Właściwie fajny koncept imprezy sylwestrowej i wesela [emoji16]Ja byłam na imprezie weselnej i to już od 15 po południu wiec po w zasadzie czekałam na wybicie północy żeby rozpocząć odwrót do domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właściwie fajny koncept imprezy sylwestrowej i wesela [emoji16]Ja byłam na imprezie weselnej i to już od 15 po południu wiec po w zasadzie czekałam na wybicie północy żeby rozpocząć odwrót do domu
Tak sobie myślę że im większe igg tym lepiej nie znam się zupełnie ale igg to przeciwciała czyli ze przeszłas to i jesteś chronionaHej dziewczyny po ostatniej stracie nie chciałam pisać od razu od początku... Bałam się nie chciałam nakręcać złych myśli... Czytając wasze przyrosty bety oto ale rozumiem doskonale Waszą decyzję i szanuję.odebralam wyniki badań wiecie co mnie zastanawia IgG różyczka ostatnio miałem 498 ... Teraz mam ponad 2 tys. szczerze nie czytałam w necie żeby się nie wystraszyć ale może Wy mi podpowie nie ? Podobnie mam z RDW CV wysokie na wynikach a z kolei MCHC za niskie. Kiepsko się czuję mam zawroty głowy.nawet jak jestem najedzona to mi tak słabiej ale wszystko tłumaczyłam ciążą 10 tyg. Dokładnie
Ja mam we wtorek badanie prenatalne, miałam mieć 29 grudnia jednak przełożyli mi i będzie to 12 tydzień i 3 dzieńJakieś wizyty po weekendzie , kto coś ma ?