U mnie termin na 4.07 a brzucha praktycznie nie ma, może wieczorem wyglada tak jak bym się najadla a to już 17 tydzieńDokładnie też tak słyszałam, że częściej są pomyłki w kierunku dziewczynka-chłopczyk jak tam Wasze brzuszki dziewczyny? U mnie o dziwo szybko "wyskoczył", może przez to że to druga ciąża
reklama
A nie masz zdjęcia 2D? Myśle, ze tam byłby bardziej widoczny wyrostekDziewczyny, byłam na badaniu prenatalnym w 13tc i spytałam o płeć. Ginekolog przeznaczył na to 10 sekund po czym stwierdził - chyba chłopiec, ale może się zmienić. Ewidentnie widać, że coś odstaje, ale czy u dziewczynek w tym tygodniu wygląda to tak samo? Wstawiam zdjęcie mojego zdrowego dzidziusia i 2 z internetu jako porównanie. Już wariuję. Proszę o radę
Patrycja Ilo
Zaciekawiona BB
Hej mamuśki
Pomyślałam, ze pochwałę się moim maluszkiem jak skacze taki mamy update
Ciężko było tętna posłuchać bo odskakiwał dzidziuś a jak tata przyszedł zobaczyć to dzidziuś spokojny
Lekarz pomachał po brzuszku i znowu skakał sobie
Filmiku nie da się wstawić ale uchwyciłam ten moment na zdjęciu
Widzicie te stópki ??
3luty znowu go zobaczę
Wtedy będzie już 15 tydzień może wiec i płeć poznam
Również chętnie popatrzymy na inne maleństwa
Ciężko było tętna posłuchać bo odskakiwał dzidziuś a jak tata przyszedł zobaczyć to dzidziuś spokojny
Widzicie te stópki ??
3luty znowu go zobaczę
Załączniki
Jaki cudny basek u nas dzisiaj na wizycie podobnie, tak się rozbrykał że nie dało się zmierzyć tętna a jego samego też byli ciężko uchwycić moja lekarka prowadząca potwierdziła chłopczyka więc chyba Tymuś pozostanie i nie zamieni się w MarysięHej mamuśki
Widzicie te stópki ??
3luty znowu go zobaczę
Patrycja Ilo
Zaciekawiona BB
U mnie termin na 4.07 a brzucha praktycznie nie ma, może wieczorem wyglada tak jak bym się najadla a to już 17 tydzień
Tak właśnie się zaczyna
Później już trudniej brzuch wciągnąć
Każdy brzuszek rośnie innym tempem jeszcze będziemy narzekały na ciężkie brzuszki
Ja mam termin na koniec lipca i się śmieje , ze powiększający brzuszek wywala mi narazie tylko tłuszczyk ... ale ważąc się u tego samego lekarza w odstępie miesiąca przytyłam tylko 100 gram xd i liczę tutaj okres świąteczny
a spodnie od piżam zostały już tylko jedne pasujące
Patrycja Ilo
Zaciekawiona BB
Piękne uczucie prawda?????Jaki cudny basek u nas dzisiaj na wizycie podobnie, tak się rozbrykał że nie dało się zmierzyć tętna a jego samego też byli ciężko uchwycić moja lekarka prowadząca potwierdziła chłopczyka więc chyba Tymuś pozostanie i nie zamieni się w Marysię
Aż ciezko uwierzyć jak bardzo brykają maluszki
Super gratuluje ,
ja po cichu chciałabym chłopczyka Ale Najważniejsze ,ze zdrowe ! codziennie proszę Boga, żeby dzidziuś rósł zdrowiutki
Mój mąż się śmieje, że mam już brzuch jak w 6 miesiącu ale wskoczyłam w sukienkę ciążowa rozmiarze S i utarłam mu nosaTak właśnie się zaczyna
Później już trudniej brzuch wciągnąć
Każdy brzuszek rośnie innym tempem jeszcze będziemy narzekały na ciężkie brzuszki
Ja mam termin na koniec lipca i się śmieje , ze powiększający brzuszek wywala mi narazie tylko tłuszczyk ... ale ważąc się u tego samego lekarza w odstępie miesiąca przytyłam tylko 100 gram xd i liczę tutaj okres świąteczny
a spodnie od piżam zostały już tylko jedne pasujące
Patrycja Ilo
Zaciekawiona BB
Mój mąż się śmieje, że mam już brzuch jak w 6 miesiącu ale wskoczyłam w sukienkę ciążowa rozmiarze S i utarłam mu nosa
Jaka zgrabniutka aż zazdroszczę ja rozmiar s chyba w podstawówce miałam
Dokładnie, ja tak samo proszę o zdrówko i żeby prawidłowo się rozwijał wszyscy pytają czy nie wolałabym dziewczynki bo już w domu mamy 2,5 letniego synka ale co to za różnica czy synek czy córeczka? Dla mnie żadna, byle zdrówko dopisało ojj chyba będą "imprezki" w naszych brzuchach jak smyki podrosnąPiękne uczucie prawda?????
Aż ciezko uwierzyć jak bardzo brykają maluszki
Super gratuluje ,
ja po cichu chciałabym chłopczyka Ale Najważniejsze ,ze zdrowe ! codziennie proszę Boga, żeby dzidziuś rósł zdrowiutki
reklama
Coś Ty, wcale nie jestem szczupła, to była wyjątkowo rozciągliwa sukienka mam naprawdę spory biust i on potęguje moje rozmiary i graniczy z cudem żeby dobrać koszulęJaka zgrabniutka aż zazdroszczę ja rozmiar s chyba w podstawówce miałam