wizyty oby tak dalej😄
Hahaha to miłe 🩷 u mnie w kurtce tak nie widać, po prostu jestem większa bo zamiast taliowanego płaszcza noszę kurtkę puchowa, a na wiosnę też mam taką kurtkę oversize 😃 dziś właśnie chowałam ciuchy, których na pewno nie będę nosić wiosną... I na widok wszystkich sukienek poleciała łza 😅 jednie zostawiłam te w kroju w trapez, bo są ok. Jeszcze 😂

reklama
Aaaaa miałam swój wielki brzuch dodać 🙈🙈🙈 nie mam jeszcze odwagi , może nie tyle odwagi co śmiałości .... ( Nienawidzę siebie na zdjęciach ... A teraz jeszcze tak przytyłam że moja buzia jest kwadratowa i się po prostu wstydzę . Mówiąc szczerze ) no więc mój dzisiejszy brzuxhol na zdjęciu z rana ❤️ a w nim mój ukochany synek ❤️❤️

Nie tutaj miało być 🙈🙈🙈

Załączniki

• IMG_20230321_192202.jpg
    IMG_20230321_192202.jpg
    689,3 KB · Wyświetleń: 139
Ostatnia edycja:
Aaaaa dziś pół dnia biegałam , to byłam w firmie podpisać wypowiedzenie , tu zakupy ( oczywiście musiałam Stasiowi kupić jakiś drobiazg 🙈🙈🙈) już się nie mogę doczekać aż go w to ubiorę 😍😍😍 i czułam go tylko tak delikatnie , aż po powrocie wzięłam dekoder i się szukaliśmy ... Niestety jeszcze nie jestem w stanie określić ( chodź już coraz częściej mi się to udaje ) na 100% gdzie szukać serduszka ... Najczęściej leży w poprzek ... No i po chwili znalazłam ale chyba go obudziłam bo teraz się mści na matce 🙈🙈😍😍😍
Kocham te kopniaki 😍😍❤️
Złożyłaś wypowiedzenie w ciąży? Nie chcesz mieć macierzyńskiego?

Hej dziewczyny jak tam ?Ja dzisiaj zaczyna 24 tydzień🙂Malutka rusza się już częściej.Po świétach otwierają nowy budynek ginekologiczno-polożniczy a w nim nowa porówka i nowe sale poporodowe 1 i 2 osobowe z łazienkami bo tak do tej pory sale 4 -6 osobowe i łazienki na korytarzu 😏.Fajnie że się zalapie .

Hej dziewczyny jak tam ?Ja dzisiaj zaczyna 24 tydzień🙂Malutka rusza się już częściej.Po świétach otwierają nowy budynek ginekologiczno-polożniczy a w nim nowa porówka i nowe sale poporodowe 1 i 2 osobowe z łazienkami bo tak do tej pory sale 4 -6 osobowe i łazienki na korytarzu 😏.Fajnie że się zalapie .
Super, będziecie mieć fantastyczne warunki na miarę XXI wieku. Ja korzystam z w miarę dobrego samopoczucia i pogody i codziennie spaceruję i ogarniam ogródek. Kość ogonową mi nie dokucza już , starą się też więcej odpoczywać

Super, będziecie mieć fantastyczne warunki na miarę XXI wieku. Ja korzystam z w miarę dobrego samopoczucia i pogody i codziennie spaceruję i ogarniam ogródek. Kość ogonową mi nie dokucza już , starą się też więcej odpoczywać
To super mnie też już puki co nie boli kość ogonowa może dlatego że dziecko już nie uciska😏.Fajnie że masz ogródek ja codziennie mam siłownie w domu😄😄😄 na spacer już brak sił😃

reklama
Jak tam dziewczyny samopoczucie? Ja miałam super weekend z synem, bo mąż wyjechał,dziś wraca wieczorem. Powiem Wam, że dawno nie byliśmy sami we dwójkę i to był naprawdę fajny czas. Ale oczywiście moje dziecko już się taty doczekać nie może ;)

Do góry