reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

Nie byłam na liście i dopiero dziś napisałam z prośba wiec się nie stresuje :p tylko pytam czy jeszcze żyjecie jakoś po świętach czy już wszyscy na zamkniętej ;)

reklama
Jak nie byłaś na liście, Ania raczej sama Cię w takim razie nie doda tylko na Twoją prośbę. Napisz do @a moze by... tylko ona może kogoś do nas dopisac
Nie byłam na liście i dopiero dziś napisałam z prośba wiec się nie stresuje [emoji14] tylko pytam czy jeszcze żyjecie jakoś po świętach czy już wszyscy na zamkniętej ;)

Dziewczyny mam pytanie, jestem w trakcie 10 tygodnia i coś wczoraj dzisiaj mi się wydaje ze mdłości powoli ustępują.. czy nie za wcześniej?
Odrazu tyle myśli w głowie że masakra, a za tydzień na te badanie pierwsze wszystkie idę, też stresu będzie ze szok

Ja zaczynam 11 tydzień jutro i u mnie też objawy się uspokoiły. Nie wymiotuje od wigilii.
Dziewczyny mam pytanie, jestem w trakcie 10 tygodnia i coś wczoraj dzisiaj mi się wydaje ze mdłości powoli ustępują.. czy nie za wcześniej?
Odrazu tyle myśli w głowie że masakra, a za tydzień na te badanie pierwsze wszystkie idę, też stresu będzie ze szok

U mnie było lepiej już od 9 tygodnia. Aczkolwiek są dni ze zle się czuje. Np wczoraj miałam taki dzień…

reklama
Hej dziewczyny dzisiaj miałam usg prenatalne właśnie wróciłam do domu - wszystko jest okej. Wszystkie pomiary prawidłowe cała anatomia płodu jest w porządku. Jestem taka szczęśliwa 🥰 w poprzedniej ciąży prenatalne były wielką trauma a teraz wielkie szczęście nas spotkało i chyba będzie to chłopiec😍 jeśli chodzi o te brązowe plamienia to nie ma żadnego krwiaka i luteine dostałam na dwa tygodnie do następnej wizyty.

Do góry