reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny, byłam na badaniu prenatalnym w 13tc i spytałam o płeć. Ginekolog przeznaczył na to 10 sekund po czym stwierdził - chyba chłopiec, ale może się zmienić. Ewidentnie widać, że coś odstaje, ale czy u dziewczynek w tym tygodniu wygląda to tak samo? Wstawiam zdjęcie mojego zdrowego dzidziusia i 2 z internetu jako porównanie. Już wariuję. Proszę o radę
A nie masz zdjęcia 2D? Myśle, ze tam byłby bardziej widoczny wyrostek :)

Hej mamuśki :)

Pomyślałam, ze pochwałę się moim maluszkiem jak skacze :) taki mamy update :)
Ciężko było tętna posłuchać bo odskakiwał dzidziuś :) a jak tata przyszedł zobaczyć to dzidziuś spokojny 🤣
Lekarz pomachał po brzuszku i znowu skakał sobie ❤️❤️❤️

Filmiku nie da się wstawić :) ale uchwyciłam ten moment na zdjęciu :)
Widzicie te stópki 😍😍??

3luty znowu go zobaczę :)
Wtedy będzie już 15 tydzień może wiec i płeć poznam :)

Również chętnie popatrzymy na inne maleństwa ❤️❤️❤️❤️❤️

Załączniki

• 6CA269CD-CD1C-4902-BFEA-B0A6ECA9161F.jpeg
    6CA269CD-CD1C-4902-BFEA-B0A6ECA9161F.jpeg
    98,2 KB · Wyświetleń: 124
  • 1A568F09-6601-4311-A63D-63CC53BB5E65.jpeg
    1A568F09-6601-4311-A63D-63CC53BB5E65.jpeg
    92,8 KB · Wyświetleń: 128
  • BCE8EF67-2688-488F-9F25-885F636C921A.jpeg
    BCE8EF67-2688-488F-9F25-885F636C921A.jpeg
    94,8 KB · Wyświetleń: 121
Hej mamuśki :)

Pomyślałam, ze pochwałę się moim maluszkiem jak skacze :) taki mamy update :)
Ciężko było tętna posłuchać bo odskakiwał dzidziuś :) a jak tata przyszedł zobaczyć to dzidziuś spokojny 🤣
Lekarz pomachał po brzuszku i znowu skakał sobie ❤️❤️❤️

Filmiku nie da się wstawić :) ale uchwyciłam ten moment na zdjęciu :)
Widzicie te stópki 😍😍??

3luty znowu go zobaczę :)
Wtedy będzie już 15 tydzień może wiec i płeć poznam :)

Również chętnie popatrzymy na inne maleństwa ❤️❤️❤️❤️❤️
Jaki cudny basek 😍 u nas dzisiaj na wizycie podobnie, tak się rozbrykał że nie dało się zmierzyć tętna a jego samego też byli ciężko uchwycić 😉😁 moja lekarka prowadząca potwierdziła chłopczyka więc chyba Tymuś pozostanie i nie zamieni się w Marysię 🥰😁😉

U mnie termin na 4.07 a brzucha praktycznie nie ma, może wieczorem wyglada tak jak bym się najadla 🙈 a to już 17 tydzień

Tak właśnie się zaczyna :)
Później już trudniej brzuch wciągnąć :)
Każdy brzuszek rośnie innym tempem:) jeszcze będziemy narzekały na ciężkie brzuszki ;)

Ja mam termin na koniec lipca i się śmieje , ze powiększający brzuszek wywala mi narazie tylko tłuszczyk ;) ... ale ważąc się u tego samego lekarza w odstępie miesiąca przytyłam tylko 100 gram xd i liczę tutaj okres świąteczny :D
a spodnie od piżam zostały już tylko jedne pasujące :)

Jaki cudny basek 😍 u nas dzisiaj na wizycie podobnie, tak się rozbrykał że nie dało się zmierzyć tętna a jego samego też byli ciężko uchwycić 😉😁 moja lekarka prowadząca potwierdziła chłopczyka więc chyba Tymuś pozostanie i nie zamieni się w Marysię 🥰😁😉
Piękne uczucie prawda????? ❤️❤️
Aż ciezko uwierzyć jak bardzo brykają maluszki ❤️❤️
Super gratuluje ,🌸
ja po cichu chciałabym chłopczyka ❤️ Ale Najważniejsze ,ze zdrowe ! codziennie proszę Boga, żeby dzidziuś rósł zdrowiutki
🌸🌸🌸

Tak właśnie się zaczyna :)
Później już trudniej brzuch wciągnąć :)
Każdy brzuszek rośnie innym tempem:) jeszcze będziemy narzekały na ciężkie brzuszki ;)

Ja mam termin na koniec lipca i się śmieje , ze powiększający brzuszek wywala mi narazie tylko tłuszczyk ;) ... ale ważąc się u tego samego lekarza w odstępie miesiąca przytyłam tylko 100 gram xd i liczę tutaj okres świąteczny :D
a spodnie od piżam zostały już tylko jedne pasujące :)
Mój mąż się śmieje, że mam już brzuch jak w 6 miesiącu ale wskoczyłam w sukienkę ciążowa rozmiarze S i utarłam mu nosa 🤣😁

Piękne uczucie prawda????? ❤️❤️
Aż ciezko uwierzyć jak bardzo brykają maluszki ❤️❤️
Super gratuluje ,🌸
ja po cichu chciałabym chłopczyka ❤️ Ale Najważniejsze ,ze zdrowe ! codziennie proszę Boga, żeby dzidziuś rósł zdrowiutki
🌸🌸🌸
Dokładnie, ja tak samo proszę o zdrówko i żeby prawidłowo się rozwijał 😊🤗 wszyscy pytają czy nie wolałabym dziewczynki bo już w domu mamy 2,5 letniego synka ale co to za różnica czy synek czy córeczka? Dla mnie żadna, byle zdrówko dopisało 😊 ojj chyba będą "imprezki" w naszych brzuchach jak smyki podrosną ❤️😍

reklama
Do góry