Patrycja Ilo
Zaciekawiona BB
Dokładnie, ja tak samo proszę o zdrówko i żeby prawidłowo się rozwijał wszyscy pytają czy nie wolałabym dziewczynki bo już w domu mamy 2,5 letniego synka ale co to za różnica czy synek czy córeczka? Dla mnie żadna, byle zdrówko dopisało ojj chyba będą "imprezki" w naszych brzuchach jak smyki podrosną
Dokładnie, ja tak samo proszę o zdrówko i żeby prawidłowo się rozwijał wszyscy pytają czy nie wolałabym dziewczynki bo już w domu mamy 2,5 letniego synka ale co to za różnica czy synek czy córeczka? Dla mnie żadna, byle zdrówko dopisało ojj chyba będą "imprezki" w naszych brzuchach jak smyki podrosną
Najważniejsze, ze maluszki zdrowe to Twoj drugi dzidziuś- jak słodko u mnie akurat pierwsze dzieciątko
Nie mogę doczekać się pierwszych wyczuwalnych ruchów a Ty??? już to przeżyłaś, opowiedz proooosze jakie to uczucie
Mi często bulgocze w brzuszku i czasami mam wrażenie ze coś mnie łaskocze wieczorem jak leżę spokojnie i aż odrywa mnie od czytania tego forum ale to dopiero 13 tydzień wiec się nie nakręcam, ze to już dzidziuś bo jest maleńki