reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
Ja czekam na wypis ze szpitala więc jestem cała posekscytowana tym wydarzeniem ze to już , że dziś będę w domu , z dzidziolkiem wszystko w jaknajlepszym pożądku ,ech
Majaga
Jak nie byłaś na liście, Ania raczej sama Cię w takim razie nie doda tylko na Twoją prośbę. Napisz do @a moze by... tylko ona może kogoś do nas dopisac
Nie byłam na liście i dopiero dziś napisałam z prośba wiec się nie stresuje [emoji14] tylko pytam czy jeszcze żyjecie jakoś po świętach czy już wszyscy na zamkniętej
Dla mnie też dzień wizyty/kilka dni przed to najgorsze chwile. A moment położenia na kozetce to już w ogóle mini zawał ;p ale będzie dobrze! Dawaj znać po wizycie, jak tam dzidzia ❤Mnie też tam nie ma.. a dziś mam wizytę o 19 i strasznie się stresuje
StKarolina
Trzymam kciuki, daj znać po.[emoji110]Mnie też tam nie ma.. a dziś mam wizytę o 19 i strasznie się stresuje
Daria1486
Zaangażowana w BB
Dziewczyny mam pytanie, jestem w trakcie 10 tygodnia i coś wczoraj dzisiaj mi się wydaje ze mdłości powoli ustępują.. czy nie za wcześniej?
Odrazu tyle myśli w głowie że masakra, a za tydzień na te badanie pierwsze wszystkie idę, też stresu będzie ze szok
Odrazu tyle myśli w głowie że masakra, a za tydzień na te badanie pierwsze wszystkie idę, też stresu będzie ze szok
Majaga
Ja zaczynam 11 tydzień jutro i u mnie też objawy się uspokoiły. Nie wymiotuje od wigilii.
Dziewczyny mam pytanie, jestem w trakcie 10 tygodnia i coś wczoraj dzisiaj mi się wydaje ze mdłości powoli ustępują.. czy nie za wcześniej?
natala123456
U mnie było lepiej już od 9 tygodnia. Aczkolwiek są dni ze zle się czuje. Np wczoraj miałam taki dzień…Dziewczyny mam pytanie, jestem w trakcie 10 tygodnia i coś wczoraj dzisiaj mi się wydaje ze mdłości powoli ustępują.. czy nie za wcześniej?
reklama
wikoosia
Hej dziewczyny dzisiaj miałam usg prenatalne właśnie wróciłam do domu - wszystko jest okej. Wszystkie pomiary prawidłowe cała anatomia płodu jest w porządku. Jestem taka szczęśliwa w poprzedniej ciąży prenatalne były wielką trauma a teraz wielkie szczęście nas spotkało i chyba będzie to chłopiec jeśli chodzi o te brązowe plamienia to nie ma żadnego krwiaka i luteine dostałam na dwa tygodnie do następnej wizyty.